HEALTHCARESTUDIES

Parhaat Kandidaatit Ribeirao Preto Brasiliassa 2021

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Brasilia, virallisesti Brasilian liittotasavallan, on suurin maa sekä Etelä-Amerikan ja Latinalaisen Amerikan alueella. Se on maailman 's viidenneksi suurin maa, sekä maantieteellisen alueen ja väestön yli 193 miljoonaa ihmistä.

Tämä kaupunki on yliopistojen, korkeakoulujen ja tiedekuntien, jotka tarjoavat korkeakoulujen tilat. Opiskelijoilla on valita monenlaisia ​​näissä laitoksissa. Merkittäviä ovat muun muassa Centro Universitario Moura Lacerda, Facauldade Reges, Universidade Paulista ja paljon muuta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Ribeirao Preto Brasiliassa 2021

Tulokset Filter

Hammaslääketiede

Universidade de Ribeirão Preto 
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Portuguese (Brazil)
Kampus

Hammaslääketieteen kulku Unaerp muodostavat yleislääkäri hammaslääkäri, oikeus soveltaa ehkäiseviä toimenpiteitä, tunnistaa suun ja hampaiden ongelmia, suunnitella ja toteutta ...

Lue lisää