Kandidaatti terveydenhuollon tietotekniikan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Health Informatics (HI) harjoittajat parantaa terveydenhuoltoa varmistamalla, että paras tieto on käytettävissä, kun terveydenhuoltoa päätöksiä potilaille. Tässä ohjelmassa HI opiskelijat saavat Terveydenhuollon erityisosaamisesta tietotekniikan käyttöön, hallita taidot, ja terveys / lääketieteellistä tietämystä, jotka ovat sovellettavissa suuri ja kasvava määrä tärkeitä terveydenhuollon kantoja.

Health Informatics Ohjelma yhdistää peruskäsitteiden tietojenkäsittelytiede, tietotekniikka, terveystieteiden, ja liike. Tämä ohjelma keskittyy valmentaa opiskelijoita laadukkaita koulutusta ja ammattitaitoa tarpeen parantaa terveydenhuollon toimitus ja tukea terveydenhuollon päätöksiä.

Tutkinnon kandidaatin tutkinto Health Informatics (BSHI) on vahva käsitys terveydenhuollon, tietotekniikan, tietohallinnon ja liiketoiminnan, ja pystyy soveltamaan näitä osaamista. He voivat käyttää näitä osaamista jatkaa yhä useampia palkitsevaa terveydenhuollon suuntautunut tehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Bachelor of Science in Health Informatics edellyttää suoritetusta kahden vuoden opetussuunnitelma ja kahden vuoden ylempää jako kursseja. Opiskelijat BSHI ohjelmissa on otettava 60 tunnin ylempi jako kurssien aikana nuorempien ja vanhempien vuotta. Kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ilmoittautuminen on mahdollista.

Viimeksi päivitetty Loka 2016

Oppilaitoksesta

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, glob ... Lue lisää

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, global awareness and engaged entrepreneurship. Näytä vähemmän