Filter
Kandidaatti
Alankomaat Groningen

Parhaat Kandidaatit in Groningen Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jonka painopisteen ja aiheen opiskelijat voivat itse valita. Useat oppilaitokset tarjoavat osa-aikaisia koulutuksia, joiden ansiosta kiinnostuneet opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkinnon, vaikka samaan aikaan myös kävisivät töissä tai pitäisivät huolta perheestään.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Groningen on kaunis kaupunki Alankomaissa. Tämä paikka on eri yliopistoissa, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan laadukasta kansainvälistä koulutusta. Jotkut yliopistot ovat University of Groningen ja Jenne Hoekstra Arts.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista in Groningen Alankomaissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Alankomaat
Groningen
Opiskelutyyppi
Tahti
University of Groningen

Bachelor-profiili Global Health Groningenissa on kansainvälinen kandidaatin tutkinnon lääketieteessä. Sinä kiinnität huomiota maailmanlaajuisen terveyden eri näkökohtiin, ... [+]

Bachelor-profiili Global Health Groningenissa on kansainvälinen kandidaatin tutkinnon lääketieteessä. Sinun on kiinnitettävä huomiota maailmanlaajuisen terveyden eri näkökohtiin, kuten uusiin sairauksiin, erilaisiin terveydenhoitojärjestelmiin ja ravitsemukseen.

Ohjelma on monialaista ja potilaskeskeistä. Tämän ohjelman opiskelijana voit osallistua Junior Scientific Masterclass -ohjelmaan.

Ohjelma on opetettu englanniksi. Kuitenkin, kuten kandidaatin opiskelija, sinun täytyy oppia hollantilaista kieltä, koska myöhempi maisteriohjelma on opetettu hollanniksi. Tässä maisteriohjelmassa työskentelet sairaalassa lääketieteellisen asteen saamiseksi. Tämän jälkeen voit kouluttaa lääketieteellistä asiantuntijaa tai lääketieteellistä tutkijaa.... [-]

Alankomaat Groningen
September 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Kanssa fysioterapia tutkintotodistuksen, sinun on laaja tulevaisuus. Omassa kotimaassaan sekä ulkomailla voit aloittaa sairaalassa, vanhainkodissa, kuntoutuskeskuksen tai ... [+]

Fysioterapia: www.hanzegroningen.eu/ip

Terveydenhuollon miellyttää sinua. Rakastat työtä ihmisten kanssa ja haluat merkitä jotain heille. Sinä olet hyvä kuuntelija, sinun on helppo asettua muiden ihmisten asemaan ja olet kärsivällisyyttä. Silti te myös tarkoituksella tehdä seistä itse. Haluat pitää vaihtoehdot auki ja luoda omia mahdollisuuksia. Jos sinusta tuntuu, että kaikki tämä koskee sinua, niin fysioterapia saattaa olla oikeassa up your street.

Kanssa fysioterapia tutkintotodistuksen, sinun on laaja tulevaisuus. Omassa kotimaassaan sekä ulkomailla voit aloittaa sairaalassa, vanhainkodissa, kuntoutuskeskuksen tai lääketieteellisen päiväkodissa. Tai tietysti voit perustaa oman käytännössä. Kansainvälisesti Hollannin koulutus pidetään suuressa arvossa. ... [-]

Alankomaat Groningen
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Oletko intohimoinen urheilusta ja haluatko tehdä muutoksia? Sitten tämä ainutlaatuinen ohjelma on vain ohjelma sinulle! Urheilun inspiraatio ja voima antavat sinulle suur ... [+]

Opiskele kandidaatin tutkintotodistuksia Alankomaissa

Oletko intohimoinen urheilusta ja haluatko tehdä muutoksia? Sitten tämä ainutlaatuinen ohjelma on vain ohjelma sinulle! Urheilun inspiraatio ja voima antavat sinulle suuria mahdollisuuksia tehdä todellinen ero.

Urheilu, terveys ja hoito

Hanze-ammattikorkeakoulun urheilututkimusinstituutti, Groningen, tarjoaa kolmivuotisen kandidaatin ohjelman, joka koostuu 180 opista. Tämä kansainvälinen ohjelma luo innovatiivisia (urheilua) ammattilaisia. Vaihtoedustajana pystyt tekemään eroja sekä yksilöllisellä että yhteiskunnallisella tasolla. Urheilun voima asettaa fyysisen toiminnan kolmeen perusarvoon:

urheilu ja liikunta ovat välttämättömiä terveelliselle elämäntavalle,... [-]

Alankomaat Groningen
September 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi