Filter
Kandidaatti
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suosittua Kandidaatin tutkintoa Allied Healthssa 2019/2020

Ne, jotka haluavat saada ammattitason työpaikat ja oppia lisää tietystä kentästä, usein päättävät ansaita kandidaatin tutkinnon. Nämä tutkinnot kestävät yleensä neljä vuotta, ja ne yhdistävät yleisten ja erikoistuneiden luokkien tasapainon.

Mikä on alan ammattikorkeakoulu? Terveydenhuollon teollisuus muuttuu nopeasti, ja tutkinnon suorittaneet voivat oppia hallitsemaan ja toteuttamaan muutoksia tällä alalla, jotta terveydenhuollon laitokset ja klinikat toimisivat onnistuneesti. Opiskelijat voivat osallistua erilaisiin luokkiin, kuten peruskoulutukseen sekä erikoistuneisiin kursseihin, kuten terveydenhuollon varainhoitoon, vaatimustenmukaisuuteen, terveydenhuollon suunnitteluun, terveydenhuoltojärjestelmiin ja riskienhallintaan.

Opiskelija voi parantaa strategisen suunnittelun taitoaan ansaitessaan tutkintoaan, mikä voi auttaa heitä urallaan ja ansaita kampanjoita. He voivat myös hienosäätää heidän johtamis- ja ryhmätyöskentelytaitojaan, mikä voi auttaa heitä työskentelemään hyvin tiimissä ja tekemään yhteistyötä ihmisten kanssa missä tahansa työstään.

Kandidaatin ansiotyön kokonaiskustannukset liittoutuneessa terveydenhoidossa ovat hyvin vaihtelevia. Tämä johtuu siitä, että palkkiot voivat riippua siitä, kuinka kauan opiskelija suorittaa sen suorittamisen, koulun erityisvaatimukset ja kuinka paljon opetusta tarvitaan ja onko kursseja otettu verkossa tai henkilökohtaisesti.

Yleisimmin tutkinnon suorittaneet päätyvät työskentelemään terveydenhuollon alalla. Monet valmistuneet toimivat terveydenhuoltojärjestelmien johtajana, terveydenhuollon johtajana, terveydenhuollon ylläpitäjänä, sairaalan hoitajana tai johtajana tai toiminnan ylläpitäjänä. Muita käytettävissä olevia työpaikkoja voivat olla esimerkiksi strateginen terveydenhuollon konsultti, lääkärin harjoittelun johtaja, liittoutuneiden terveydenhuollon osastopäällikkö tai lääkinnällisten laitteiden yrityksen johtaja.

Monet tuottoisat mahdollisuudet voivat odottaa niitä, jotka päättävät ansaita tällaisen kandidaatin tutkinnon ja ohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Jos haluat selvittää, mikä koulu tarjoaa sinulle oikean asteen, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Allied Health

Central Methodist University

Oletko valmis kehittämään tietopohjaa, joka valmistelee sinua osaksi terveydenhuollon hoitoryhmää? Onko sinulla kiinnostusta hoitotyöhön, urheilukoulutukseen, fysioterapi ... [+]

Oletko valmis kehittämään tietopohjaa, joka valmistelee sinua osaksi terveydenhuollon hoitoryhmää? Onko sinulla kiinnostusta hoitotyöhön, urheilukoulutukseen, fysioterapiaan, työterapiaan tai muihin terveyteen liittyviin urapolkuihin? CMU: n Allied Health Sciences -divisioona tarjoaa opiskelijoilleen taitoja, joita työnantajat etsivät terveydenhuollon alalla ja jatkuvaa menestystä tarvitseva koulutus.

Tietoja tästä ohjelmasta

Terveystieteiden kandidaatin ohjelma valmistelee sinua vaatimattomasta urasta jatkuvasti kehittyvissä ja kasvavissa kentissä. Saat haastavia ja palkitsevia akateemisia kokemuksia sekä käytännön oppimista. Jos olet jo ansainnut ammattikorkeakoulututkinnon terveydellisellä alueella sertifikaatin kanssa, olet valmis suorittamaan tämän kandidaatin tutkinto-ohjelman.... [-]

Yhdysvallat Fayette USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi