HEALTHCARESTUDIES

2 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Audiologiassa 2020

Kun äskettäiset lukiot tai ammattityöntekijät päättävät jatkaa koulutustaan, he usein päättävät ansaita kandidaatin tutkinnon. Nämä asteet yhdistävät yleisten ja erikoisluokkien yhdistelmän, ja monet näistä ohjelmista tarjotaan sekä henkilökohtaisesti että verkossa.

Mikä on kandidaatti Audiologiassa? Opiskelija voi aloittaa tutkinto-ohjelmansa ottamalla käyttöön aloitusopetusta matematiikassa, eläinbiologiassa, fysiikassa, sävellyskirjoituksessa ja kielitieteessä. Näiden luokkien suorittamisen jälkeen opiskelijat tulevat todennäköisesti ottamaan johdantokursseja puheen, kielen ja kuulokojeiden käyttöön. Perinteisen opetussuunnitelman lisäksi opiskelijoilla voi olla mahdollisuus osallistua valvottuihin kliinisiin kokemuksiin ja täydellisiin kliinisiin tehtäviin.

Saadessaan tätä tutkintoa opiskelijat voivat tarkentaa heidän ymmärtämystään, mikä voi auttaa heitä erinomaisesti, jos he päättävät tulla audiologiksi. Ne voivat myös parantaa heidän tutkimus- ja viestintätaitojaan, mikä voi auttaa heitä tulevien työnantajien vaivaamiseen ja ansaitsemaan uralla etenemistä.

Kandidaatin kokonaiskustannukset audiologiassa vaihtelevat suuresti monista tekijöistä riippuen. Esimerkiksi se voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon koulua osallistui maksuihin luottoa kohden, kuinka kauan ohjelma viedään loppuun ja onko kurssi suoritettu verkossa tai henkilökohtaisesti.

Vaikka on olemassa monia mahdollisia urapolkuja, useimmat opiskelijat, jotka ansaitsevat kandidaatin vuonna Audiology päättävät jatkaa koulutusta ansaitsemalla maisterin tutkinto vastaavalla alalla, jotta he voivat työskennellä lisensoitu audiologist. Tutkinnon suoritettuaan tutkinnon suorittaneet voivat olla audiologian tutkija tai konsultti, audiologisti avustaja tai suorien hoitohenkilökunnan jäsen. Ne, jotka päättävät jatkaa koulutustaan, voivat opiskella kehittyneitä aiheita, kuten akustiikkaa, kuulofysiologiaa, neurologiaa ja audiologiaa.

Audiologian ohjelmat ovat olemassa ympäri maailmaa sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

2 tulosta kohteessa Audiologia Filter

Poikamies audiologian ja tieteen ääntäminen

جامعة عمان الأهلية
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
Englanti
Arabialainen
Kampus

Esitteli kuulo ja puheen osasto vuonna 2001 ja vihittiin suojelijana Hänen korkeutensa prinssi Raadin bin Zaid kansliapäällikkö-Anmak. Laitos antaa kandidaatin ohjelman puheen ...

Lue lisää

Filosofian kandidaatin tutkinto audiologian ja puheopatologian alalla

Bloomsburg University
BSc
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Bloomsburg University audiologian ja puheen kielen patologian peruskoulutusohjelma houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja tarjoaa joustavuutta urakehityksessä audi ...

Lue lisää