27 Kandidaatti Ohjelmat sisään Hoitotyö sisään Yhdysvallat for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Hoitotyö sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Utica, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Verkko-opiskelija (RN to BSN) -ohjelma valmistaa lisensoituja rekisteröityjä sairaanhoitajia (RN) parantamaan uraansa nykypäivän vaativassa terveydenhuollon ympäristössä. Tämän CCNE: n akkreditoidun ohjelman tutkinnon suorittaneet olettavat rooleja, jotka edellyttävät erinomaista kriittistä ajattelua, päätöksentekoa, viestintää ja johtamistaitoja. Tutustu innovatiiviseen online-ohjelmaan, jossa ei ole asuinpaikkaa - laadukkaasta hoitokoulutuksesta, jonka voit suorittaa nopeasti ja verkossa!

    • Hesston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Vietä aikaa hoitotyön laboratoriossa auttaen aloittelevia hoitotyön opiskelijoita kehittämään kliinisiä taitojaan demonstraatioiden, havaintojen ja valvonnan avulla. Sisältää enemmän aikaa syys- ja kevätlukukauden alussa, mutta olisi hyödyllinen koko lukukauden ajan korkeakoulun hoitotyön ohjaajien päättämänä. Jonkin verran joustavuutta aikatauluissa on mahdollista. Täytyy olla rekisteröity sairaanhoitaja.

    • Lacey, Yhdysvallat

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Harrisonburg, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    • Dubuque, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Loras College opiskelijat voivat aloittaa akateemisen matkansa osana 3+2 -hoitotyöohjelmaa. Terveydenhuollosta kiinnostuneilla Loras -opiskelijoilla on nyt mahdollisuus suorittaa sairaanhoitajan tutkinto ja suorittaa samalla Loras -kandidaatin tutkinto. Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijoille myönnetään Bachelor of Arts tai Bachelor of Science -tutkinto Loras College ja heidän hoitotyön tutkinto NICC: stä.

    • Hanover, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Campbellsville, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Best College Reviews on luokiteltu 50 parhaan RN-BSN-ohjelman joukkoon. Campbellsville Universityn online-RN-BSN-ohjelma on akkreditoitu hoitotyön koulutuksen akkreditointikomissiossa (ACEN) ja tarjoaa edistyneitä päätöksentekotaitoja ja lääketieteellistä asiantuntemusta.

    • Kent, Yhdysvallat
    • Ashtabula, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    • Mount Olive, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suunniteltu kätevä ja edullinen vaihtoehto aktiivisille ja kiinnittämätön lisensoitu sairaanhoitaja, voit ansaita kandidaatin koulutukseltaan hoitotyön ympäristössä, joka arvostaa kokemusta RN ja mahtuu kiireinen aikataulu kiireinen aikuinen.

    • Charleston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Department of Health & Physical Education tarjoaa haastavan ohjelman, joka tarjoaa opiskelijoille akateemisen tiedon ja tekniset taidot, jotka valmistavat heitä monenlaisia ​​urapolkuja nopeasti kasvavilla aloilla terveys, kunto, hyvinvointi, ja ihmisen suorituskyky.

    • Mississippi City, Yhdysvallat
    • Biloxi, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Kiitos mielenkiinnostasi Joseph ja Nancy Fail School of Nursing William Carey yliopistossa. Bachelor of Science in Nursing (SN)-ohjelma

    • Murfreesboro, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Sairaanhoitajat ovat terveydenhuollon ammattilaisia, joihin useimmat ihmiset luottavat nykyään, olipa kyseessä sitten sairaanhoitaja, joka hoitaa heidän jokapäiväisiä vaivojaan päivystyspoliklinikalla tai ensiapupoliklinikalla tai tehohoidon sairaanhoitaja, joka rauhoittaa pelkoja ja auttaa pelastamaan ihmishenkiä. Opiskelijat, jotka välittävät ihmisistä, teknologiasta, tieteestä, kollegoistaan ja yhteisöstä, voivat liittyä MTSU School of Nursingin kilpailukykyisiin ja vankoihin akateemisiin ohjelmiin kehittääkseen sitoutumistaan hoitotyön taiteeseen ja tieteeseen.

    • Quincy, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Blessing-Rieman tarjoaa hoito-ohjelman, joka ylittää hoitotyön perustaidon opetuksen. Painopisteenämme todellisessa elämässä auttaa sinua kehittämään kliinisiä päättelytaitoja, jotka luovat perustan onnistuneelle hoitotyön uralle. Blessing-Riemanilla on kansallinen maine sairaanhoitokoulutuksen huippuosaamisesta. Ohjelmavaihtoehtomme yhdistämällä kliinisen kokemuksen henkilökohtaiseen tukeen houkuttelevat opiskelijoita ympäri maata.

    • Buffalo, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Patricia H.Garman Patricia H.Garmanin sairaanhoitokoulu valmistaa opiskelijoita toimimaan osaavasti monissa hoitotyön rooleissa ja monissa olosuhteissa monimutkaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Missä opiskelijat haastetaan tulemaan parhaista versioista itsestään. Jos hyvän koulutuksen arvo on osoitettu, joka päivä. Rekisteröidyt sairaanhoitajat, jotka ovat valmistuneet akkreditoidusta ohjelmasta ja täyttävät ohjelman vaatimukset, ovat oikeutettuja suoraan artikulaatioon hoitotyön ohjelmaan. YCP tarjoaa sataprosenttisen yleissivistävän koulutuksen siirron liitännäistutkinnon suorittaneille opiskelijoille (AS, ADN) - useimmille opiskelijoille, mutta ei kaikille, myönnetään keskimäärin noin 70-72 opintopistettä. Heille voidaan myöntää enintään 75 opintopistettä suoritetuista kursseista (hoitotyö ja tukikurssit). Sairaanhoitajien, jotka ovat aiemmin suorittaneet ylioppilastutkinnon toisella pääaineella, vaaditaan suorittamaan vain vaaditut hoito- ja tukikurssit.