HEALTHCARESTUDIES

Suositut Kandidaatin tutkinnot Hoitotyössa Afrikassa 2020

Kandidaatin tutkinto on korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä noin neljä vuotta. Tutkinto-opintojen aikana hankittu osaaminen ja kokemus voivat lopulta johdattaa opiskelijan uskomattomien ammatillisten tilaisuuksien äärelle.

Hoitotyö on ensiapua ja ehkäisevää terveydenhuoltoa sairaiden tai loukkaantuneiden ihmisten kannalta. Opiskelijat voivat keskittyä lasten, trauma-potilaiden, senioreiden tai henkisesti sairaiden henkilöiden hoitoon tai keskittymään siihen, kuinka hoidetaan laajempia potilaita.

Voiko mikään muu alue pärjäisi erilaisia ​​ja ulottuvuus Afrikassa? Kanssa imitable historia, maisemaan ja kulttuuriympäristöön maksut, tuskin alueilla tarjota ulkomailla opiskelua kohtaavat joka on haastavampaa tai tyydyttävämpää kannalta opiskeluun.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää kandidaatin tutkinnoista Hoitotyössa Afrikassa 2020

2 tulosta kohteessa Hoitotyö, Afrikka Filter

Kandidaatin hoitotyön

University of Johannesburg
Etelä-Afrikka, Johannesburg
Kandidaatti
Tammikuu 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Sairaanhoitajat ovat vastuussa määrittämiseksi potilaiden tarpeet ja suunnittelu hoitotyön suunnitelman Jokaisen nimityksen.

Lue lisää

Bnsc Hoitotieteen

Igbinedion University, Okada
Nigeria, Benin City
Kandidaatti
Maaliskuu 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Bachelor of Nursing Sciences asteen edellyttää systemaattista tietojen hankkimisen taiteiden ja tieteiden johtavat hankintaan filosofisen asenteita olennaista ammatillisen hoi ...

Lue lisää