HEALTHCARESTUDIES.FI

16 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Allied Healthcaressa 2019/2020

Valmistuttuaan lukiosta tai työskennellessään useita vuosia monet ihmiset päättävät parantaa tietämystään ja taitopohjaaan harjoittamalla kandidaatin tutkintoa. Nämä tutkinnot tarjoavat opiskelijoille monipuolisen tietämyksen useista ydinaiheisista aiheista, painottaen yhtä tutkimusaluetta.

Mikä on kandidaatti alan terveydenhuollossa? Tämäntyyppinen tutkinto voi valmistaa opiskelijoita työskentelemään terveydenhuollon alalla hallinnointiin liittyvään rooliin. Suoritettaessa tätä tutkintoa opiskelijat voivat oppia lisää terveydenhuollon toimintojen hallinnasta, terveydenhuollon suunnittelusta ja järjestelmistä, taloushallinnosta, vaatimustenmukaisuudesta ja riskienhallinnasta. Opiskelijat saavat myös tietoa terveydenhuollon johtamisen uusimmista trendeistä, mukaan lukien lääketieteellisten jakelujärjestelmien tulevaisuus, rahoitus ja terveydenhuollon uudistus.

Kun hän jatkaa kandidaatin opettamista liittoutuneiden terveydenhuollossa, opiskelija voi tarkentaa heidän kykyään ymmärtää, mikä voi auttaa heitä integroimaan uudet terveydenhuollon hallintaan liittyvät teoriat uralleen. Ne voivat myös parantaa heidän luovuuttaan ja arviointitaitojaan, jotta he voivat tunnistaa järjestelmään liittyvät ongelmat ja saada aikaan ainutlaatuisia tapoja korjata se.

Kuinka paljon se maksaa tämän tutkinnon suorittamisesta vaihtelee suuresti riippuen siitä, minkä tyyppistä koulua on käynyt, missä laitos sijaitsee ja kuinka paljon opetusta on kyseisessä koulussa. Kuinka kauan kestää tutkinnon suorittaminen voi vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin.

Monet lääketieteellisen uran tyypit odottavat niitä, jotka päättävät ansaita kandidaatin liittoutuneiden terveydenhuollossa. Esimerkiksi tutkinnon suorittajat voivat työskennellä terveys- tai sairaanhoitopäällikkönä, klinikkapäällikkönä, laboratorion johtajana tai terveydenhoitolaitoksen tapauspäällikkönä. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat toimia myös potilas / asiakasasiamiehenä, asumiskoordinaattorina, yhteisön avustajana, maakuntatyöntekijänä tai sosiaalipalvelujen yhteyshenkilönä.

Opiskelija voi työskennellä tällä asteella joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti joko henkilökohtaisesti tai verkossa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

16 tulosta kohteessa Allied Healthcare Filter

Kandidaatti lääketieteen ja terveydenhuollon johtamisessa

American National University
Kampus Online Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Salem USA Online + 1 lisää

Lääketieteen ja terveydenhuollon johtamisen kandidaatin tutkinto tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on liitännäiskoulututkinto liittoutuneilla terveydenhuollon aloilla ja joilla on tarvittavat taidot ja pätevyys, jotta he voivat toimia terveydenhuollon johtajien ja ohjaajina.

Bachelor in (Allied) terveystieteissä

Central Methodist University
Kampus Online Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Fayette USA Online + 2 lisää

Oletko valmis kehittämään tietopohjaa, joka valmistelee sinua osaksi terveydenhuollon hoitoryhmää? Onko sinulla kiinnostusta hoitotyöhön, urheilukoulutukseen, fysioterapiaan, työterapiaan tai muihin terveyteen liittyviin urapolkuihin? CMU: n terveystieteiden osasto tarjoaa opiskelijoilleen taitoja, joita työnantajat etsivät terveydenhuollon alalla ja jatkuvan menestyksen edellyttämä koulutus.

Bmls lääketieteen laboratoriotiede

Igbinedion University, Okada
Kampus Full-time 4 - 5 vuotta Maaliskuu 2020 Nigeria Benin City

Medical Laboratory Science on lupaava ja dynaaminen ammatti, joka on suunniteltu tarjoamaan laajaa perustaa olennaista tieteellistä tietoa ja sen soveltaminen siten, että valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita vastaamaan muuttuviin tarpeisiin nykyaikaisen tieteellisen tiedon huomioon niiden keskeinen rooli Terveydenhuollon jakelujärjestelmä.

Poikamies radiologia

Grupo Tiradentes
Kampus Full-time 6 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Aracaju

Breaking sisätilat ja tutkia rakenteiden työskentelee teknologi radiologian. Tietäen ihmiskeho, analysoida metallirakenteiden, toimivat radioaktiiviset lähteet ovat joitakin ammatillisen toiminnan alueelle muodostuu.

