Filter
Kandidaatti
Alankomaat Amsterdam

Parhaat Kandidaatit in Amsterdam Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Pääkaupunki Alankomaat, Amsterdam on tunnettu yliopistojen kuten University of Amsterdam ja Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Nämä oppilaitokset ovat yleensä tarjoavat monipuolista jatko-ja jatko-tutkinto-ohjelmia, ja niillä on huippuluokkaa Tutkimus ja kehitys tilat.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista in Amsterdam Alankomaissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Alankomaat
Amsterdam
Opiskelutyyppi
Tahti
Vrije Universiteit Amsterdam

VU Amsterdam biomedical Sciences VU Amsterdam yhdistää ainutlaatuisen perustutkimuksen kliinisesti merkityksellisiin aiheisiin. Terveyden ja sairauden opiskelu kulkevat k ... [+]

Suositut Kandidaatin tutkinnot in Amsterdam Alankomaissa. Ihmisten olemus ja terveysJos haluat tutkia ihmisen olemusta, ymmärtää terveellisen ihmisruumin biologiaa ja taudin puhkeamista, niin biomedical Sciences on ohjelma sinulle. Opit ihmisbiologiaa ja miten sitä käytetään tieteellisessä tutkimuksessa terveyteen ja sairauksiin liittyviin lääketieteellisiin kysymyksiin. On edelleen monia sairauksia ja olosuhteita, joita meillä ei ole ratkaisuja. Siksi on tärkeämpää, että voimme laajentaa tietoa siitä, miten kehomme toimii. Näin ollen opiskelet tätä kaikilla tasoilla, molekyyleistä ihmispopulaatioihin.Tarkastellaan edelleen biolääketieteen tutkijanaVU Amsterdam tarkoittaa etsimistä edelleen. Koulutuksenne lisäksi akateemine... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi