HEALTHCARESTUDIES

Suosittuja Kandidaatin tutkinto Etelä-Koreassa 2021

Kandidaatin tutkinto on korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa noin neljässä vuodessa. Suuri osa tarjolla olevista kandidaattiohjelmista on sellaisia, että ne voidaan suorittaa sekä kontaktiopintointa että verkossa, ja niinpä opintojaan voivat jatkaa eteenpäin myös kaukana asutuskeskuksista asuvat opiskelijat ja ne, joille täysipäiväiset opinnot ovat mahdottomuus.

Korkeakoulujen sisältyi säännöllisiä neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa. Koulutus on otettava hyvin vakavasti Etelä-Koreassa, ja maa asuu useita maailmanluokan yliopistoja, joista monet ovat vaihdon kanssa eri ulkomaisten yliopistojen, ja ovat hyvä tapa ulkomaalaisille kokea elämää maassa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Etelä-Koreassa 2021

Tulokset Filter

Terveystieteellinen tiedekunta Fysioterapian osasto

백석 연구소
Kandidaatti
Maalis 2021
Korealainen

Kun olet kehittänyt perustaitoja kokeiden ja käytäntöjen avulla lääketieteen perusaloilla, kuten anatomia, fysiologia, biologia ja biokemia, fysiikka, jolla on tietoa ja kykyä ...

Lue lisää

Hammashygienia

백석 연구소
Kandidaatti
Maalis 2021
Korealainen

Edistetään tulevaisuuteen suuntautuneita ammattimaisia hammashygienistejä, joilla on sekä persoonallisuutta että älykkyyttä kristittyyn henkeen perustuen.

Lue lisää