Kandidaatti puheterapia

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Puheterapeutit ovat kysynnän kuin koskaan. Vuonna valtakunnallinen ainutlaatuinen, koulutus integrointi Bachelorstudiengang opit ihmisiä eri tilanteissa aloilla puheen, kielen, äänen, nielemisen, viestintää ja kuuntelu edistämiseksi.

dukf

pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset koulutuksen integroida Bachelorstudiengang puheterapia ovat:

 • Yleinen yliopisto, tekninen yliopisto tai ammattikorkeakoulututkintoa mukaisesti § 60 ThürHG
 • Pääsy yliopisto on helmi päteviä ammattilaisia. § 63 ThürHG mahdollista
 • Olemassa sopimus valtion hyväksymässä SRH - ammattikoulu puheterapia Dusseldorf, Bonn, Heidelberg, Karlsruhe ja Stuttgart

Lähetä hakemuksesi dokumentteja suoraan haluttuun paikkaan Düsseldorf, Bonn, Heidelberg, Karlsruhe, Stuttgart.

lukukauden ulkomailla

Voit opiskella Erasmus + päätyttyä ensimmäisenä opiskeluvuonna eurooppalaisella yliopistossa toisessa osallistujamaassa, siellä laajentaa sosiaalisia ja kulttuurisia taitoja ja optimoida työllistymismahdollisuuksiaan. Opit akateemisen järjestelmä ulkomaisen yliopiston sekä osaavat opetuksen ja oppimisen menetelmiä. Mukaisiin palveluihin lukukauden ulkomailla akateemisen kursseista voidaan tunnistaa sen mukaisesti.

Keskiössä: Our Language

Määrä iäkkäitä potilaita, jotka tarvitsevat logopaedic tukea ja / tai hoito on kasvussa. on noin 85% potilaista, joilla on hankittu puheen ja kielen häiriöt aivohalvauksen jälkeen. Noin 25%: lla potilaista aivohalvauksen jälkeen muodostua krooninen nielemisvaikeuksia ja noin 10% puheen häiriö. Koska demografinen kehitys myös nähdä enemmän ja enemmän ihmisiä, lisäksi aivohalvauksen jopa dementia, puheen tai nielemisvaikeuksia häiriö.

Lisäksi korkea tukitarpeista iäkkäillä potilailla, jotka tarvitsevat logopaedic tukea ja / tai hoidon tarve puheterapia hoitokertojen lisääntyessä lapsilla. Yhä useammat lapset ovat syntyneet puheen poikkeavuuksia plagiaatti, lastentarha tai koulussa. Usein syynä on, että ääni ehdotuksia tai puheen tapahtumia puuttuu tai lapsi oppii ole puhunut suotuisa ympäristö tai käyttäytymistä. Ihannetapauksessa tämä voidaan kompensoida vastaavalla logopaedic tukea. Sama koskee lapsia, jotka joutuvat selviytymään luontainen kielen häiriö tai kielen häiriö niiden kielenomaksumiseen yhdessä oppimista niin vaikeissa olosuhteissa, oppilaitoksissa muiden lasten kanssa tai ilman kielellinen ongelma ja lisäksi on todellinen terapeuttinen tarve.

Tutkimus sisältöä, puheterapia B.Sc.

Tutkimuksen aikana tarjoamme sinulle lääketieteen, kielelliset, käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteissä perustukset. Olemme myös kouluttaa teoreettisia ja käytännön teknistä ja valmiuksien on logopedic / puhui terapeuttinen alan kielen, puheen, äänen, nielemisen, viestintä ja kuulon häiriöt.

Kohteena-erityistä keskittymistä tutkimuksissa on sekaantumista hankinnan puhutun ja kirjoitetun kielen häiriöt kuten sujuvuus. Täällä, kriittinen tarkastelu kehittämiseen, toteuttamiseen ja arviointiin kielen tukiohjelmien myöhään puhuvia lapsia, niin sanottu. Late Talker. Toinen aihe-keskitytään erityisesti käsittelee neurogeeninen liittyvän puheen, kielen ja nielemishäiriöitä.

Kohtaaminen monitieteinen (monitieteistä) tuntemus neurotieteen ulottuu paitsi asiantuntemusta, mutta mahdollistaa myös tiedon ja itsenäisten ammatinharjoittajien ja aktiivinen uusien hoitomuotojen. Se auttaa arvioimaan uutta tietoa toteuttaa ja siten pysyä myöhemmin työssä ammattimaisesti nykytilasta tieteen kehitystä.

Viimeaikaiset muutokset terveydenhuollossa vaativat ylimääräisen uraan liittyviä johtamistaitoja lisäämiseksi kilpailukyvyn terveydenhuollon markkinoilla. Siksi, et vain lääketieteen oikeudellinen perusta ja liike tietopohjaa ja tunnettava terveys- ja sosiaalisia järjestelmiä sekä osaamista projektinhallinnan, helpottamista ja esitystapa opetetaan. Kaikki tämä viimeistelee profiilin, muodostaa asiantuntija omalla alalla ja siksi tarjoaa optimaalisen uranäkymiä.

uranäkymiä

Tutkinnon kandidaatin ohjelman Logopedics avaa monia uramahdollisuuksia. Mahdollisia sovellusaloja valmistuneista:

 • Line Puheterapian / puheterapia osastojen akuuteissa ja kuntoutus klinikat
 • tutkimusassistentti ja lehtori yliopistojen, teknisten korkeakoulujen ja yliopistojen kursseja puheterapia ja akateemisen puheterapia, varhaisen puuttumisen ja opetuksen perusaggregaattitasoa
 • Luennoitsija oppilaitokset, erityisesti alalla ääni fysiologian
 • Suoritetaan laulu soveltuvuustestejä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja oppilaitokset
 • Luennoitsija erikoiskouluihin varten puheterapia
 • tieteellistä toimintaa puheen, kielen ja viestintään liittyviä tutkimushankkeita yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, oppilaitokset ja yliopistojen
 • käsitteellinen (With) kehittäminen kielen tukiohjelmien perusasteen koulutuksen kansallisella ja alueellisella tasolla sekä koulutustoimintaa paikallisiin hankkeisiin, joilla edistetään kielten
 • Ryhdytään toimenpiteisiin laulu ehkäisyn ja koulutusta opettajankoulutuslaitosten, yritysten ja julkisten laitosten
 • Terapeuttinen vaikutus laitosten lukeminen ja kirjoittaminen edistäminen ja LRS terapia
 • Lyijy monitieteinen joukkuetta terapeutit avohoidossa kuntoutukseen tai sairaanhoidon keskuksissa
 • Käytännön toimintaa akateemisena puheterapeutin kanssa tieteellinen pätevyys

Se tarjoaa myös valmistumisen mahdollisuuden vielä suorittaa maisterin tutkinnon jälkeen kandidaatin. Maisterin tutkinto, voit avata tapa tohtorin ja akateemista uraa. Yliopistomme voit rakentaa "terveys- ja sosiaalisten ohjelmien" Esimerkiksi kanssa Master "Terve Ikääntyminen ja gerontologian" tai.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Lue lisää

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Näytä vähemmän
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 Lisää Vähemmän