Kandidaatin lääketieteellisen kuvantamisen teknologia

Sharda University
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Suur-Noida

Kehittymisen kanssa kuvantamisen tekniikkaa eri kudoksissa koostuvat eri elinjärjestelmien ihmiskehossa kuten röntgenkuvat, Ultra-ääni, ultraäänitutkimus CT-skannaus, MRI, PET-skannaus, jne. on suuri kysyntä kuvantamisen tekniikan. Pidä tämä mielessä aikana opintoja kandidaatin tasolla on suunniteltu täyttämään tarve taitava kuvantamismenetelmien ...

Poikamies lääketieteen laboratorio tiede (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Malesia Shah Alam

Medical Laboratory Science (MLS) -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden koulutukseen kaikki suuret tieteenalojen lääketieteen

Poikamies lääketieteen laboratorio tiede (bmlsc)

Charles Darwin University
Kampus Full-time Part-time 4 - 8 vuotta Tammikuu 2020 Australia Darwin sydney Melbourne + 3 lisää

Tämä ammatillisen ja ammatillisesti suuntautunut tutkinto antaa valmiuksia uran lääketieteen tutkijat aloilla diagnostisten patologian, tutkimus, ja erikoislaboratorioita. Laboratoriohoitaja

Säteilyhoidon kandidaatti

University of Johannesburg
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Hakijoilla on oltava joko biotieteet / fysikaaliset tieteet tai molemmat opiskelijat pääsemiseksi tähän ohjelmaan.

Diagnostisen radiografian kandidaatti

University of Johannesburg
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Hakijoilla on oltava joko biotieteet / fysikaaliset tieteet tai molemmat opiskelijat pääsemiseksi tähän ohjelmaan.

BTech radiografian ultraääni

University of Johannesburg
Kampus Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Ohjelma opettaa opiskelijaa tuottamaan ja tulkitsemaan kuvia korkeataajuisella äänellä. Johtamis- ja tutkimusmenetelmät lisäävät ohjelman aikana saatuja taitoja.

BTech radiografiahoidossa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Ohjelma tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden oppia edistyneitä sädehoito- ja onkologiamenetelmiä ja -tekniikoita sekä hallinto- ja tutkimusmenetelmätaitoja.

BTech radiografian ydinlääketieteessä

University of Johannesburg
Kampus Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Opiskelija altistuu radiofarmaseuttisten lääkkeiden valmistuksen, annostelun ja potilaille antamisen teoreettisille ja käytännön näkökohdille sekä hienostuneiden ja hybridi-kuvantamislaitteiden hyödyntämiselle tiettyjen sairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa. Johtamis- ja tutkimusmenetelmät sisältyvät tähän ohjelmaan.

BTech radiografian diagnostiikassa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Ohjelma on suunniteltu rakentamaan tutkintotodistuksella jo hankitulle tiedolle ja tarjoamaan opiskelijalle tietoa edistyneissä radiografisissa menettelyissä. Johtamis- ja tutkimusmenetelmät lisäävät ohjelman aikana saatuja taitoja.

Poikamies audiologian ja tieteen ääntäminen

Al-Ahliyya Amman University
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Jordania Amman

Esitteli kuulo ja puheen osasto vuonna 2001 ja vihittiin suojelijana Hänen korkeutensa prinssi Raadin bin Zaid kansliapäällikkö-Anmak. Laitos antaa kandidaatin ohjelman puheen ja kuulon tieteet. Se tukee paikallisesti ja alueellisesti ohjelma voidakseen tarjota mahdollisuuden tutkinnon työskennellä eri paikoissa, kuten sairaalat, koulut ja muut. Keski kuulon ja puheen § prosessorit uusimmat laitteet ja tekniikat välttämätöntä alan valvonnassa joukko päteviä tiedekunnan jäseniä ja valvojia sisältää erittäin päteviä tarjota parasta koulutusta opiskelijoille.

Lääketieteen ja säteilyn fysiikan kandidaatti

University of Wollongong
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Australia Wollongong + 1 lisää

Lääketieteen ja säteilyn fysiikan kandidaatti on hyvin käytännönläheinen suurten käytännön osien kanssa kaikissa tutkituissa aineissa täydentääkseen taustalla olevia teoreettisia fyysisiä periaatteita. Jotta alan korkeatasoinen sitoutuminen varmistettaisiin, suurten sairaaloiden ammatilliset lääketieteelliset fyysikot ja teollisuuden pääpuhujat pitävät tärkeitä luentoja ja käytännön työtä sekä tutkivat tutkimushankkeita. Toisena vuonna voit saada käytännön kokemusta fotoni-, neutroni- ja varautuneista hiukkasfysiikasta perusopin fysiikan laboratorioissa sekä tehdä retkiä kiihdytinlaitteisiin, kuten Australian ydinalan tiede- ja teknologiajärjestöön (ANSTO). Kolmannen vuoden aikana saat myös käytännön kokemusta erityisesti elektroniikan ja röntgenlaitteiden lääketieteellisessä fysiikassa syöpähoitokeskuksissa ja ANSTOn kautta.