Kandidaatin fysiologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Harjoittelufysiologian opiskelijana opit kuinka liikunta muuttaa ihmiskehon rakennetta ja toimintaa. Saat vahvan perustutkimuksen perustieteissä ja soveltuvissa tieteissä ja sukellat fysiologiaan, anatomiaan, kinesiologiaan, voimaan ja hoitoon sekä siihen liittyvään terveyteen.

Käytännöllinen, käytännöllinen kokemus on kudottu ohjelmaan. Professorit ja alumniverkosto avaavat ovet uskomattomille mahdollisuuksille kentällä. Opiskelijamme työskentelevät paitsi suoraan ONU : n ONU valmentajien ja urheilijoiden kanssa, mutta myös harjoittavat harjoittelupaikkoja esimerkiksi Cleveland Clinic, Akron General Hospital ja Ohio State University Athletics Department.

Ensimmäisestä päivästä lähtien olet osa perhettämme. Nautit pienistä luokista, turvallisesta kampuksesta ja kestävistä ystävyyssuhteista. Kannattavia professorejamme tuntevat sinut. He opastavat sinua joka vaiheessa, kun teet päätöksiä tulevaisuutesi suhteen.

107037_13.jpg

Vakaa tulos

  • 6 Liikuntafysiologiaohjelmamme on yksi vain kuudesta Ohiossa, jonka on hyväksynyt liittolaisten terveyskasvatusohjelmien akkreditointitoimikunta (CAAHEP).
  • 7 Vahvuutemme ja vakauttava keskittymisemme on yksi seitsemästä Ohiossa, jonka NSCA tunnustaa koulutuksen tunnustamisohjelmaksi.
  • 90 Opiskelijamme nauttivat yli 90 prosenttia hyväksynnästä liittoutuneiden terveydenhuollon jatko-ohjelmiin ja ammatillisiin ohjelmiin.
  • 13: 1 ONU opiskelijoiden ja opettajien suhde.

Valitse keskittymä

Ohjelmamme antaa sinulle joustavuuden tutkia kiinnostuksen kohteitasi ja muuttaa mielesi. Sinun ei tarvitse olla 100 prosenttia varma tulevaisuussuunnitelmasi. Suunnittelimme opetussuunnitelmassamme olevan merkitystä monelle erilaiselle ammatilliselle uralle. Voit valita kahdesta eri pitoisuudesta: kliininen ja kuntoutustiede sekä vahvuus ja kunto / ihmisen suorituskyky.

Kliiniset ja kuntoutustieteet

Tämä keskittyminen tasapainottaa kurssityön ja sovelletun oppimisen (harjoittelujaksot ja vaadittavat tarkkailutunnit) ja valmistaa sinut moniin liittoutuneisiin terveydenhuollon ammatteihin, mukaan lukien liikuntafysiologia tai urheiluharjoittelu. Monet tutkinnon suorittaneista käyttävät tätä keskittymistä jatkaakseen ammattitutkintoa fysiikka- tai toimintaterapiassa. Opiskelijat, jotka tietävät haluavansa tulla urheilutaidon kouluttajaksi, voivat hakea 3 2 Master of Athletic Training -harjoittelua useisiin yliopistoihin. Tämä viisivuotinen ohjelma kattaa kolme vuotta ONU suorittamaan fysiologian kandidaatin tutkinnon ja sitten kaksi vuotta toisessa yliopistossa maisteriksi urheiluareenalla.

Vahvuus ja ilmastointi / ihmisen suorituskyky

Tämä keskittyminen tarjoaa haastavan opetussuunnitelman, joka sisältää käytännön ja käytännön kokemuksen ja valmistaa sinut jatko-kouluun tai monenlaiseen ammatilliseen uraan, mukaan lukien sydämen kuntoutus, yritys- tai julkinen kunto, tai työskentelemään kollegiaalisen tai ammattimaisen urheilujoukkueen kanssa. Yhdistämällä haastava opetussuunnitelmamme ja oma kova työsi, olet valmis osallistumaan kansallisiin sertifiointikokeisiin, joita tarjoavat American Sports Sports Medicine (ACSM) ja National Strength and Conditioning Association (NSCA). Sertifiointi erottaa sinut kilpailusta varmistamalla, että noudatat tiukkoja kansallisia käytäntöjä. 107033_4.jpg

Oppimistulokset

Fysiologian pääaineopiskelijat:

  • Suorita yleiset harjoittelufysiologiset arvioinnit (ts. Aerobinen kapasiteetti, lihasten kestävyys, lihasvoima, joustavuus, kehon koostumus, syke ja verenpaine) istuvilla ja koulutetuilla yksilöillä taitoarvioiden perusteella.
  • Toteuta harjoitteluohjeita istuvien ja koulutettujen henkilöiden liikuntakapasiteetin parantamiseksi.
  • Toteuta liikuntaohjelmat ja terveyden edistämisohjelmat istuville ja koulutetuille henkilöille.

Seuraavat kriteerit täytetään CAAHEP: n kansallisten akkreditointistandardien täyttämiseksi:

  • Liikuntafysiologian tutkinnon suorittaneet valmistuvat ammatillisesti ja akateemisesti kliinisille ja ammatillisille todistuksille läpäisyasteen perusteella
  • Liikuntafysiologian tutkinnon suorittaneet valmistautuvat akateemisesti keskiasteen jälkeisiin ja jatko-ohjelmiin sekä suoraan työhön pääsyyn tutkinnon suorittaneiden sijoitusasteen perusteella
  • Liikuntafysiologian tutkinnon suorittaneet valmistautuvat ammattimaisesti valittuihin harjoittelufysiologiaan liittyviin urakohtiin harjoittelujakson suorittajien arvioiden, tutkinnon suorittaneiden tyytyväisyyskyselyjen ja työnantajakyselyjen perusteella.

Liikuntafysiologian pääaineista tulee edelleen fysiikka- tai toimintaterapeutti, sydän- ja keuhkojen kuntoutusammattilainen, voima- ja kuntoamisammattilainen, henkilökohtainen valmentaja tai kuntoammattilainen, yrityshyvinvointiohjelman johtaja tai yliopisto- tai ammattiurheilujoukkueen voimavalmentaja.

107032_3.jpg

opetussuunnitelma

Liikuntafysiologian pääaineet suorittavat 57 opintopisteen ydinryhmän CAAHEP-akkreditointivaatimusten täyttämiseksi. Sitten opiskelijat valitsevat keskittymän - joko kliiniset ja kuntoutustieteet tai vahvuuden ja kuntoutuksen / ihmisen suorituskyvyn -, joka vaatii ylimääräiset 12 luotto tuntia. Kursseja ovat anatomia ja fysiologia, liikuntafysiologia, ikääntymisen fysiologia, patofysiologia, urheiluravinto ja ravintolisät, liikunnan testaus ja resepti sekä lujuus ja kunto.

"Se oli minulle loistava valinta pienen ympäristön, ystävällisen ilmapiirin ja lukuisten kasvumahdollisuuksien vuoksi."

Lindsey Inkrott, BS '16

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lue lisää

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Näytä vähemmän