33 Kandidaatti Ohjelmat sisään Hoitotyö sisään Eurooppa for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Hoitotyö sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Rovaniemi, Suomi

    Täysaikainen

    7 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Koulutamme terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on terveydenhuollon ja hoitotyön yleis- ja erityisosaamista. Opinnot mahdollistavat valmistuneiden työskentelyn Suomessa ja muissa kansainvälisissä ympäristöissä sairaaloissa ja terveyskeskuksissa sekä yksityisellä sektorilla.

    • Jyväskylä, Suomi

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tapaa ihmisiä eri puolilta maailmaa, opi eri kulttuureista ja opi samalla olemaan pätevä sairaanhoitaja! Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään terveyttä edistävää, ennaltaehkäisevää, parantavaa ja kuntouttavaa työtä terveydenhuollossa. Voit työskennellä perusterveydenhuollossa, sosiaaliturvassa tai erikoistuneessa terveydenhuollossa, yksityisissä yrityksissä, organisaatioissa, kansainvälisissä tehtävissä alalla tai yrittäjänä. Tämä koulu tarjoaa hoitotyön, liiketoiminnan, matkailun ja logistiikan ohjelmia.

    • Mikkeli, Suomi
    • Kotka, Suomi
    • + 1 more

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Suomalainen

    Syksyllä 2022 aloitetaan uusi hoitotyön koulutusohjelma. Se antaa sinulle mahdollisuuden opiskella sekä hoitotyötä että suomea!

    • The City, Yhdistynyt kuningaskunta

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Kokkola, Suomi

    Täysaikainen

    7 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Centria University of Applied Sciences kouluttaa päteviä sairaanhoitajia, jotka hoitavat potilaita, tukevat heitä ja ylläpitävät kuntoutusta eri -ikäisille ihmisille. Tavoitteenamme on kouluttaa sairaanhoitajia, jotka voivat työskennellä sekä Suomessa että kansainvälisissä tehtävissä ympäri maailmaa. Hoitotyön aikana opit ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, ohjaustaitoja, päätöksentekotaitoja sekä erilaisia hoitotaitoja. Päätehtäväsi rekisteröitynä sairaanhoitajana on varmistaa asiakkaiden terveys ja turvallisuus, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava vastuullinen, varovainen ja tarkka. Sairaanhoitaja työskentelee yleensä moniammatillisissa ryhmissä. Kykyä ja taitoja itsenäiseen työskentelyyn vaaditaan myös sairaanhoitajan työssä.

    • León, Espanja

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutamme ammattilaisia, jotka auttavat parantamaan väestön elin-, terveys- ja hyvinvointiolosuhteita, joissa he tarjoavat palveluja, tarjoamalla kokonaisvaltaista hoitoa terveyden edistämisessä ja suojelussa, sairauksien ehkäisyssä sekä sairauksien ylläpidossa ja palautumisessa. ihmisten, perheiden ja yhteisön terveys.

    • Valencia, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Ilmoittautuminen sairaanhoitajan tutkintoon CEU UCH:ssa tarkoittaa yliopiston valitsemista, joka erottuu sekä "mitä" että "miten" suhteen. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kokemusta ja innovaatioita edistäen aidosti kansainvälistä näkökulmaa säilyttäen samalla vahvat paikalliset juuret. Lyhyesti sanottuna se tarjoaa kaiken mitä tarvitset tullaksesi sellaiseksi, mitä haluat olla.

    • Vilnius, Liettua

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    General Practice Nursing -opintokokonaisuus on tiede- ja näyttöön perustuvaa käytännön opetusta. Koulutetulla hoitotyön asiantuntijalla on syvästi kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen, hän pystyy tarjoamaan turvallisia ja laadukkaita palveluja yhteiskunnalle, soveltamaan nykyaikaista teknologiaa ammatillisessa toiminnassa ja auttamaan asiakkaita muodostamaan myönteisiä asenteita terveyden ja elämänlaadun parantamiseksi.

    • Vilnius, Liettua

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Oulu, Suomi

    Täysaikainen

    36 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Hanki hoitotyön asiantuntemus ja pätevyys Oulu University of Applied Sciences. Rekisteröitynä sairaanhoitajana olet asiantuntija korkealaatuisen hoidon tarjoamisessa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa. Olet erittäin pätevä hoitamaan erilaisia asiakasryhmiä ja eri kulttuuritaustoista tulevia potilaita moniammatillisessa tiimissä. Sinulla on johtamis- ja johtamistaitoja nopeatempoisissa työympäristöissä ja laajat näyttöön perustuvat ja organisointitaidot, joita tarvitaan hoitotyössä.

    • Kuopio, Suomi

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Hoitotyön suorittamisen jälkeen olet pätevä ja osaava hoitotyön asiantuntija. Sinulla on laaja osaaminen hoitotyöstä; voit hallita tarvittavat käsitteet, menetelmät ja taidot, jotta kriittinen arviointi ja päätöksenteko muuttuvissa ja ennalta arvaamattomissa hoitotilanteissa. Valmistuttuaan olet potilaan hoitotyön asiantuntija ja osaa soveltaa tietosi ja taitoja ratkaistakseen monimutkaisia ​​ja arvaamattomia hoitotyön ongelmia.

    • Parma, Italia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Italialainen

    University of Parma hoitotieteiden kandidaatin tutkinnon opiskelijat osallistuvat kolmen vuoden pituiseen kokopäiväiseen opiskeluun.

    • Kaunas, Liettua

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    • Siena, Italia

    3 vuotta

    Kampuksella

    Italialainen

    • Stirling, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    36 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Stirling on loistava paikka oppia nykyaikaisen hoitotyön taitoja – joita arvostetaan ympäri maailmaa. Kurssimme on Hoito- ja kätilöneuvoston hyväksymä, ja se on myös saanut useita kiitosta. Olemme voittaneet Student Nursing Times Awards -palkinnot vuosina 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 ja 2018.