Filter
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Suositut Associate -tutkinnot Ensihoito ja Ensihoitajatssa

Jossa Ammattikorkeakoulututkinto, opiskelijat alkavat rakentaa koulutuksen ja uran perustukset. Kun kandidaatin yleisesti kestää kolme viisi vuotta ansaita, Ammattikorkeakoulututkinto tarvitaan vain kaksi. On myös ohjelmia, joissa opiskelijat voivat saavuttaa sertifiointi tai lisenssiä, parantaa heidän mahdollisuuksiaan onnistuneesti oikeutettujen töitä, kun ne valmistuvat.

Juuri mitä on avustava tutkinto EMS ja Paramedics? Ohjelma ohjaajien ohjata oppilaita kuin he oppivat sairaankuljetuspalvelut ja kehittyneen elämää tukiyksiköt sekä miten työskennellä lääkärin suuntiin ja valvontaa. Esimerkkejä kurssien esiintyy yleisesti EMS ja ensihoitajat kahden vuoden ohjelmia ovat ensihoitaja teoria, erityistä viesteihin EMS ja Englanti koostumuksen. Ohjelmat voivat myös kliininen ja käytännön lab komponentteja, ja siellä voisi myös olla huippukivi luokassa.

Miksi joku haluaa ansaita osakkuusyrityksen tutkinto EMS ja Paramedics?Yksi tärkeimmistä syistä on, koska lääketieteen alalla on yksi, joka on jatkuvasti kysyntää ja pullollaan mahdollisuuksia niille, jotka ovat oikea käyttäjätiedot ja koulutusta. Kouluttajat voivat myös auttaa opiskelijoita valmistautumaan ammattitutkintoihin ja lisenssiä, joita yleisesti tarvitaan työtä.

Mitä kokonaiskustannuksia valmiiksi perustutkintoa koulutusohjelmasta, se riippuu Oppilaitoksen, kokonaispituus ohjelman ja onko lisämaksuja, jotka on pidettävä huolta. Ajantasaisin ja luotettavaa tietoa, opiskelija haluaa saada yhteyttä hakutoimistojen kunkin kouluissa he ajattelevat osallistumisesta.

Valmistuttuaan EMS ja Ensihoitajat ohjelma, uramahdollisuudet ovat yleensä saatavilla niin työympäristöissä yksityiset sairaankuljetuspalvelut, palokunnan ja EMS organisaatioiden hajallaan eri puolilla maapalloa.On jopa kantoja pulppuaa vuonna epätodennäköistä aloilla kuin tutkimus on julkaistu, järjestelmien suunnittelu, henkilöstö ja yhteisö koulutustoimintaan, kehittämiseen ja arviointiin.

Associate tutkinto-ohjelmat ovat saatavilla lähellä ja kaukana. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Ensihoito ja Ensihoitajat

American National University

Tarjoamme intensiivisen ohjelman, joka sisältää kursseja, jotka tarvitset apurahasi. Tuloksena on monipuolinen oppimiskokemus, joka valmistaa sinua istumaan EMT-B-sertifi ... [+]

Ole ensimmäinen vastaaja - Apua muille kun he tarvitsevat eniten

Emergency Medical Technology - ensiapupuolen tiedekunnan koulutusohjelma¹ antaa sinulle koulutuksen, jonka on oltava potilaan ensimmäinen mahdollisuus kriittiseen hoitoon.

Valmistaudu nopeisiin, hengenpelastaviin päätöksiin, jotka teet päivittäin läpi -

Luokkahuone keskustelutKäytännön laboratoriot jaKenttäkokemus

American National University tarjoaa intensiivistä ohjelmaa, joka sisältää kursseja, jotka tarvitset apurahasi. Tuloksena on monipuolinen oppimiskokemus, joka valmistaa sinua istumaan EMT-B-sertifiointiin.

Ohjelma ylittää kansalliset EMS-koulutusstandardit (NEMSES) ja Virginia EMS Education Standards (VEMSES) määrittelevät standardit ja opetussuunnitelmat.... [-]

Yhdysvallat Pikeville
September 2019
Full-time
100 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi