Kandidaatin eläinlääkärin fysioterapia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Mitä opiskelen?

Tämä kurssi on erinomainen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat kelvata Veterinary Fysioterapeutti opiskellessaan tutkinto pätevyys. Tunnustettu National Association of Veterinary Fysioterapeutit (NAVP), tutkimukset yhdistää akateemista tutkimusta ja ammatillista osaamista.

Valmistuneet ovat oikeutettuja sisäänpääsy NAVP joka toimii edistämiseksi ammatilliset vaatimukset, tarjoaa vakuutuksen, CPD mahdollisuuksia ja mainettaan alalla. Opiskelevat vastaa kahdeksantoista 20 luoton moduulit kolmen vuoden pituisesta täysipäiväistä. Taso 4 moduulia antaa johdatus alan asiaankuuluvia näkökohtia eläinten käyttäytyminen, anatomia, hyvinvointi, käsittely, eläin biomekaniikan, tunnustelu ja hieronta. Lisäksi oikeudellisista näkökohdista kanssa eläinten ja keskeisiä periaatteita ammatillisen harjoittelu- otetaan käyttöön. Taso 5 moduulia pyrkii keskittymään eläinlääkärinammatin fysioterapian ja edelleen kehittää osaamista ja valmiuksia kehittyneitä biomekaniikan, sovelletaan eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin sekä kehittämään tunnustelu ja hieronta tekniikoita. Tässä vaiheessa manuaalinen / elektro hoitoja tutkitaan lisäksi, korjaavia ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja, liike arviointi, liikunta reseptiä, prehabilitation ja kuntoutus, joihin liittyy juoksumatot / spa ja vesiterapiahoitoja. Yrityksen elementti tutkitaan myös varustaa opiskelija tietoja ja taitoja mahdollisesti aloittaa ja kasvattaa oman business.Level 6 moduuli erityisiä liittyvät elementit eläinlääkärin fysioterapian ammattia kuten kliinisessä koiran ja hevosen ja asiantuntija hevosen käytäntö sisällyttää farriery satulatarvikkeet hammas, eläinlääkintämenettelyjä ja kehittynyt diagnostiikka. Väitöskirja (double moduuli) tuotetaan myös luoda mahdollisuus tutkia alueita eläinlääkärin fysioterapia teollisuudelle. Tapaustutkimukset ovat tärkeä ja merkittävä osa tätä viimeisen vuoden, readying opiskelijat practice.Students on hankittava asiaan tutkimukset koko ohjelman pohtimaan erilaisia ​​ja suoritettuun ammatillisen kokemuksen.

Tämä kurssi on validoitu yhdessä Coventry University.

MITÄ MODUULIEN KUULUVAT?

Taso 4

 • Ammattistandardeja ja eläinten lailla
 • Toiminnallinen anatomia Fysioterapia
 • Patofysiologia ja farmakologian
 • Dynamics of Animal Movement
 • Animal Practice ja Palpaatio
 • ASSET (akateemisen tutkimuksen taitoja ja työllistämistä)

Taso 5

 • Tutkimus suunnittelu ja analyysi
 • Neurology ja Ortopedia
 • Veterinary Terapeuttinen Techniques
 • Enterprise Development
 • Biomekaaninen arviointi ja Exercise Prescription
 • Applied Animal Management and Therapy

taso 6

 • Väitöskirja (double moduuli)
 • Animal Clinical Practice
 • kliininen sijoittelu
 • Collaborative Practice for Veterinary Fysioterapia
 • Advanced fysioterapia ja diagnostiikka

Pätevyys saan?

BSc (Hons) Veterinary Fysioterapia

Miten saan arvioidaan?

Jokaisella moduulilla on oma erityinen arviointi profiilin, esimerkiksi 100% kursseista tai 50% työselostus ja 50% tentti. Moduulit arvioidaan käyttämällä erilaisia ​​menetelmiä (raportteja, esseitä, esityksiä tai harjoitukset) mikä mahdollistaa opiskelijoita kehittämään erilaisia ​​siirrettävien taitojen ja rakentaa yrittäjyyteen osaamista.

MITÄ syöttöprosessia?

Hakemukset olisi tehtävä UCAS käyttäen laitoksen koodi Warwickshire College Group - W25 ja kurssin koodi: 56D2 Hakijan on ilmoitettava selvästi UCAS sovellus niiden GCSE laadut (tai vastaavia pätevyys eli Key Skills / Functional Skills Level 2) ja saavutti tai ennustettu laadut niiden taso kolme qualifications.Applicants odotetaan osallistua post sovellus kokouksen Moreton Morrell College keskustella kurssin tarkemmin ja antaa kirjalliset lähteet.

MITÄ PÄÄSYVAATIMUKSET?

Vähimmäiskoulutuksensa: Koko tason 3 pääsyvaatimukset kurssille ovat * 128 UCAS tariffi pistettä vähintään. Tämä vastaa: BTEC / C & G Taso 3 laajennettu Tutkinnon Eläinten hyvinvointi tai liittyvä aihe, jossa laadut DDM / D. orThree A2 tasot (riippuu laadut) mukaan lukien kaksi Sciences Biologia, kemia tai fysiikan laadut ABB.

tai Kitemarked Pääsy HE (Science reitti).

 • Uusi UCAS tariff.Students oltava myös: Viisi GCSE arvosanoja C tai yli kuten Englanti kieli, Science ja matematiikka (tai vastaava) ja täytä maahantulon requirements.Previous käytännön kokemusta työskentelevät koira ja / tai hevosen alalla on toivottavaa, koska tämä auttaa hankinnan perus käsittelyn, liikkumisen ja johtamistaitoja. Haastattelussa tulee osa merkinnän kriteerit.

Mitä muuta tarvitsee tietää?

Tämä on kolmen vuoden kokopäiväinen kurssi, joka on tunnustettu ja kirjoitetaan yhdessä National Association of Veterinary Fysioterapeutit (NAVP). Opiskelijan tulee saada kliininen sijoitus aikana viimeisen vuoden, jotta voidaan rakentaa tapaustutkimus profiilin ja uskottava alan kokemusta. Koska maaseudulla Moreton Morrell College opiskelijat, jotka asuvat yliopistolla majoitus on harkittava liikenteen vaikutuksia työmatkaliikenne työnsä sijoittelu Moreton Morrell College. Säännöllinen yhteydenpito ylläpidetään työnantajien ja palautetta niistä käytetään ilmoittamaan ohjelmaan muutoksia näin varmistetaan ohjelman merkitystä nykyisiä ja tulevia teollisuuden tarpeisiin.

HUOM: On tärkeää, että opiskelijat on ajan tasalla jäykkäkouristus rokotus.

Useimmat opiskelijat maksavat mitään etukäteen heidän kurssin. Tietoja valtion lainojen ja avustusten saatavilla HE tutkimuksessa käy Student Finance Englannin verkkosivuilla. Huomaa, että hakijat, joilla on jo korkea-asteen tutkintoa ei ehkä saada tukea ja tulee tiedustella lisätietoja.

Yksilölliset tarpeet

Warwickshire College toivottaa kaikki opiskelijat ja tulee aina pyrkiä tekemään kohtuullisia muutoksia täytä mitään erityistarpeita tai vaikeuksia. Poikkeustapauksissa oppimistulokset joidenkin kurssien voi tarkoittaa, että tällaiset muutokset eivät ole mahdollisia, ja college voi taata, että jokainen vaatimus voidaan tukea. Ei julkisteta erityistarpeita tai vaikeuksia college varhaisessa vaiheessa sovelluksessa saattaa viivästyttää college sen kyky tehdä kohtuullisia muutoksia tai voi estää ne kokonaan. Keskustele yksilöllisten olosuhteiden kanssa tunnustukset ohjaaja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Mitä voin tehdä Kurssin jälkeen?

Rekisteröity eläinlääkärin fysioterapeutti voi perustaa oman yrityksen pääasiassa ottamalla koirien ja hevosten lähete tapauksia eläinlääkärit, on olemassa mahdollisuuksia työskennellä vinttikoira ja hevosen urheilu teollisuuden tai jopa eksyä osaksi työskennellä karjan tai eläintarhaeläimet.

Lisätutkimuksia mahdollisuuksia myös esiintyy eteneminen jatko-tutkintoja mahdollista, myös MBA MSc ja kursseina kuten PGCE (Jatko Certificate in Education) ja Cert. Ed (Certificate in Education).

Viimeksi päivitetty Loka 2016

Oppilaitoksesta

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students.

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students. Näytä vähemmän