Kandidaatin toimintaterapiassa

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Vuonna Bachelorstudiengang toimintaterapia opit tukemaan kaikenikäisille ihmisille, jotka ovat rajoitettuja jokapäiväisessä taitoja tai uhkaa rajoituksia.

Rys

normaali ajanjakso

2 lukukauden koulutusta ammattikoulussa varten toimintaterapia, 7 lukukautta (4 lukukautta liittyvässä koulutuksessa osassa 3 lukukautta kokopäiväistä jakso)

Pääsyvaatimukset: KOULUTUS osa-aikainen

Sillä mukana koulutus tutkimusosasto

 • Yleinen korkeakoulutus sisäänkäynti tai vastaava yliopistoon pätevyys
 • Olemassa sopimus akkreditoitu ammattikoulun
 • Onnistuneesti päätökseen ensimmäisen vuoden koulutus (todiste todistus)
 • Suositus ammattikoulun

Sillä koko ajan jakso

 • Onnistuneesti päätökseen ammatillisen koulutuksen toimintaterapeutti
 • Onnistuneesti moduulit mukana koulutuksen tutkimusosasto

Liitännäistoimenpiteet koulutusmalli

Jos olet tällä hetkellä ammatilliseen terapian koulutusta, sinulla on jo kyky yhdensuuntaisia ​​tutkimusten loppuun kandidaatin toimintaterapiasta ja hankkia kandidaatin yhteensä 4,5 vuotta (koulutus ja tutkimukset).

Opetussuunnitelmat, toimintaterapia (B. Sc.)

Kandidaatin tutkinto-ohjelma Occupational Therapy annetaan ammattisi tieteellisesti pohtia ja sisällyttää uusimmat havainnot hoidon. Kun keskittyy neurotieteiden ja Poikkitieteellinen ECI laajentaa tietämystä ja saada samalla uusiin tehtäviin. Opiskellessaan, oppia työskentelemään tieteellisesti ja ansiosta menetelmät kuten Evidence-Based-Medicine löytää paras hoito polkuja niiden potilaiden. Seminaareissa hankkeen ja laadun hallinta, voimme saada johtamisen ja kouluttaa retorisia taitoja. Hankinta hallintaan sekä tieteellinen osaaminen antaa lisäksi tärkeitä etuja työ- ja terveydenhuollon markkinoilla ja mahdollistaa myös entistä tieteelliset ansiot hankkia.

Tutkittaessa voit valita seuraavista prioriteettien

Vaalit Painopiste 1: NEUROREHABILITATION
Tämän tärkeys alan johtuu sen suuri epidemiologista merkitystä ja demografinen kehitys yhteiskunnassamme tulevina vuosina edelleen kasvavan. Valittiin meillä on tämä keskittyä myös siksi tällä alalla tieto on kasvanut useita kertoja viime vuosina. Jotta pysyä tämän kehityksen, vaikka valmistumisen jälkeen vaiheen, intensiivisen tutkimuksen perustiedot tieteellistä perustaa tällä alalla on välttämätöntä.

Painopiste 2: Interdisciplinary ECI
Sovittelu laajennettu osaaminen keskittyy Interdisciplinary ECI mahdollistaa toimintaterapia ammattimaisesti lähestymistapa poikkitieteellinen järjestelmiä toimimaan. Terapeuttinen tarve vähenee paitsi alalla diagnoosi toimintaa. Pikemminkin tämä vaatimus analysoidaan ja suunniteltu mukaisesti terapeuttisten teknisiä lähestymistapoja omasta kuria myös ympäristöön potilaalle. Esimerkissä Varhaiskasvatuksen ympäristönsä kanssa suuntautumisen erityisesti suhteessa erinomaisesti tarjoamaan näitä menettelyjä vanhempien ja päivähoidon.

uranäkymiä

By poikamies toimintaterapia voit työskennellä "tasavertaisesti" muiden akateemisten terveydenhuollon ammattilaisia. Tutkinnon kandidaatin ohjelman Occupational Therapy siis voitava monia uramahdollisuuksia.

Meidän valmistuneet ovat aktiivisia:

 • Osastopäällikkö sairaaloissa ja kuntoutuskeskuksissa
 • luennoitsijoita
 • alan koulutuksen
 • at Berufsverbändern ja muiden organisaatioiden
 • lehdissä
 • / Toimielimet erikoistunut tutkimusryhmissä

Kandidaatin tutkinto, voit myös tavata pääsyvaatimuksena edelleen astetta Master kuten Master NEUROREHABILITATION yliopistomme ja päästä kehittyvän aloja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Lue lisää

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Näytä vähemmän
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 More Vähemmän