Filter
Kandidaatti
Espanja Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kandidaatit Eläinlääketiedessa Espanjassa

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Matelijoista lintuihin ja nisäkkäisiin eläinlääkärit voivat olla niitä, jotka ymmärtävät kuinka hoitaa eläimiä, kun he tarvitsevat lääketieteellistä huomiota. Eläinlääketieteen opiskeluun voi sisältyä oppimisen leikkaustekniikoita ja muita lääketieteellisiä hoitoja.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Eläinlääketiedessa Espanjassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita ohjelmavaihtoehtoja Eurooppa

2 tulosta kohteessa Eläinlääketiede, Espanja

Universidad de Leon

Koulutamme ammattilaisia, joilla on hallussaan eläinlääketieteellinen tietämys, analyysi- ja organisointikyky sekä henkilökohtaiset taidot kehittää lääketieteen, eläintuo ... [+]

noin

Koulutamme ammattilaisia, joilla on hallussaan eläinlääketieteellinen tietämys, analyysi- ja organisointikyky sekä henkilökohtaiset taidot kehittää lääketieteen, eläintuotannon sekä terveyden ja elintarviketurvan aloilla tunnustaen edistyneen demokraattisen yhteiskunnan arvot.

Mitä me tarjoamme sinulleRata 164-vuotiseen eläinlääkäreiden koulutukseen kansainvälisen eläinlääketieteellisen koulutuksen periaatteiden ja standardien mukaisesti.Opettajat, joilla on erinomainen valmistautumisaste, opettajat ja tutkijat, mikä takaa laadukkaan tiedonsiirron.Opetusohjelma.Nykyaikaiset tilat, joissa on laajasti varustettu opetus ja tutkimus.Eläinlääketieteellinen sairaala, jonka opiskelijoiden käytettävissä on 1275 neliömetriä.Oma 130 000 neliömetrin koetila, joka sijaitsee 1,5 km: n päässä eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta.Elintarvikkeiden jalostuksen koelaitos lihalle ja maitotuotteille suuntautuneilla laitteillaSopimukset yli 550 keskuksen, laitoksen ja yrityksen kanssa, jotka tekevät yhteistyötä opiskelijoiden käytännön koulutuksessa.Harjoittelu ensimmäisestä vuodesta.Kokeelliset loppututkinnon projektit.Koulutus, joka helpottaa työmarkkinoille sijoittumista sekä yksityisellä että julkisella alueella.Kansalliset ja kansainväliset liikkuvuusohjelmat (Saksa, Argentiina, Australia, Belgia, Brasilia, Kanada, Chile, Kiina, Kolumbia, Yhdysvallat, Italia, Japani, Meksiko, Peru, Puola, Portugali, Venäjä, Taiwan, Turkki ja Vietnam).AmmattimatkatEläinlääkäriasemaEläintuotanto ja terveysElintarviketeollisuus: tekniikka, hygienia ja tarkastuksetLääketeollisuus sekä terveys - ja diagnostiset laboratoriotKeskus-, alue- ja paikallishallinnon viralliset palvelutOpetus ja tutkimusSotilaallinen eläinlääketiedetoimivaltaa... [-]
Espanja León
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University CEU - Cardenal Herrera

Faculty of Veterinary Science on yli 17 vuoden kokemus ja se on dekaani tiedekunnassa ... [+]

Tekevät meistä erilaisia?

1. kokemus

Faculty of Veterinary Science on yli 17 vuoden kokemus ja se on dekaani tiedekunnan Valencian autonomisen ja jäsenenä European Association of Laitosten for Veterinary Education (EAEVE) ja International Veterinary Student Association (IVSA)

2. kansainvälinen kutsumus

Meidän luokat rinnakkain ja elää opiskelijoiden useista maista & kansallisuuksia. Se on ainoa Veterinary Faculty Espanjassa (ja muutaman muun Europe) kanssa kolme kansainvälistä riviä tutkinto: espanja, ranska ja Englanti.

3. Tilat

Koska aivan ensimmäisenä päivänä on pääsy Clinical Veterinary Hospital ja sen tilat voit etukäteen tietosi, opiskella saapuvan tapauksissa ja myös osallistua aktiivisesti 24-tunnin vartijan velvollisuus sairaalan Services. Lisäksi sinulla on pääsy opetus ja tutkimus Farm, jossa voit osallistua käytännön klinikoilla suurempia eläimiä, kuten hevosia ja lehmiä, sekä käytännön työtä hallintaan liittyvät eläinten ja etnologian ja lisääntymisen vuohet, lampaat , kanit, linnut, koirat ja kissat. Sinun tulee osallistumaan innovatiivinen koulutusohjelma, joka yhdistää akateemisen oppimisen hankkia ammatillista eläinlääkärin taitoja.... [-]

Espanja Moncada
Syyskuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi