Kandidaatin eläinlääkärin hoitotyön

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Mitä opiskelen?

Tämä kurssi on erinomainen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat saada kuin RCVS Registered Veterinary Nurse (RVN) opiskellessaan Level 6 korkeakoulutusta. Opintosi yhdistää akateemista tutkimusta ja ammatillista osaamista ja kurssi on tunnustettu Royal College of Veterinary Surgeons (RCVS).

Opiskelevat yhteensä 18 moduulien yli normaalin neljän vuoden pituisesta täysipäiväistä. Kuusi moduulia tutkitaan kussakin tasot 4, 5 ja 6.

Taso 4 moduulit tarjoavat johdannon Academic Studies sekä Soveltava anatomia ja fysiologia, johdanto eläinten hyvinvointi, jalostus ja ravitsemus, käyttö- on Veterinary Practice, Alustavia Veterinary Hoitotyön ja Principles and Practice of Diagnostics.

Taso 5 moduulit syventää ja lujittaa eläinlääkintä- hoitotyön osaamista ja kattavat Advanced Nursing Care, Applied Anaesthesia and Applied kirurginen hoitotyö. Opiskelijan on myös läpäistävä sekä ammatillisia eläinlääkintä- hoitotyö ja tutkimusmenetelmät.

Taso 6 moduulit sisältävät Väitöskirja (double moduuli), Applied apteekki ja lääkkeet, Companion Animal Behaviour and Therapy ja erilaisia ​​valinnaisia ​​moduuleja liittyvien Emergency Critical ja tehohoidon hoitotyö, hyvinvointi ja käyttäytyminen Captive ja kotieläimet, Wildlife Conservation ja Applied Breeding ja ravitsemus.

Tämä kurssi toimitetaan Moreton Morrell College, osa Warwickshire College Group, ja on validoitu yhdessä Coventry University.

Pätevyys saan?

BSc (Hons) Veterinary Nursing

Miten saan arvioidaan?

Jokaisella moduulilla on oma erityinen arviointi profiilin, esimerkiksi 100% kursseista tai 50% työselostus ja 50% tentti. Moduulit arvioidaan käyttämällä erilaisia ​​menetelmiä (raportteja, esseitä, esityksiä, harjoitukset jne.) Siten antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää erilaisia ​​taitoja liittyvät aihealueen ja rakentaa luottamusta aihe ja sinänsä.

Opiskelija myös täydentää RCVS hoitoprosessin Log (NPL) täyttää RCVS vaatimukset.

MITÄ syöttöprosessia?

Hakemukset olisi tehtävä UCAS käyttäen laitoksen koodi Warwickshire College - W25 ja kurssin koodin alla: D310 Hakijoiden on myös ovat sitoutuneet kaksi viikkoa viime työtä kokemus RCVS rekisteröity pieni eläin eläinlääkinnässä niiden soveltamisesta edetä pitemmälle (Four viikkoa yhteensä).

Hakijan on ilmoitettava selvästi UCAS sovellus niiden GCSE laadut (tai vastaavia pätevyys eli Key Skills / Functional Skills Level 2) ja luokista tai odotettua laadut niiden tason kolme pätevyys.

Täydelliset tiedot työkokemusta myös päivämäärät ja aika, yksityiskohtainen kirjallinen viitteet, on paperilla, alkaen eläinlääkinnässä (t) on esitettävä haastattelussa.

Hakijoiden odotetaan osallistua post sovellus haastattelu / valinta päivä. Haastattelut ovat osa tukeva prosessin avulla voit päättää oikean kurssin sinulle ja uraan liittyviä tavoitteita.

MITÄ PÄÄSYVAATIMUKSET?

Vähimmäiskoulutuksensa: Koko tason 3 pääsyvaatimukset kurssille ovat * 88 UCAS pistettä vähintään. Tämä vastaa: BTEC / C & G Level 3 Diploma Animal Welfare tai liittyvä aihe, jossa laadut MMM tai M. tai kolme A2 Levels (riippuu laadut) joista yksi Science aihe, mieluiten biologia.

  • Uusi UCAS tariffi

Opiskelijan on myös:

Viisi GCSE arvosanoja C tai yli kuten Englanti kieli, Science ja matematiikka (tai vastaava) täyttää RCVS pääsyvaatimukset.

Muita tutkintoja kuten Pääsy HE Diploma (Science), Welsh / International Baccalaureate, Scottish Highers, Irlannin Higher Leaving Certificate ja muiden kansainvälisten tutkinnot ovat hyväksyttäviä, riippuu yleisarvosana / pistettä saavutettiin ja tiede kurssin sisältöön.

Neljä viikkoa työkokemusta RCVS rekisteröity pieni eläin eläinlääkinnässä (kaksi viikkoa ennen hakemuksen ja vielä kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista) antaa hakijoille käytännön toimintaan rooliin eläinlääkärin sairaanhoitaja.

Mitä muuta tarvitsee tietää?

Tämä on neljän vuoden kokopäiväinen kurssi validoitu Coventryn yliopisto ja akkreditoitu Royal College of Veterinary Surgeons. Opiskelijan on suoritettava ajan hyväksytyssä eläinlääketieteellisen koulutuksen Practice. Viimeisen vuoden aikana ohjelman, kaikki opiskelijat täytettävä väitöskirja, joka voidaan liittää niiden sijoittamisesta.

Menestyä Veterinary Nursing tutkintoa sinun täytyy olla työharjoittelu ja täydellinen 2100 tuntia (60 viikkoa) on RCVS rekisteröity pieni eläin koulutusta käytännön vaatimusten täyttämiseksi on RCVS rekisteröinnin. Tämä saa tehdä vähintään 15 tuntia viikossa pohjalta normaalin aukioloajan työympäristön. Monet eläinlääkärivastaanottoja rutiininomaisesti avaa lauantaiaamuna ja tämä voidaan sisällyttää.

Useimmat opiskelijat maksavat mitään etukäteen heidän kurssin. Tietoja valtion lainojen ja avustusten saatavilla HE tutkia, käy Student Finance Englannin verkkosivuilla. Huomaa, että hakijat, joilla on jo korkeakoulututkinto ei ehkä saada tukea ja tulee tiedustella lisätietoja. Warwickshire College Group tarjoaa erilaisia ​​apurahoja; katso HE palkkiot ja tukitietoja sivuillamme tai ota yhteyttä lisätietoja. Eri maksullinen kansainvälisille opiskelijoille. Jos luulet tämä voisi koskee sinua niin tiedustele opiskelijapalveluissa lisätietoja. On tärkeää, että sinulla on ajan tasalla jäykkäkouristus rokotus.

Mitä voin tehdä Kurssin jälkeen?

Tutkinto Veterinary Hoitotyön voi olla keino "avata oven" on valikoima uramahdollisuuksia kuten eläinlääkintä- sairaanhoitaja, eläinlääkintätavan johtaja, eläinlääkärin luennoitsija tai asiaan liittyvään uran lääketeollisuudessa.

Progressions jatko-koulutuksia ovat MBA, MSc ja kursseina kuten PGCE (Jatko Certificate in Education) ja Cert Ed (Certificate in Education).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students.

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students. Näytä vähemmän