Kandidaatin eläinten hoidon ja kuntoutuksen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Mitä opiskelen?

Animal kuntoutus, jossa keskitytään erityisesti koirien hoitoa, pidetään laajalti yksi nopeimmin kasvavista alueista lemmikkieläinten hyvinvoinnin ja eläinlääkinnässä. Kurssi kehittää ymmärrystä tieteellisten periaatteiden ja kliininen käytäntö prehabilitation tekniikat maksimaalisen suorituskyvyn ja terveyttä ja kuntoutusta tekniikoita eläinten post eläinlääkärin hoitoa. Se kattaa näkökohtia vesihoito ja maalla kuntoutuksen pieneläinten lukien in-potilaasta, avohoidon ja huippu-urheilija. Yleinen painopiste olisi tietenkin kokonaisvaltaista lähestymistapaa ylläpitämiseen ja parantaa eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä antaisi tästä syystä myös myönteisten käyttäytymisterapian ja terapeuttisen käsittelyn taitoja helpottamiseksi kuntoutukseen.

Tämä kurssi on vahvistanut Coventry University

MITÄ MODUULIEN KUULUVAT?

Taso 4

 • Nisäkkäiden anatomia ja fysiologia
 • Ammattistandardeja ja eläinten lailla
 • Principles of Animal Science
 • Applied Animal Management
 • Principles of Animal Therapy
 • ASSET (akateemisen tutkimuksen taitoja ja työllistämistä)

Taso 5

 • Tutkimus ja suunnittelu analyysi
 • Animal Health and Disease
 • Animal käyttäytymistiede
 • Enterprise Development
 • Eläinten Terapeuttinen ja kuntoutus Techniques
 • Liikuntafysiologisen ja Biomekaniikka

taso 6

 • Väitöskirja
 • Veterinary Science for Animal Tutkijat
 • Täydentävät Therapy in Veterinary Medicine
 • Therapy ja kuuleminen käytännössä

Valinnaiset moduulit:

 • Etiikka ja eläinten teollisuus
 • Contemporary Issues in Welfare ja Behaviour

Pätevyys saan?

BSc (Hons) Eläinten hoito ja kuntoutus

Miten saan arvioidaan?

Jokaisella moduulilla on oma erityinen arviointi profiilin, esimerkiksi 100% Uralla tai 50% työselostus ja 50% tentti. Moduulit arvioidaan käyttämällä erilaisia ​​menetelmiä (tosielämän tapaustutkimuksia, ammatti projekteja, laboratorio- käytännön tutkimuksia, raportteja ja esseitä, esityksiä ja videodokumentteja, tutkimus väitöskirja) mikä mahdollistaa opiskelijoita kehittämään erilaisia ​​taitoja liittyvät aihealueen ja rakentaa luottamus aihe ja sinänsä.

MITÄ syöttöprosessia?

Hakemukset olisi tehtävä UCAS käyttäen laitoksen koodi Warwickshire College Ryhmä: W25 ja kurssin koodi: D301.

Hakijan on ilmoitettava selvästi UCAS sovellus niiden GCSE laadut (tai vastaavia pätevyys kuten Key Skills / Functional Skills taso 2) ja luokista tai odotettua laadut niiden tason kolme pätevyys.

Jos olet kiinnostunut liittymään college syyskuussa 2017 olisimme tyytyväisiä voit osallistua yksi Open Tapahtumat. Saat ottaa kierros kampuksen, saavat esityksen henkilöstön ja ottaa pois paljon hyödyllistä tietoa opiskelusta Moreton Morrell College ja tietenkin saada "tuntuu", mitä se voisi olla kuin olla opiskelija täällä. Lisätietoja ja varata paikka Open tapahtuma käy Tapahtumat-sivulla ja rekisteröi tiedot verkossa.

MITÄ PÄÄSYVAATIMUKSET?

Vähimmäiskoulutuksensa: Koko tason 3 Tavallisesti hakijoiden odotetaan olevan vähintään 88 UCAS pistettä. Tämä voi olla peräisin: BTEC / C & G L3 pätevyys Animal Management tai liittyvä aihe; orTwo A2 Tasot ihanteellisesti myös yksi tieteen aihe; tai Kitemarked Pääsy HE New UCAS tariffi Hakijan tulee myös viisi GCSE n palkkaluokassa C tai yli (tai vastaava) mukaan lukien Englanti kieli, Science ja matematiikka.

Hakijat yleensä odotetaan olevan jonkin verran ennen käytännön kokemusta.

Ohjeena, opiskelijoiden odotetaan ovat tutkineet tasolle tai suorittanut asiaan tason 3 pätevyyttä, mutta kaikki hakijat arvioidaan yksilöllinen kokemus. Hakemus aiemmin hankitun osaamisen tunnustamista on tervetullut ja otetaan huomioon.

College tyytyväinen sovelluksia opiskelijoille alan työkokemusta, joilla ei ole muodollista akateemista pätevyyttä, ja vammaisille opiskelijoille. Kaikki hakijat on osoitettava kykyä opiskella itsenäisesti HE tasolla. Aiemmin opitun pidetään.

Mitä muuta tarvitsee tietää?

Tämä on kolmen vuoden kokopäiväistä tai neljän vuoden sandwich tietenkin. Jos opiskelijat valitsevat voileipä vaihtoehto; ne velvoitettaisiin tekemään vähintään 48 viikkoa työharjoittelun alueen opiskelijan etu. Osa -aika tutkimus pidemmällä aikavälillä voidaan järjestää myös.

Sekä saada käytännön karjanhoidon taitoja, opiskelijat kehittää myös siirrettäviä taitoja, kuten ongelmanratkaisua, ryhmätyö, ihmisten johtaminen, tutkimus ja viestintä.

Säännöllinen yhteydenpito ylläpidetään työnantajien ja palautetta niistä käytetään ilmoittamaan ohjelmaan muutoksia näin varmistetaan ohjelman merkitystä nykyisiä ja tulevia teollisuuden tarpeisiin.

Viimeisen vuoden aikana ohjelman, kaikki opiskelijat täytettävä väitöskirja, joka voidaan liittää yrityksen.

Opiskelijoille, jotka haluavat edelleen parantaa niiden käytännön taidot voivat käyttää poliisiakatemian varta eläinten hyvinvoinnin tilat ja Moreton Morrell kaupallisen tilan ja hevosen tilat meidän Moreton Morrell Campus.

Lisätietoa

Warwickshire College Group toivottaa kaikki opiskelijat ja tulee aina pyrkiä tekemään kohtuullisia muutoksia täytä mitään erityistarpeita tai vaikeuksia. Poikkeustapauksissa oppimistulokset joidenkin kurssien voi tarkoittaa, että tällaiset muutokset eivät ole mahdollisia, ja college voi taata, että jokainen vaatimus voidaan tukea. Ei julkisteta erityistarpeita tai vaikeuksia college varhaisessa vaiheessa sovelluksessa saattaa viivästyttää college sen kyky tehdä kohtuullisia muutoksia tai voi estää ne kokonaan. Keskustele yksilöllisten olosuhteiden kanssa tunnustukset ohjaaja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Mitä voin tehdä Kurssin jälkeen?

Työmahdollisuudet ovat: työskentelee Wildlife Sanctuary tai eläinten pelastusasema, kennelit tai tallit kuntoutukseen erikoistunutta, mahdollisuuksia erikoistua vesihoito ja / tai hieronta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students.

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students. Näytä vähemmän