Kandidaatin hoitotyön (bscn)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor of Science Hoitotyön (BScN)

Dayananda Sagar College of Nursing Sciences perustettiin vuonna 2002. Oppilaitos on kiinnitetty Sagar Hospital - monen erikoisuus sairaalan sisällä kampuksen kliinisen harjoittelua.

Yleistä:

Suorittaville ohjelma valmistelee opiskelijoiden pätevä sairaanhoitajat riittävän teoreettisen ja kliinisen altistuksen hyväksymällä nykyaikaisen opetuksen ja oppimisen menetelmiä.

Jatko-ohjelma valmistelee opiskelijoita kehittämään erinomaiset taidot kliinisessä alueilla, varmistetaan luottamus työskennellä haastavassa ympäristössä ja mahdollistaa myös työskennellä itsenäisesti kehittynyt sairaanhoitaja lääkärin tai sairaanhoitajan tutkija. Koko kurssin opiskelijat oppivat harjoitella henkilökeskeisen hoitotyötä myötätuntoinen ja kunnioittavasti, joka edistää ihmisarvoa ja hyvinvointia. Graduate sairaanhoitajat kehittää kykyä toimia ammattitaitoa ja rehellisyyttä, ja työtä sovitun ammattilainen, eettisiä ja oikeudellisia puitteita ja prosesseja ylläpitää ja parantaa standardeja terveydenhuollon.

Kelpoisuus

Tilat ja ominaisuudet

Fyysinen Tilat:

  • Class huoneita: No kalustettu, ilmastoitu ja tilava luokkahuoneet antaa tunnelma helpottaa opetusta-oppimisprosessi. Luokkahuoneet on varustettu tilat hyödyntäen nykyaikaisen koulutusteknologia.
  • Kirjasto: on laaja kokoelma viimeisin painos kirjoja sekä kansalliset ja kansainväliset lehdet. Se on myös varustettu digitaalinen järjestely opiskelijoiden ja opettajien pääsyn e-lehtiä jatkuvaan upgradation osaamisen.
  • Labs: täysimittainen laboratorioissa riittävät toimitukset ja varusteet kunkin kyseisen osaston saatetaan kaikkien kädet tähtäävää koulutusta ammattitaidon kehittämiseen.

Kliiniset palvelut:

Toimielimen on liitetty kaksi multi-erikoisuus vanhemman sairaaloissa joka tarjoaa opiskelijoille state-of-the-art tilat käsiinsä koulutusta tosielämässä ympäristössä. Kuuluminen hallituksen sairaaloihin kuten Victoria, Vanivilas ja NIMHANS antaa heille runsaasti mahdollisuuksia täydellinen taitojaan tekee kattavan potilaiden hoitoa.

Yhteisön Palvelut:

Toimielin on sidoksissa terveyskeskuksen vuonna kaupungeissa ja maaseudulla mahdollistaa opiskelijoiden parantaa niiden osaamista toimivat ensisijaisesti terveydenhuollon tarjoajat.

Student Welfare Toiminta:

Yhdessä systemaattista toteuttamista opetussuunnitelman, opiskelijat saavat tilaisuuksia esittelevät kykyjään ja luontaisia ​​kykyjä nauttimalla valtion ja kansallisella tasolla järjestämien kilpailujen Student Sairaanhoitajat ry. Health opiskelijat annetaan myös ensiarvoisen tärkeää vuotuisina terveystarkastukset ja lähete lääketieteellisiä mahdollisuuksia. College myös järjestää kulttuuritapahtumia ja matkoja vuosittain joka virkistää opiskelijoiden fyysisesti ja henkisesti.

Mahdollisuudet ja ura

Basic B.Sc Nursing, PB B.Sc Nursing:

  • Henkilöstön sairaanhoitaja: toipumisohjelma
  • Nurse Specialist: Ambulatory sairaanhoitaja, tehohoidon sairaanhoitaja, School Health sairaanhoitaja, Industrial sairaanhoitaja, Military Nurse, OT sairaanhoitaja, ortopediset sairaanhoitaja, diabeettinen sairaanhoitaja, Oncology sairaanhoitaja, sydän-sairaanhoitaja, Disaster sairaanhoitaja, Neuro hoitotyön.
  • Kliininen opettaja / ohjaaja oppilaitoksissa.
  • Voi jatkaa kliinistä tutkimusta, sairaala hallinto, kansanterveyden, hoitotyön tiedonhallinnan.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Dayananda Sagar Institutions founded in the 60s by one such visionary, late Sri Dayananda Sagar committed to take knowledge to the people, transforms today’s students into responsible citizens and pro ... Lue lisää

Dayananda Sagar Institutions founded in the 60s by one such visionary, late Sri Dayananda Sagar committed to take knowledge to the people, transforms today’s students into responsible citizens and professional leaders of tomorrow. Näytä vähemmän