Kandidaatin elintarvikkeiden ja ravitsemuksen tutkimukset

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kandidaatin Foods ja Nutrition Tutkimukset

Edustusto Elintarvikkeet ja ravitsemus suuria tai ilman ravitsemusoppi painottaen (Didaktiset Program Nutrition ja ravitsemusoppi) on antaa opiskelijoille laadukasta akateemista valmistautumista elintarvikkeissa ja ravitsemuksen, joka mahdollistaa tutkinnon menestyksekkäästi hankkia erilaisia ​​liittyvien työllistymismahdollisuuksien ja samanaikaisesti tarjoavat palvelua kursseja ja asiantuntemusta muun yliopiston etsiessään akateemista huippuosaamista ja Christian eheys.

Mahdolliset avoimet Foods, Nutrition, ja ravitsemusoppi

Ammattilaiset ruokavaliolla soveltaa periaatteita elintarvikkeiden ja ravinnon ylläpitää terveyttä, parantaa tai hoitaa krooninen sairaus, parantaa urheilusuoritusta, ja auttaa ihmisiä tekemään terveellisiä ruokavalintoja. Tämä kenttä on kasvava ammatti, joka voi tarjota monia jännittävä ja palkitseva ura polkuja. Ravitsemusterapeutit työskentelevät erilaisissa asetuksia ja voidaan erikoistunut kentässä.

Joitakin esimerkkejä ovat:

 • Kliiniset ja ravintoterapia
 • Yhteisön Ravinto ja kansanterveyden
 • Corporate wellness
 • Elintarviketeollisuus, Regulatory ja tuotekehitys
 • Ruokapalveluiden johtaminen
 • Media ja journalismi
 • Tutkimus
 • Private Practice ja kuuleminen
 • Sports Nutrition

Kuva yllä: Tohtori Kitty Coffey ja Dr. Kimberly Johnson läsnä Senior, Maddie Reynolds kanssa 2016 Roberts palkinnon maksamatta Ansioluettelo ravitsemusoppi.

Akatemian Ravitsemus ja ravitsemusoppi (AND) verkkosivuilla osoitteessa www.eatright.org myös lisätietoja uramahdollisuuksista. Jotta voidaan valmistella hyvin koulutettujen suorittaneiden uran elintarvikkeisiin, ravitsemukseen, ja ravitsemusoppi, Carson-Newman Yliopisto tarjoaa tiukka ohjelma on suunniteltu vastaamaan nykyistä yliopistollisia vaatimuksia ja täyttävät tuntemus tarvittava osaaminen rekisteröidyn ravitsemusterapeutin.

Non-ruokavaliolla suurten valita urapolkuja, jotka eivät vaadi RDN tilitietojen mutta hyödyntävät henkilön taitoa ja tietopohjan elintarvikkeissa ja ravitsemus. Positioita voi olla kuluttajan tieteiden, laajennus, kansanterveys, ravitsemustutkimusta, journalismi, ravitsemistoiminta ja elintarvikkeiden valmistuksessa.

Kuva yllä: Osallistuvat CN Didaktiset Program ravitsemusoppi (DPD) lounaalle 2015 Foods & Nutrition Conference & Expo Nashville oli kuusi DPD opiskelijoita, kolme DPD alumni, ja kolme FCS Advisory Board jäsenille yhdessä tiedekunnan isännöi tohtori Kitty Coffey ja Dr. Kimberly Johnson.

Akkreditointi tila DPND:

Nykyinen Didaktiset Program Nutrition ja ravitsemusoppi (DPND) oli akkreditoitu Akkreditointi neuvoston for Education in Nutrition ja ravitsemusoppi (ACEND) vuonna 2006. ACEND sijaitsee Academy of Nutrition ja ravitsemusoppi (AND) pääkonttorin 120 South Riverside Plaza, Suite 2000, Chicago, IL 60606; 800-877-1600, ext. 5400; www.eatrightacend.org, ACEND@eatright.org. ACEND vahvistetaan täydellinen standardeja, tiedon ja osaamisen lausuntoja, on täytettävä kaikkien akkreditoitujen ravitsemusoppi ohjelmissa. Suoritettuaan DPND sallii opiskelijat olevan hakea akkreditoitu erikoisruokavalioissa Työharjoittelu (DI) aikana vuotenaan jos ne täyttävät vaaditut kumulatiivinen GPA 2,8 tai korkeampi ja on suorittanut (tai käynnissä) kaikki vaaditut kursseista saada aste Elintarvikkeet ja terveys ja ravitsemus jossa korostetaan ravitsemusoppi.

Kuva yllä: Akkreditointi neuvoston for Education in Nutrition ja ravitsemusoppi sivuston kävijöiden varten uudelleen annettua Didaktiset Program ravitsemusoppi käy CN 21-23 2 2016.


Vasemmalta oikealle: Dr. Kitty Coffey, johtaja DPD CN; DR. Astrid Inniss, DC Dept. of Health, Washington, DC; DR. Kimberly Johnson, apulaisprofessori CN DPD; Ms Kelli Killingsworth, MPH, University of TURABO, Puerto Rico; Mrs Susan Brantley, MS, dos CN DPD; DR. Betty Larson, Concordia College, Moorhead, MN Department of Family ja kuluttaja Sciences tarjoaa myös ei-ruokavaliolla raita Foods and Nutrition ohjelma tutkimuskohde. Tämä ohjelma ei vaadi ACEND akkreditoinnin ja siksi, että opiskelija voi olla joustavampi opinto joka voi valmistaa yksi erilaisia ​​urapolkuja elintarvikkeisiin ja ravitsemukseen.

Kaikki elintarvikkeet ja ravitsemus suuret yhtiöt (DPND rata ja ei-ravitsemusopin track) on yksi seitsemästä erikoisuus Tutkimuskohteita sisällä perhe- ja kuluttaja Sciences kuria. Siksi kaikki FND opiskelijat saavat mahdollisuuden tulla Certified Family ja Consumer Sciences (CFC) viime lukukauden niiden johtavien vuoden Carson-Newman American Association of Family ja kuluttaja Sciences akkreditoitu laitos tarjoaa opetussuunnitelmia kullakin ohjelma-alueella, jotka täyttävät vaadittuja standardeja ja ydin elin tietoa varten FCS valmistuneet. FCS opettajat voivat auttaa tahansa opiskelija kiinnostunut ansaita CFC tilitietojen aikana vuotenaan.

Tavoitteet ja mitattavia tuloksia on DPND 2011-2016 Cycle: DPND Ohjelma / tiedekunnan CN pyrkii täyttävät tai ylittävät seuraavat päämäärät ja tavoitteet, jotka ovat tärkeitä onnistumisen valmistuneista:

Tavoite 1: Ohjelma antaa laadukasta kandidaatin ohjelman elintarvikkeiden, ravitsemuksen ja ravitsemusoppi jonka avulla opiskelijat voivat saada dokumentaatiojärjestelmä tietoja, taitoja ja osaamista tarvitaan lähtötason credentialed ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat. Ohjelma valmistelee päteviä ja huolehtiva opiskelijoille, jotka haluavat ammatillista kasvua ja kehitystä tarjoamalla ohjelman, joka täyttää 2012 akkreditointistandardien perustettu Akkreditointi neuvoston for Education in Nutrition ja ravitsemusoppi (ACEND).

Yli viiden vuoden aikana:

 • 70% ilmoittautunut DPND opiskelijoiden kolmas vuosi kandidaattitason DPND ohjelma suorittaa ohjelman / tutkintovaatimuksiin 150% ajasta suunniteltu valmistuvan.
 • 60% DPND valmistuneista sovelletaan ohjattua käytännön ohjelmia samana lukuvuoden he suorittavat ohjelmassa.
 • 80% näistä sovellettavat valvottua käytännön ohjelmia lukuvuoden he suorittavat ohjelma hyväksytään.
 • 50% DPND valmistuneet ei jatkat ohjattua käytännössä tullaan työskentelee lähtötasona asema tai ovat kirjoilla kehittyneen koulutusohjelmaan.
 • Läpäisyaste varten DPND valmistuneet ottaen rekisteröinti tutkimus on 80% ensimmäisellä yrityksellä.
 • 70% DPND valmistuneista loppuun ohjattua käytännön ohjelmat työssä lähtötasona kantoja.
 • 100% 2012 akkreditointistandardien integroidaan osaksi DPND kurssin sisällön ja arviointeja.
 • 80% valmistuneista tutkituista arvioi kursseista niin hyvä tai erinomainen valmistautuminen ammattiin elintarvikkeissa, ravinto, ja ravitsemusoppi.
 • 80% DPND opiskelijat osallistuvat jäseninä CN Student Academy of Nutrition ja ravitsemusoppi (hiekka) ja opiskelijajäsentä liiton Nutrition ja ravitsemusoppi.

