Filter
Kandidaatti
Aruba

suosituista Kandidaatin tutkinto Aruballa 2019

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Korkeakoulun oppimisen Aruba tarjoaa useita kursseja. Opiskelijat, joilla Havo (Senior yleissivistävän keskiasteen koulutuksen), MBO-tutkinto (keski-tason appluied koulutus, suuntautunut ammatillinen koulutus), tai jopa VWO (alempi vuotta), voivat jatkaa niiden korkeakoulutukseen. University of Aruba tarjoaa tutkintoihin kuten perustutkintoa, päälliköiden ja jopa tohtorin kursseja, jotka vaihtelevat ajan kesto 2-4 vuotta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Aruballa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Xavier University School of Medicine

Meidän BSN Hoitotyön ohjelman avulla opiskelijat voivat ansaita kolmen vuoden kiihtyi Baccalaureate of Science in Nursing meidän Caribbean lääketieteen ... [+]

Meidän BSN Hoitotyön ohjelman avulla opiskelijat voivat ansaita kolmen vuoden kiihtyi Baccalaureate of Science in Nursing meidän Caribbean lääketieteellisen koulun.

BSN ohjelma hoitotyön täydentää Karibian lääketieteellisen koulun ja auttaa vastaamaan paikallisia, alueellisia ja maailmanlaajuisia tarve korkeasti koulutettuja, myötätuntoinen sairaanhoitajia. Lisäksi lievittää kriittinen hoitohenkilöstöpulan valmistuneet Xavierin BSN ohjelma on myös mahdollisuus käyttää koulutustaan ​​saavuttaa johtotehtävissä tarjota ja parantaa terveydenhuollon tehokkaan viestinnän avulla.

BSN-ohjelma yhdistää vähintään 58 lukukausi tuntia taiteet opetusohjelmia, joka sisältää luonnontieteitä ja matematiikkaa, viestintään, sosiaalisen käyttäytymisen ja humanististen tieteiden. Tehtävänä XUSOM School of Nursing on valmistaa ylioppilastutkintoon koulutettua sairaanhoitajaa (RN), joka sitten antaa myötätuntoinen palveluja, tuottaa korkeimmalle turvallista hoitotyötä niin yksilöille, perheille ja yhteisöille. Opit tämä on yksi parhaista Karibian lääketieteellisten tiedekuntien maailmassa.... [-]

Aruba Oranjestad
September 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi