HEALTHCARESTUDIES.FI

Suositut Kandidaatin tutkinnot Eläinlääketiedessa Eurooppa 2020

Kandidaatin tutkinto on korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä noin neljä vuotta. Tutkinto-opintojen aikana hankittu osaaminen ja kokemus voivat lopulta johdattaa opiskelijan uskomattomien ammatillisten tilaisuuksien äärelle.

Eläinlääketieteen opiskelija osaa hoitaa ja hoitaa sairaita ja loukkaantuneita eläimiä. Ne voivat keskittyä tiettyyn eläinten ryhmään (hevoseläimet, pienet eläimet jne.) Tai käsitellä villieläimiä kotieläinten sijasta.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää kandidaatin tutkinnoista Eläinlääketiedessa Eurooppa 2020

5 tulosta kohteessa Eläinlääketiede, Eurooppa Filter

Tutkinto eläinlääketieteessä

Universidad de Leon
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Espanja León

Koulutamme ammattilaisia, joilla on hallussaan eläinlääketieteellinen tietämys, analyysi- ja organisointikyky sekä henkilökohtaiset taidot kehittää lääketieteen, eläintuotannon sekä terveyden ja elintarviketurvan aloilla tunnustaen edistyneen demokraattisen yhteiskunnan arvot.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
Kampus Full-time 5 vuotta Request Info Unkari Budapest

Eläinlääketieteen tohtori

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Kampus Full-time 6 vuotta Syyskuu 2020 Romania Timişoara

Perustutkinto järjestämä Eläinlääketieteellinen tiedekunta Banat Timişoaran on Eläinlääketiede saatavilla Englanti ja Romanian 6 vuotta. Eläinlääketieteellinen Ohjelma johtaa Eläinlääketieteen tohtori.

Tutkinnon eläinlääkärin

University CEU - Cardenal Herrera
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Espanja Moncada

Faculty of Veterinary Science on yli 17 vuoden kokemus ja se on dekaani tiedekunnassa

Eläinlääketieteen tohtori

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Kampus Full-time 11 lukukaudet Request Info Puola Wrocław

Eläinlääketieteestä tarjoaa tietoa aloilla ehkäisyyn ja hoitoon lemmikkieläinten ja kotieläinten sairaudet, kuluttajansuojan, turvallisuuden eläinperäisten tuotteiden ja tuotteiden käytetään eläinten jalostukseen.