HEALTHCARESTUDIES.FI

Suositut Osa-aikainen Kandidaatin tutkinnot Natal Brasiliassa 2019

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jonka painopisteen ja aiheen opiskelijat voivat itse valita. Useat oppilaitokset tarjoavat osa-aikaisia koulutuksia, joiden ansiosta kiinnostuneet opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkinnon, vaikka samaan aikaan myös kävisivät töissä tai pitäisivät huolta perheestään.

Brasiliassa on kolmenlaisia ​​tutkinto: Alempi - kestää neljästä kuusi vuotta aikaa suorittaa ja opiskelijat voivat työskennellä opettajien valmistumisen jälkeen neljän vuoden tutkimuksen. Masters - kestää yhdestä kaksi vuotta saavuttaa; Jatko / PhD - mahdollisimman suurta voit opiskella ja kestää kolmesta neljään vuotta saavuttaa. Nämä kolme astetta löyhästi vastaavat kolme sykliä Bolognan prosessin - Euroopan korkeakoulujärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että jos olet saavuttanut perustutkintoa tutkinnon eurooppalainen yliopisto, sinun pitäisi olla pätevä saavuttaa Masters Brasiliassa.

Sen lisäksi historiallisia nähtävyyksiä, luontoalueiden ja suuri rannat, Natal on korkeatasoinen yliopistoissa ja korkeakouluissa. Huomattavaa ovat International Institute for Neuroscience Natal, ja Federal University of Rio Grande do Norte.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Osa-aikainen kandidaatin tutkinnoista Natal Brasiliassa 2019

Tulokset Filter

Fysioterapia

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Kampus Part-time 4 vuotta Maaliskuu 2020 Brasilia Natal

Bachelor of Fysioterapia aste on UNI-RN on yleis, humanisti, kriittinen ja heijastava, aggregaatin tekninen ja ammatillinen attribuutteja.