HEALTHCARESTUDIES

Parhaat Kandidaatit Canterbury Iso-Britanniassa 2021

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Canterbury on historiallinen katedraali kaupunki, ja nimi tarkoittaa "Kent ihmiset siimeksessä ". Se on koti neljä yliopistoa ja useita muita korkea-asteen oppilaitoksia, jotka kattavat 25% aikuisväestöstä Canterbury.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Canterbury Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

BEng, lääketieteellinen tekniikka

Canterbury Christ Church University
Kandidaatti
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Lääketieteelliset insinöörit ovat vastuussa teknisten ratkaisujen kehittämisestä lääketieteellisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tutkintomme avulla voit olla osa jännittävää tuo ...

Lue lisää

BSc, psykologia

Canterbury Christ Church University
BSc
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Psykologia pyrkii ymmärtämään ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä tieteellisen tutkimuksen avulla. Tutki kiehtovaa aihetta kurssilla, jonka työllistettävyys on upotettu alus ...

Lue lisää