Tavoite 2: Tukemaan muita ohjelma-alueiden sisällä college lukien opiskelijaelämä, hoitotyö, pre-terveydenhuollon ammatteja, liikunta tieteen, ja urheilullinen koulutus antamalla tarvitaan ja valinnaisia ​​kursseja sekä palvelun oppimista.

 • Johdanto elintarvikkeet ja ravitsemus kurssien palvelee keskimäärin 80 opiskelijaa vuosittain terveyteen liittyviä ammatteja ja muut suuret yhtiöt (ei FCS / DPND).
 • 75% opiskelijoiden terveyteen / urheiluun liittyviä suuret toimijat arvostella johdanto elintarvikkeet ja ravinteiden kursseja yleinen hyvä erinomainen exit tutkimus.
 • DPND opiskelijat ja / tai tiedekunnan antaa vuosittain ainakin yhden koulutusohjelma liittyvät elintarvikkeiden / ravinto ja hyvinvointi yhteisön Life ja Worship (CLW) luottoa.
 • 75% DPND opiskelijat osallistuvat vuosittain ainakin yksi palvelu-oppimisen hanke sponsoroi yliopisto, tai hiekkaa.
 • Vähintään 80% työnantajista ilmoittaa positiivisen tyytyväisyys DPND valmistuneet.

Vuosittain tulos olemassa tietoja pyynnöstä DPND johtaja, tohtori Kitty Coffey klo kcoffey@cn.edu.

Pääsyvaatimukset:

Department of Family ja kuluttaja Sciences tarjoaa kaksi kappaletta Ruoat ja ravitsemus suuret yhtiöt:

1) elintarvikkeet ja ravitsemus suurten kanssa ravitsemusoppi painottaen (DPND track):

Tämä on edellä kuvatun ohjelman että opiskelija valitsisi jos s / hän haluaa tulla Rekisteröity ravitsemusterapeutin / Nutritionist (RDN). Kun opiskelija täyttää yliopiston pääsyvaatimukset, ei ole olemassa lisävaatimuksia ottamista Department of Family ja Consumer Sciences. College pääsyvaatimukset lueteltu nykyisessä Carson-Newman Perustutkinto Catalog. Tällä hetkellä kaksi on täytettävä ottamista Didaktiset Program Nutrition ja ravitsemusoppi ylempi jako kursseja: 1.C tai uudempi tarvitaan myös kaikissa FN kursseille; BIOL 207/208, 305/306, 316; CFS 206, 30; CHEM 103/104, 301, 310; COMM 135/230; CS 135, 432; ENG 101, 201, 301; FCS 121; FCS 421; FCSE 424; MATH 201; ja 2.a kumulatiivinen GPA 2,8 * tai korkeampi;
Kuitenkin ravinto tiedekunnan myös suositella: 3.B tai korkeampi FN 114, FN 214, FN 310; Opiskelija tulee täyttää ja lähettää virallisen hakemuksen 15. huhtikuuta niiden sophomore vuosi (liite, s. 24), että DPND johtajalle henkilökohtaisesti tai postitse: DPND johtaja, CN Box 71881, Jefferson City, TN 37760.

 • Huomaa, että GPA: n yli 3,2 parantaa opiskelijan todennäköisyyttä turvata Valvotun käytäntöjen ohjelma valmistumisen jälkeen, jota tarvitaan ansaita RDN tilitietojen. Carson-Newman Yliopisto ei tarjoa ruokavalioon Työharjoittelu tai ohjattua käytännön ohjelma, mutta hakuprosessi on kuvattu alla ja DPND Student Handbook.

2) Elintarvikkeet ja ravitsemus suuret (non-ruokavaliolla painotus):

Opiskelija voi valita tämän suuren jos s / hän on kiinnostunut elintarvikkeet ja ravitsemus kuria ja pyrkii uramahdollisuuksia kulinaarinen, elintarviketeollisuuden, elintarvikkeiden myynti, ruokapalvelu hallinta, kansanterveys, perhe ja kuluttajien tieteiden, ja laajennus palvelu. Monet näistä asemista ja urapolkuja eivät vaadi RDN tilitietojen mutta voi vaatia opiskeluun tai muuta koulutusta. Elintarvikkeet ja ravitsemus tiedekunnan ovat käytettävissä keskustella opetussuunnitelma vaihtoehto, joka on esitetty nykyisessä Carson-Newman Perustutkinto Catalog. Pääsyvaatimukset ovat samat kuin yliopiston jotka luetellaan myös nykyisessä luettelossa.

Ohjelman kustannukset

Perhe ja kuluttaja tieteiden suurten vastaa opetusta, täysihoito ja ruokailukuluja lueteltu nykyisessä Carson-Newman Perustutkinto Catalog. Foods, ravinto, ja ravitsemusoppi suurten Carson-Newman Yliopisto vastaa lisäksi seuraavat arvioidut kustannukset:

 • Laboratorio takki $ 25.00- $ 40.00
 • Opiskelija Jäsenmaksu Academy $ 50.00 / vuosi (liittyä junior vuosi viimeistään) ja valinnainen paikallisosastot ($ 10,00 / vuosi)
 • Opiskelija luku Academy (hiekka) voi edellyttää nimellinen jäsenyys ja toiminta palkkiot
 • Laboratorio maksut FN 310, FN 313, FN 316, CS 432 kukin ovat maksu vaihtelee $ 50,00 $ 100.00
 • FN 466 Field Kokemukset FND Externship Manual $ 5.00
 • Honors Banquet läsnäolo joka kevät jos haet osastojen apurahoja ~ $ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / Kevätlukukausi

TUTKINTOVAATIMUKSET:

Kaikilla tutkimuksen osaston sisällä kuuluu vanhempi harjoittelun / kenttä kokemus ohjelma soveltamisesta college käsitteiden ja koulutusta. Foods, ravitsemus ja ravitsemusoppi suuret yhtiöt täydellinen 150 tuntia käytännön kokemusta, joiden rekisteröity ravitsemusterapeutin ja yhden lukukauden yhteishallinnointia oppimiskokemus Duncan Hall Cooperative Management ja Housing Lab.

1) ravitsemusoppi Track. Seuraavat opetussuunnitelma täyttää vaatimukset kandidaatin Foods and Nutrition jossa korostetaan ravitsemusoppi. Tämä opetussuunnitelma täyttää vaaditut DPND vaatimuksia tarpeen hakea ruokavalioon Työharjoittelu jatkaa RDN credential. Tällä hetkellä ohjelma vaatii yhteensä 128 luotto tuntia, joka on jaettu General Education (45 tuntia), perhe- ja kuluttaja Sciences Core (13 tuntia), FND Erikoistuminen (34 tuntia), tuki Alat (35 tuntia), ja yksi valittavia tunti . Synopsis levy on säädetty.

2) Ei-ravitsemusoppi radalla. Tämä opetussuunnitelma täyttää vaatimukset kandidaatin Foods ja ravitsemus. Synopsis levy on kiinnitetty. Opiskelija voi tavata hänen / hänen neuvonantajana valita sopiva kursseja, jotka täyttävät Minor valinnan ja auttaa opiskelijaa räätälöidä hänen / hänen opintonsa hänen / hänen valittu urakehitystä.

Harjoittaa ruokavalioon Työharjoittelu jälkeen Carson-Newman

FND Opiskelija aloittaa ruokavalioon Työharjoittelu (DI) hakuprosessin myöhään syyslukukauden tammikuun niiden vuotenaan. Elintarvike- ja ravitsemus tiedekunnan edistävät kaikkien DPND opiskelijat voivat suunnitella neljän vuoden akateeminen ohjelma ja tarkoituksesta ollakseen hyvin päteviä DI. Vahva GPA (yli 3,2), kiinteä GRE tutkimus pisteet, ja todisteet ammatillisen johtamisen, yhdyskuntapalvelu, ja asiaan työkokemus vahvistaa opiskelijan hakemuksen.

Yksi voi löytää tietoa kilpailukykyinen luonteesta ruokavalioon Työharjoittelu hakuprosessi on ACEND verkkosivuilla. DPND Student Handbook myös lisätietoja onnistuneesti päätökseen DI hakuprosessin. Akatemian Ravitsemus ja ravitsemusoppi at http://www.eatright.org/ selittää myös eri reittejä tulla Rekisteröity ravitsemusterapeutin / Nutritionist.

Opiskelija Handbooks for FND Majors

Department of Family ja kuluttaja Sciences on julkaissut käsikirjan, jota kaikki FCS opiskelijoille. DPND opiskelijat täytyy myös viitata DPND Student Handbook lisätietoja olennaisia ​​niiden menestystä ruokavaliolla ohjelmassa. Käsikirjoissa sisältävät tietoja siitä FCS ohjelmasta ja DPND ohjelmia, päämäärät ja tavoitteet kunkin ohjelman, opetussuunnitelma ja ehdotti neljän vuoden opinnot, stipendi ja myöntää tietoa, ja uraohjausta.

Student Academy of Nutrition ja ravitsemusoppi (hiekka)

Rahdatun Student Academy of Nutrition ja ravitsemusoppi (hiekka) on tunnustettu Carson-Newman yliopiston opiskelija luku Academy of Nutrition ja ravitsemusoppi. Kaikki FND opiskelijat myönnetään jäsenyys tähän ammattilaisseurassa jolla pyritään tarjoamaan mahdollisuuksia opiskelijoille verkko ammattimaisesti, palvelevat paikallisia ja kampusyhteisön, ja jakaa tietojaan ja intohimo kentän keskenään. Opiskelija voi palvella pöydällä tämän organisaation, joka auttaa opiskelijaa kehittämään johtamisen ja edunvalvontataidot. Koska organisaatio, opiskelijat ovat käyneet dieetti- työharjoittelu foorumeita, paikallisten, valtion ja kansallisten kokousten ja konferenssien, ja ovat järjestäneet yhteisön terveys messuilla, hyvinvointi seminaareihin, ja Ruoanlaittoesityksiä.

Foods, ravitsemus ja ravitsemusoppi Tutkinnon Carson-Newman

Carson-Newman University on ylpeä valmistuneiden FND ohjelma-alueilla. Monet alumnit työskentelevät Rekisteröity ravitsemusterapeutin / Ravitsemusasiantuntijoihin akuuteissa hoito kliininen ruokavaliolla asetus harjoitellaan ravintoterapia. Jotkut valmistuneet ovat myös subspecialties onkologia, metabolinen tukea, ja bariatrics. Valmistuneet ovat myös työskentelee pitkäaikaishoidossa, sekä kliinisessä että ruoka-palvelu johtotehtävissä. Useat valmistuneista (kanssa ja ilman RDN tilitietojen) ovat pyrkineet uran kansanterveyden WIC ravitsemusterapeutit, koulu ruokataloudessa, syömishäiriöt ja käyttäytymiseen terapiaa, urheilu ravitsemus ja hyvinvointi, lähetyskentällä, ja kuluttajana tiedemies Premier kotiin laitteet valmistaja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

There’s no better way for you to imagine being here than to visit us. Being at Carson-Newman is the best way to know how you fit at this top-ranked liberal arts university, founded in 1851. See what y ... Lue lisää

There’s no better way for you to imagine being here than to visit us. Being at Carson-Newman is the best way to know how you fit at this top-ranked liberal arts university, founded in 1851. See what your life can look like here. Walk our campus and get a sense that you will be an important part of an active campus that is 2,000 students strong. Näytä vähemmän
Jefferson City , USA Online + 1 Lisää Vähemmän