HEALTHCARESTUDIES

3 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Allied Healthssa 2020

Ne, jotka haluavat saada ammattitason työpaikat ja oppia lisää tietystä kentästä, usein päättävät ansaita kandidaatin tutkinnon. Nämä tutkinnot kestävät yleensä neljä vuotta, ja ne yhdistävät yleisten ja erikoistuneiden luokkien tasapainon.

Mikä on alan ammattikorkeakoulu? Terveydenhuollon teollisuus muuttuu nopeasti, ja tutkinnon suorittaneet voivat oppia hallitsemaan ja toteuttamaan muutoksia tällä alalla, jotta terveydenhuollon laitokset ja klinikat toimisivat onnistuneesti. Opiskelijat voivat osallistua erilaisiin luokkiin, kuten peruskoulutukseen sekä erikoistuneisiin kursseihin, kuten terveydenhuollon varainhoitoon, vaatimustenmukaisuuteen, terveydenhuollon suunnitteluun, terveydenhuoltojärjestelmiin ja riskienhallintaan.

Opiskelija voi parantaa strategisen suunnittelun taitoaan ansaitessaan tutkintoaan, mikä voi auttaa heitä urallaan ja ansaita kampanjoita. He voivat myös hienosäätää heidän johtamis- ja ryhmätyöskentelytaitojaan, mikä voi auttaa heitä työskentelemään hyvin tiimissä ja tekemään yhteistyötä ihmisten kanssa missä tahansa työstään.

Kandidaatin ansiotyön kokonaiskustannukset liittoutuneessa terveydenhoidossa ovat hyvin vaihtelevia. Tämä johtuu siitä, että palkkiot voivat riippua siitä, kuinka kauan opiskelija suorittaa sen suorittamisen, koulun erityisvaatimukset ja kuinka paljon opetusta tarvitaan ja onko kursseja otettu verkossa tai henkilökohtaisesti.

Yleisimmin tutkinnon suorittaneet päätyvät työskentelemään terveydenhuollon alalla. Monet valmistuneet toimivat terveydenhuoltojärjestelmien johtajana, terveydenhuollon johtajana, terveydenhuollon ylläpitäjänä, sairaalan hoitajana tai johtajana tai toiminnan ylläpitäjänä. Muita käytettävissä olevia työpaikkoja voivat olla esimerkiksi strateginen terveydenhuollon konsultti, lääkärin harjoittelun johtaja, liittoutuneiden terveydenhuollon osastopäällikkö tai lääkinnällisten laitteiden yrityksen johtaja.

Monet tuottoisat mahdollisuudet voivat odottaa niitä, jotka päättävät ansaita tällaisen kandidaatin tutkinnon ja ohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Jos haluat selvittää, mikä koulu tarjoaa sinulle oikean asteen, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Allied Health Filter

BSC terveystieteissä - omaishoidon

Northern Arizona University
BSc
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
Englanti
Online

Joustavuus on tunnusomaista tämän verran, joka tarjoaa online työselostus ja hyväksyy merkittävän lohkon siirto luotto niille, jotka suorittavat tai jotka ovat suorittaneet as ...

Lue lisää

Kandidaatti liittolaisten terveydessä

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
BSc
Elo 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Opiskelijoita, jotka haluavat jatkaa jatkokoulutusta tai ammatillista koulutusta liittolaisilla terveydenhoitoaloilla, kuten fysioterapia, toimintaterapia, lääkärin assistentt ...

Lue lisää

Bachelor in (Allied) terveystieteissä

Central Methodist University
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus
Online

Oletko valmis kehittämään tietopohjaa, joka valmistelee sinua osaksi terveydenhuollon hoitoryhmää? Onko sinulla kiinnostusta hoitotyöhön, urheilukoulutukseen, fysioterapiaan, ...

Lue lisää