Filter
Kandidaatti
Mongolia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kandidaatit Eläinlääketiedessa Mongoliassa

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

Hyvin monipuolinen kenttä, eläinlääketiede voi haastaa oppilaan ymmärtämään ja hoitamaan erilaisia ​​eläimiä. Opiskelija osaa tutkia näiden eläinten välisiä monimutkaisia ​​eroja ja antaa heille lääketieteellistä hoitoa, kun sitä vaaditaan.

Elämä Aasiassa ei ole aina hyvä monille, jotka joko opiskella tai käydä siellä. Kuitenkin vierailevat Mongolia on idea kannattaa yrittää. Jos tarvitset laatua Englanti oppimisen Aasiassa, tämä on oikea paikka. Kieltä opetetaan kaikissa lukioissa. Voit ilmoittautua maan huippuyliopistojen Mongolian yliopiston tiede-ja teknologia-ja National University of Mongolia.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Eläinlääketiedessa Mongoliassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita ohjelmavaihtoehtoja Aasia

1 tulosta kohteessa Eläinlääketiede, Mongolia

Mongolian University Of Life Sciences

Meidän Bachelor in Veterinary Medicine luotiin kehittää ja luoda kekseliäitä ympäristö eläinlääkärin koulutuksen ja tutkimuksen palvelua, tehostamalla taitojen opettamine ... [+]

Lyömätön arvo ja jonka tehtävänä on auttaa opiskelijoita tulla eettisiä maailmankansalaisia. Kaikki kampuksen joka on ystävällinen, rohkaiseva ja hyödyllistä!

Meidän Poikamies Veterinary Medicine luotiin kehittää ja luoda kekseliäitä ympäristö eläinlääkärin koulutuksen ja tutkimuksen palvelua, tehostamalla taitojen opettaminen, tutkimus ja opetuskäytössä.

Työskentely johtavien asiantuntijoiden ja ensisijainen henkilöstön suojelemiseksi karjan ja hyötyä kansanterveyden alalla on ylpeyden aihe. Ottaa johdonmukainen ja aktiivinen yhteistyö kansainvälisesti tunnustettu koulu on toinen tapa, että voimme tarjota enemmän mahdollisuuksia opiskelijoiden kehitystä. ... [-]

Mongolia Ulaanbaatar
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi