Filter
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Suositut Associate -tutkinnot Fysioterapiassa

Valmistumisen jälkeen lukion, niille, jotka haluavat jatkaa edelleen korkeakoulutuksen tyypillisesti mennä ansaita Ammattikorkeakoulututkinto tietystä aiheesta. Aste on myönnetty päätyttyä tietty määrä kursseja suuret, yleensä ottaen kaksi vuotta loppuun.

Mikä on Associate Degree Fysioterapian? Fysioterapia on erikoistunut alue fyysisen kuntoutuksen ja lääketieteen joka käyttää käytäntöjen edistämiseksi kehon toimintaa, liikkuvuutta ja elämänlaatua. Uralla for osakkuusyrityksen tutkinto fysioterapiassa on suunniteltu tarkoituksena on antaa opiskelijoille käytännön kokemusta kehon järjestelmien ja miten tehokkaasti määrittää ja hallinnoida hoitoja. Nämä kurssit sisältävät tutkimus, arviointi, diagnoosi, ennuste ja suunnitelma hoidon. Suunnitelma hoidon saa erityistä huomiota, koska tämä on menetelmä, jolla potilas paranee.

Sen lisäksi, että henkilökohtaista tyydytystä auttaa ihmisiä takaisin heidän fyysistä riippumattomuutta säännöllisesti, fysioterapeutteja yleensä tuoda kotiin vahva palkka noin $ 80,000.

Ei ole kysymys siitä, että se vie kookkaan kimpale rahaa voidakseen investoida moderniin college terveyskasvatuksen. Pyydä sisäänpääsy edustajat viime kustannuksella lukuja, jotta saat mukana lukuvuoden ohjelma, joka on sekä oman hintaluokassa ja joka sopii toiveita.

Kokonaisuutena työllisyys alalla fysioterapia on ollut kasvussa viime vuosina. Koska se on kenttä, joka kattaa niin laajan leveys näkökohtia ihmiskehon, niiltä, ​​jotka menevät sen ammattimaisesti tyypillisesti valitsevat erikoistua yhden alueen riippuen heidän vahvuutensa ja mieltymykset. Nämä vaihtelevat sydän- ja hengityselinten kuntoutus neurologisia kysymyksiä Pediatrics.

Koska tarve asiantuntijoille fysioterapian on universaali, yliopistokursseja löytyvät kampuksen tai verkossa ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Fysioterapia

Sacramento City College

Tämä ohjelma on tutkimuksen mekaniikka kehon liikkeitä. ... [+]

Termi kinesiologia tarkoitetaan tutkimusta liikkeen ja osakkuusyrityksen taiteen koulutusohjelman korostetaan suurta valmennuskurssit hakevia opiskelijoita siirtää neljän vuoden yliopisto. Opiskelijat tulevat alan kinesiologia odottavat uramahdollisuuksia aloilla kunto, terveys ja hyvinvointi, urheilullinen koulutus, liikunta tieteen, koulutuksen / valmennus, ja urheilu hallinto.

Opiskelijat, jotka ovat valinneet erityisen neljän vuoden college, johon ne haluavat siirtää pitäisi käyttää luettelon että toimielimen periaatetta opas määritettäessä ylimääräisiä kursseista.

Tämä ohjelma on tutkimuksen mekaniikka kehon liikkeitä.

uramahdollisuus Valmenn... [-]
Yhdysvallat Sacramento
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Irvine Valley College

Irlannin Valley College of Kinesiology, Health and Athletics tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille käsitteitä elinikäisen kunto ja terveys. Opiskelijat eivät pelkästään ... [+]

Kineologian, terveys- ja yleisurheilun koulu (KHA) tarjoaa ohjelmia ja kursseja jokaiselle IVC-opiskelijalle. KHA tarjoaa opettajille, jotka haluavat valmistautua ammattiurheiluun opetuksessa (liikunta-ala K-12 ja Mukautettu -alueilla) ja niihin liittyvillä aloilla Athletic Training, Coaching, Exercise Science, Fitness, Health Sciences ja Urheilupsykologia.

Kineologi on integroiva kurssi, jossa keskitytään fyysiseen aktiivisuuteen ja urheiluun liittyviin ihmisen liikkeen eri komponentteihin ja prosesseihin, joihin kuuluvat ihmisen anatomian, fysiologian, neurotieteen, biokemian, biomekaniikan, psykologian, historian ja sosiologian alueet.

KURSSIT

Irlannin Valley College of Kinesiology, Health and Athletics tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille käsitteitä elinikäisen kunto ja terveys. Opiskelijat eivät pelkästään harjoittele, vaan heitä esitellään myös liikuntaan liittyviin aiheisiin kuten kehon fysiologiaan, ravitsemukseen, vammojen ehkäisyyn ja terveyden parantamiseen. Ohjelma palvelee kaikkia opiskelijoita iästä, kuntotasosta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.... [-]

Yhdysvallat Irvine
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi