Filter
Kandidaatti
Pohjois-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut Kandidaatin tutkinnot Farmakologiassa Pohjois-Amerikka 2020

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jonka painopisteen ja aiheen opiskelijat voivat itse valita. Useat oppilaitokset tarjoavat osa-aikaisia koulutuksia, joiden ansiosta kiinnostuneet opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkinnon, vaikka samaan aikaan myös kävisivät töissä tai pitäisivät huolta perheestään.

Farmakologia on monitieteinen ala, jossa yhdistyvät biokemian, fysiologian ja molekyylibiologian kaltaisten alojen tietämys siitä, miten kemikaalit vaikuttavat ihmiskehoon. Farmakologit tutkivat usein tutkimustyön käytännön sovelluksia lääkehoitojen parantamiseksi.

Kotimarkkinoilta sivilisaatioiden nykyajan imperiumit, Pohjois-Amerikka on runsaasti käytännön koulutuksen mahdollisuuksia tarjota tutkijoille. Täynnä erilaisia ​​eri kulttuurien, opiskelijat voivat kouluttaa itseään monipuolinen tavalla.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää kandidaatin tutkinnoista Farmakologiassa Pohjois-Amerikka 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Farmakologia, Pohjois-Amerikka

Ohio Northern University

Tämän suurimman kanssa voit jakaa aikaa terveystieteen kursseille Getty College of Artsissa ... [+]

TERVEYDEN HOITOKSEN TOIMINTAA KOSKEVAT KOKO TIETEET

Tämän suurimman kanssa voit jakaa aikaa terveystieteen kursseille Getty College of Artsissa

Voit hioa johtamistaitoja, tiimityötä, luovuutta ja yrittäjyyttä. Valmistumisen jälkeen sinulla on harvinainen taitojen yhdistelmä - asiantuntemus terveystieteistä ja liiketoiminnasta - jotka varmasti saavat sinut huomion nopeasti kasvavilla terveydenhuollon aloilla toimiville yrityksille.

MAHDOLLISUUDEN MAHDOLLISUUS

Terveydenhuollon ammattilaisten klubi

Health Care Business Professionals Club (HBPC) on avoin kaikille kampuksen opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin terveydenhuollon alan (painottaen lääketeollisuutta) ja sen vaikutusta yhteiskuntaamme. Ryhmän päätavoitteena on tarjota verkottumista ja oppimismahdollisuuksia terveydenhuollon alalla työskenteleville opiskelijoille. Vaikka HBPC: n jäsenet eivät ole sidoksissa kansalliseen organisaatioon, ne luovat allekirjoitustoimintoja ONU : n kampuksella. Jokainen talvi kerää lahjoituksia ja leluja, jotka tekevät joulusta hieman kirkkaamman sairastuneille lapsille St. Rita's Hospitalissa Limassa, Ohio. Ja keväällä klubi järjestää Polar RX: n, joka on lääkemääräystä koskevan huumeiden väärinkäytön tiedotustapahtuma.... [-]

Yhdysvallat Columbus
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi