Filter
Kandidaatti
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

2 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Farmakologiassa 2020

Kandidaatin tutkinto on myönnetty, kun kolmesta seitsemään vuoden lukuvuoden ohjelma. Se on perus sertifiointi että opiskelijat saavat ensimmäisenä askeleena kehittyneempiä koulutusohjelmia.

Mikä on kandidaatin farmakologian? Farmakologia on haara lääketieteen, joka koskee tutkimuksen fysiologisia vaikutuksia eri huumeiden olla ihmisiin. Siihen liittyy analyysi kemiallinen koostumus lääkkeiden, sekä miten ne on suunniteltu valmistukseen. Farmakologian käsittää myös tutkimuksen eri elinjärjestelmien kehossa ja niiden suhde toisiinsa ja kemikaaleja, joilla heille. Opetussuunnitelman kandidaatin koulutusohjelma farmakologian edellyttää kursseja mikrobiologia, immunologia, vaikutukset huumeiden ja prosessi uuden lääkkeen menee läpi havaitsemisesta markkinointiin. Se sisältää myös ydin luokat laajemmat tieteiden kuten biologian, genetiikan ja anatomia.

Osa eduksi saada kandidaatin tutkinnon farmakologian on kelpoisuus jatkaa lääketieteelliset tutkimukset ja saada ylemmän korkeakoulututkinnon sertifioinnit, mutta opiskelija tämän verran voi myös aloittaa työt lääketeollisuuden bioteknologian tai oikeudellisia valmiuksia.

Kustannukset menee tällaisen koulutusohjelman riippuu maan, alueen, koulun ja muiden muuttujien. Tutkimus on avain löytää laitokselle ja ohjelma, joka sopii sinulle parhaiten.

Uran farmakologian ovat erilaisia. Ne, joilla on tämän koulutustausta voi osallistua kliiniseen tutkimukseen lääketieteen, biologisten tai immunologisten alueilla, he voisivat työskennellä eri tehtävissä myyntiosasto lääkeyritys, tai käyttää oikeudellisissa tai valtion sääntelyn tehtävissä teollisuudessa. Lisäksi on aina mahdollisuus opetuksen tai luennoinut korkeakoulutuksen ympäristössä.

On monia vaihtoehtoja, jos olet kiinnostunut tutkinnon tällä alalla. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Farmakologia

Azerbaijan Medical University

Historia koulutuksen farmakologian Azerbaidžanissa alkaa vuoden 1938. Meidän farmakologian laitos kouluttaa erittäin päteviä pharmaceutist kanssa kandidaatin ja maisterin ... [+]

Historia koulutuksen farmakologian Azerbaidžanissa alkaa vuosi 1938. Our Farmakologian laitos kouluttaa erittäin päteviä pharmaceutist kanssa kandidaatin ja maisterin tutkintoon työskennellä terveydelle, myös farmakologian alalla. Meidän osasto opettaa opiskelija perusteella farmakologia - etsimään lähteitä lääkkeiden, menetelmien laadun tarkkailua lääkkeiden ja valmistelun eri lääkkeitä. Opiskelija saa tietoja ja taitoja täytäntöönpanossa nykyaikaisten kemiallisten analyysien ja hankkimalla uusia lääkkeitä. Opiskelijat myös saada yksityiskohtaista tietoa mahdollisista vaikutuksista lääketieteen organismista, sekä tutkia laadun lääkettä.

Nykyään on yli 6500 korkeasti koulutettua pharmaceutist kanssa kandidaatin ja maisterin tutkintoon Azerbaidžanissa. Lähes kaikki niistä ovat valmistuneet AMU: n farmakologian laitos. 11 henkilöä on äskettäin puolustanut lopputyöni tohtorin tutkinto ja 44 henkilöä PHD farmakologian erikoisuus tuolit osasto.... [-]

Azerbaidžan Baku
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Northern University

Tämän suurimman kanssa voit jakaa aikaa terveystieteen kursseille Getty College of Artsissa ... [+]

TERVEYDEN HOITOKSEN TOIMINTAA KOSKEVAT KOKO TIETEET

Tämän suurimman kanssa voit jakaa aikaa terveystieteen kursseille Getty College of Artsissa

Voit hioa johtamistaitoja, tiimityötä, luovuutta ja yrittäjyyttä. Valmistumisen jälkeen sinulla on harvinainen taitojen yhdistelmä - asiantuntemus terveystieteistä ja liiketoiminnasta - jotka varmasti saavat sinut huomion nopeasti kasvavilla terveydenhuollon aloilla toimiville yrityksille.

MAHDOLLISUUDEN MAHDOLLISUUS

Terveydenhuollon ammattilaisten klubi

Health Care Business Professionals Club (HBPC) on avoin kaikille kampuksen opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin terveydenhuollon alan (painottaen lääketeollisuutta) ja sen vaikutusta yhteiskuntaamme. Ryhmän päätavoitteena on tarjota verkottumista ja oppimismahdollisuuksia terveydenhuollon alalla työskenteleville opiskelijoille. Vaikka HBPC: n jäsenet eivät ole sidoksissa kansalliseen organisaatioon, ne luovat allekirjoitustoimintoja ONU : n kampuksella. Jokainen talvi kerää lahjoituksia ja leluja, jotka tekevät joulusta hieman kirkkaamman sairastuneille lapsille St. Rita's Hospitalissa Limassa, Ohio. Ja keväällä klubi järjestää Polar RX: n, joka on lääkemääräystä koskevan huumeiden väärinkäytön tiedotustapahtuma.... [-]

Yhdysvallat Columbus
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi