Kandidaatti osteopaatin

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Osteopathy -as kokonaisvaltainen Therapieform- on nopeasti saavuttanut suosiota, sekä potilailla ja toimijat terveydenhuollossa. Yhä useammat lääkärit ja terapeutit täydentää hoitoja kanssa vielä melko uusi hoitomuoto. Osteopathy oletetaan, että ihmisen kehon muodostaa yksikön. Perusajatuksena Terapian on tukea itsesääntelyä organismin.

dfyk

pääsyvaatimukset

 • Yleiset tai tekniset yliopistossa tai ammattikorkeakoulututkintoa tai tilinpäätöksen mukaisesti § 60 kohta. 3 ThürHG ja § 63 kohta. 2 ThürHG JA
 • Alettuaan tai suorittanut osteopatia
 • Noin pääsy muiden ehdokas päättää Keski tutkiminen komitea.

Sijoitus

Harjoittelu riittävästi aikaa valmistautua teitä tulevaisuudessa uraa soveltamalla hankitut taidot, kyvyt ja tietämys ammattikäytännöissä. Ennen, sen aikana ja sen jälkeen, kun työharjoittelu on jatkuva käytäntö ohjausta lehtorit yliopistomme tietenkin. Läsnäollessa työkokemus voi antaa sinulle harjoittelun tarvittaessa hyväksytään pyynnöstä - ota yhteyttä, olemme mielellämme!

lukukauden ulkomailla

Voit opiskella Erasmus + päätyttyä ensimmäisenä opiskeluvuonna eurooppalaisella yliopistossa toisessa osallistujamaassa, siellä laajentaa sosiaalisia ja kulttuurisia taitoja ja optimoida työllistymismahdollisuuksiaan. Opit akateemisen järjestelmä ulkomaisen yliopiston sekä osaavat opetuksen ja oppimisen menetelmiä. Mukaisiin palveluihin lukukauden ulkomailla akateemisen kursseista voidaan tunnistaa sen mukaisesti.

Tiedot tutkimuksesta mallista

Tutkimus on (osa-aika) tarjotaan osa-aikaiset opinnot malli. Aika läsnäoloa meidän laitoksen sisältää 6 Block viikonloppuisin per lukukausi (perjantaista maanantaihin). Tämä tutkimus meidän yliopistossa voi olla ihanteellinen työhön ja kotiin vaatii yhtä mieltä.

Ymmärtäminen runko yksikkönä - osteopatia, B. Sc.

Monet hoitomuodoille, joiden tavoitteena niiden sairauden hoidossa siitä, olla, että oireet kohdellaan ja lievittää. Niiden syyt ja laukaisee eivät yleensä keskittyä. Osteopatia kuitenkin on lääketieteellinen hoito, joka käyttää tutkinnassa ja hoito käsissä, niin lempeä manuaalitekniikoita, jossa potilas on kirjattu kokonaisuudessaan. Tavoitteena osteopatia on palauttaa harmonia koko organismin ja sen itsensä parantavia voimia.

Kandidaatin Ohjelma yhdistää teknisen ja metodologisen osaamisen ydinalueisiin Osteopatian ja siten optimaalinen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Tällä perusteella valmistuneet pystyvät kohtaamaan tulevaisuuden kysymyksiä ja haasteita alan Osteopaatin tietopohjaa. Tutkimus on jaettu kolmeen osaamisalueita: Skill erityistoimia taitoja, Advanced asiantuntemusta ja tieteellistä osaamista.

1. Osteopaattinen voimaantuminen

Tehtäväkohtaisesta osaaminen on perusta mitään osteopaattisen toimintaa. Ne kehitetään vankkojen anatomiset, fysiologiset ja patologiset tietoa erityisiä työselostus ja voit toteuttaa riippumattomia, osteopaattisen diagnoosi ja asianmukainen, osteopaatin hoitoa.

2. Advanced osaamista

Suuri osa potilaista osteopaattisen käytäntö henkilövahinkoja, Rajoitukset liikuntaelimistöä, saavuttamisesta tehokasta hoitoa, erikoisosaamista urheilun tieteen, osteopaatin käsitteitä on olennaista. Toinen asiantuntija aihe, opiskelijat opetetaan usein lastentauteja koska lapset ovat suuri joukko potilaita ja usein vastaavat heidän ikänsä, vaativat erityistä käsittelyä tekniikoita ja käsitteitä. Voit suorittaa hoitoon tiettyjen neurologisten sairauksien mahdollisimman tehokkaasti, osteopatia on jo laajennettu emäksiä ja diagnostisten ja hoitomenetelmien neurologian olemassa olevaa tietoa neurotiede osana kandidaatin ohjelman. Lisäksi psykologinen perustan ymmärtäminen mielenterveyshäiriöiden ja poikkeavuuksia välittyvät.

Sovittelu liiketoiminnan ja johtamistaidot tapahtuu keskittyen henkilökohtaiseen kehitykseen sekä koulutukseen ja käyttö yksilöllisiä vahvuuksia ja mahdollisuuksia. Tämä tarkennus on täydennetty yleiskuva Saksan terveydenhuoltojärjestelmää, jossa sen eri sidosryhmien, kuten terveydenhuollon vakuutusyhtiöt, yhdistykset, julkiset, koulut, tiedotusvälineet, jne, jotka kaikki pitäisi sisällyttää suunnitteluun menestyvän yrityksen.

3. Tieteelliset taidot

Näihin taitoihin omistettu tieteellistä osaamista laajentumisen. Painopiste tieteellistä työtä on tavoite kohdistamalla tulevien hoitotoimenpiteiden näyttöön perustuvien tutkimustuloksia. Lisääntyvän kysynnän osteopaatin hoitoja Saksassa tieteellistä näyttöä tehosta eri käsittelytekniikoita on tullut yleisen edun. Toistaiseksi datan sijainti on melko alhainen. Joten on muutamia tutkimuksia ja todisteiden puuttuessa.

Käytännöllinen ja tutkimus Stark

Kuten osteopatia on alussa enemmän akateemisen tarve tutkimus on erittäin korkea. Osana hanketta ja opinnäytteet olet mukana käynnissä olevia tutkimushankkeita ja voi myös oma käytännön kysymyksiä upottaa koko organisaatiossa. Opiskeluaikana, et siis on mahdollisuus käytännön kerätä tutkimusta kokemuksia, hankkia ammattitaito ja soveltaa tutkimusmenetelmiä turvallisesti.

uranäkymiä

Viime vuosina on nähty Saksassa kysyntä kasvaa osteopaatin hoitoja. Tämä näkyy sisällyttäminen korvaamisesta osteopaattisen hoitoja luettelo joidenkin sairausvakuutuksen.

Aloilla osteopaatit on siis tullut erittäin monipuolinen. Joten osteopaattinen hoitoa käytetään esimerkiksi. joissa:

 • ortopedia
 • traumatologian
 • Urheilu lääketiede
 • gynekologia
 • urologia
 • kardiologian
 • neurologia
 • sisätautien
 • oikomishoito
 • Keuhkosairausoppi
 • neonatologia
 • Lastentautien käytetty.

Samaan aikaan on puute oikeudellisen sääntelyn ammatin osteopaatti myös hyvin erilainen koulutuksen laadun Saksa. Tätä taustaa vasten tarvitaan sairausvakuutusjärjestelmän ennen korvauksen parannettu pätevyys. Siksi loppuun akateemista osteopaattisen koulutusta Saksassa saavat huomattavasti enemmän painoa laadunvarmistuksen ammatin osteopaatin tulevaisuudessa.

Uramahdollisuuksista valmistuneiden kandidaatin ohjelman osteopaatin sisältää sekä käytännön sekä luennoitsijoiden, tieteellinen ja yritystoimintaa. Ensisijaisesti osteopaatit ovat tulevaisuudessa toimia myös yksityisen käytännössä (vaatimus ei-lääketieteelliset osteopaatit tämä on tällä hetkellä lääkärin hyväksyntää). Lisäksi valmistuneet ovat myös aktiivisia tutkimuksen ja tieteen. Kandidaatin tutkinto tarjoaa mahdollisuuden suorittaa maisterin tutkinnon ja aloittamassa akateemista uraa, uralla. Yliopistomme voit rakentaa päällikön kanssa "Terve ikääntyminen ja gerontologian", NEUROREHABILITATION, terveys- ja sosiaalisia ohjelmia.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Lue lisää

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Näytä vähemmän
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 Lisää Vähemmän