Filter
Kandidaatti
Puola Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kandidaatit Eläinlääketiedessa Puolassa

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

Eläinlääketieteen opiskelija osaa hoitaa ja hoitaa sairaita ja loukkaantuneita eläimiä. Ne voivat keskittyä tiettyyn eläinten ryhmään (hevoseläimet, pienet eläimet jne.) Tai käsitellä villieläimiä kotieläinten sijasta.

Kuten monet muut EU-maat, Puola tarjoaa edullista tai jopa ilmaiseksi opetusta EU: n opiskelijoille. Opiskelemaan olisi sovellettava suoraan haluamaansa puolalaiselle laitokselle. Varsovan yliopisto, esimerkiksi maksujen välillä £ 1300 ja £ 2500 vuodessa sen Englanti kielikursseja.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Eläinlääketiedessa Puolassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita ohjelmavaihtoehtoja Eurooppa

1 tulosta kohteessa Eläinlääketiede, Puola

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Eläinlääketieteestä tarjoaa tietoa aloilla ehkäisyyn ja hoitoon lemmikkieläinten ja kotieläinten sairaudet, kuluttajansuojan, turvallisuuden eläinperäisten tuotteiden ja ... [+]

Kesto: 5,5 vuotta (11 lukukautta)

Ammattinimike: Eläinlääketieteen tohtori, DVM

Tutkimus Profiili: yleinen akateeminen

Aloita Kuukausi: lokakuu Semestral Fee: 4000 euroa Yleistä Kurssi palkittiin EAEVE todistus korkeimpia opetuksen Euroopassa takaa ehdokkaista paras valinta eläinlääkärin kurssin. Opiskelija opiskellessaan eläinlääketieteen saada tietoa aiheista kuuluvien yleisten ja emäksisiä ryhmiä, joka vastaa yleisiä akateemisen profiilin koulutuksen, niin ne ovat kliinisen aiheita. Opiskelija ottaa pakolliset ja kliiniset harjoittelupaikkoja, joiden kautta hankkia käytännön taitoja käytetään eläinlääkärin ammatin. Suoritetaan lajit suuntautunut koulutus, kliininen harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuden valita kohteita ryhmä valinnaisia ​​aineita avulla opiskelijat voivat selkeyttää ja painopiste hankittujen tietojen ja taitojen tulevaisuuden käytännön ammattiin. Teoriatietoa alalla eläinlääketieteen neljän ensimmäisen vuoden opinnot tarjoaa perustan käytännön koulutusta viimeisen vuoden opinnot. Professional erikoistumista voidaan jatkui PhD tutkimuksissa, jatko-opintoihin ja erikoistumiskursseilla eläinlääkäreille.... [-]

Puola Wrocław
Request Info
Englanti
Full-time
11 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi