Kandidaatti fysioterapiassa

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Fysioterapeutti joka voittaa rinnalla monipuolinen ja jännittävä työ ihmisten kanssa, ammatti yhä tärkeämpiä.

yjh

pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset koulutuksen integroida Bachelorstudiengang fysioterapia ovat:

 • Yleinen yliopisto, tekninen yliopisto tai ammattikorkeakoulututkintoa mukaisesti § 60 ThürHG
 • Pääsy yliopisto on helmi päteviä ammattilaisia. § 63 ThürHG mahdollista
 • Olemassa sopimus valtion hyväksymässä SRH - ammattioppilaitos fysioterapian Leverkusen, Karlsruhe tai Stuttgart

Koska tämä ohjelma on tarjottu yhteistyössä SRH teknisten koulujen, lähetettävä hakemusasiakirjat suoraan haluttuun paikkaan Leverkusen, Karlsruhe tai Stuttgart.

lukukauden ulkomailla

Voit opiskella Erasmus + päätyttyä ensimmäisenä opiskeluvuonna eurooppalaisella yliopistossa toisessa osallistujamaassa, siellä laajentaa sosiaalisia ja kulttuurisia taitoja ja optimoida työllistymismahdollisuuksiaan. Opit akateemisen järjestelmä ulkomaisen yliopiston sekä osaavat opetuksen ja oppimisen menetelmiä. Mukaisiin palveluihin lukukauden ulkomailla akateemisen kursseista voidaan tunnistaa sen mukaisesti.

Fysioterapeutti on kysyntää

New oireyhtymät neurologisissa, lapsipotilailla, kirurginen, sisätautien ja ortopedian, fysioterapian on tullut välttämätön osa hoitoa strategiaa. Lisäksi kysyntä fysioterapia palveluista ehkäisyä ja kuntoutusta kasvaa tasaisesti.

Klassisesti koulutettu fysioterapeutti usein ei enää riitä johtuen monimutkaisuudesta sovellusalueilla voidakseen tarjota potilaille parasta ja uusinta hoitomenetelmiä. Siksi myös kysyntään Science Council, joka koostuu 10- 20% of kohortin akademisierten terapeutin pitää toisella puolella kansainvälisen standardin askel voi ja jättää toiselle puolelle terapia ammateissa saada korkeamman ammattiasema. Akademisierten terapeutin kanssa teen tietonsa perustan tieteellisesti ja tehokas hoito potilaalle.

Therapy in Transition

Terveydenhoitojärjestelmämme on muuttunut merkittävästi viime vuosina. Yhtäältä vie fysioterapia hoidossa uusien sairauksien neurologiset, lapsipotilailla, kirurginen, sisätautien ja ortopedian yhä tärkeämpi rooli. Toiseksi voittaa Fysioterapia avainalueilla ennaltaehkäisy ja kuntoutus on yhä tärkeämpää. Väestö ikääntyy, epäterveelliset elämäntavat alkavat näkyä, ja pienimmille tulisi kannustaa varhain estää myöhemmät hyökkäyksiä. Nämä haasteet kuvattu tuovat kuitenkin uusia vaatimuksia tieto kaikkien sidosryhmien terveysalalla ja siten myös fysioterapeutti kanssa.

Fysioterapia hoito tarve, esimerkiksi, ihmiset

 • Onnettomuuksien jälkeen tai urheiluvammat
 • Kipu häiriöt
 • Joilla on sairauksia ja hermostoa, kuten aivohalvaus, Parkinsonin tauti tai multippeliskleroosi
 • Sairauden sisäelinten, mukaan lukien sydän- ja verisuonijärjestelmään tai alusten

Myös lapsille kehitysvammaisten tai viiveitä fysioterapiapalveluja määrätä. Kohdennettu hoito voi auttaa välttämään rajoituksia vähentää tai parantaa. Fysioterapeutti siis kysyntää - joko ennaltaehkäisy, kuntoutus, hoito tai konsultointia. Yhä ovat valmiudet kommunikointiin muiden terveydenhuollon sidosryhmien syvällistä tietoa tietyillä fysioterapiamenetelmien akateemisessa työssä ja liiketalouden tai Management tarvita.

Tämä kehitys muodostaa perustan valtion hyväksymässä ohjelmassa fysioterapian meidän laitokselle.

Avoimet työpaikat

Kandidaatin Physical Therapy ovat avoinna monia uramahdollisuuksia. Se antaa myös asiantuntemusta etulyöntiaseman kilpailijoihin ja voit työskennellä kansainvälisesti.

Valmistuneista työskentelee tällä hetkellä / kanssa:

 • sairaalat
 • poliklinikat
 • hoitokodeissa
 • akuutti sairaalat
 • lomakohteet
 • urheiluseurat
 • Terapeuttinen ja kuntoutuskeskusten
 • sairausvakuutus
 • Tilat vammaisten

valmistuneista myös avaamalla omia käytäntöjä tai on tutkittuaan akateemista uraa yliopistossa, tai tutkimusorganisaation kännissä.

Tietenkin, sinulla on myös mahdollisuus, mutta suorittaa maisterin tutkinnon jälkeen kandidaatin. Maisterin tutkinto, voit avata tien edistämiseen. Yliopistomme voit rakentaa päällikön kanssa "Terve Ikääntyminen ja gerontologian" tai "NEUROREHABILITATION".

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Lue lisää

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Näytä vähemmän
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 Lisää Vähemmän