KTM kestävän teollisen farmaseuttisen bioteknologian alalta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

HAE NYT!

Innovaatio ja kestävä kehitys

Sienan yliopiston bioteknologian kemian ja farmasian huippuosaamisen laitos on upouusi toisen syklin maisterin tutkinto kestävästä teollisesta farmaseuttisesta bioteknologiasta (SIPhaB).

Keskitymme teollisen biotekniikan lääketeollisuuteen, jossa Italia on viennin ja tuotannon kannalta Euroopassa ensisijainen ja innovatiivisten sopimusten osalta maailman ensimmäinen.

Kilpailuedun säilyttämiseksi tarvitaan koulutukseen paradigmaattinen muutos, jossa keskeiset elementit on sisällytettävä sosiaaliseen, ympäristö-taloudelliseen kestävyyteen sekä terveyden ja teollisuuden 4.0 syvään digitaalimuutokseen.

SIPhaB on ainutlaatuinen uusi koulutusohjelma, joka yhdistää biokemikaalit johtamis- ja kestävän kehityksen osaamisella.

Uusi ammattilainen

Meillä on tavoitteemme kouluttaa uusi moniarvoinen, moniosainen, monialainen ammattilainen, joka pelaa vastuutehtäviä biotekniikan ja farmasian alalla.

SIPhaB-opiskelija saa siksi erittäin monitekijän ja monitieteisen tietämyksen vankasta bio-molekyylin edistyneestä tieteellisestä pohjalta innovatiivisimman ja kestävän vihreän bioteollisuuden skenaarion perusteella.

Tutkija, jolla on hankittu kestävää kehitystä koskeva kansainvälinen johtamis- ja sääntelyosaaminen.

Lopuksi valmistunut, jolla on kymmenen huipputaitoa, joista kolmas maailmanfoorumi ilmoittaa.

Uusi koulutusmalli

Jotta voimme yhdistää tehokkaasti tietämystä, olemme suunnitelleet SIPhaB: n humanististen ja taloudellisten yliopistojen osastojen ja pääasiassa teollisuuskumppaneidemme kanssa.

SIPhaB-ohjelma tarjoaa laajan koulutusajan vaiheisiin, seminaareihin ja webinaareihin yhteistyössä akatemian ulkopuolisen ja teollisuusmaailman kanssa aiheista, joita muuten paljastetaan muussa yliopisto-ohjelmassa.

Hyväksymme innovatiivisia ja syventäviä opetusmenetelmiä, jotka hyödyntävät teollisia alueellisia laboratorioita, suosimalla intohimon, kiinnostuksen, uteliaisuuden, tunteellisen ymmärryksen, tiimityöskentelyn kykyä verrattuna tavanomaisesti yksittäisiin yliopisto-ohjelmiin.

Ehdotamme uutta integroitua ja joustavaa koulutusmallia.

HAE NYT!

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on oltava kolmen vuoden kandidaatin tutkinto (tai korkeampi).

(BA) yhdessä seuraavista opintojaksoista:

 • biotekniikka
 • Biologiset tieteet
 • maa ja metsätalous
 • Maatalouden tieteet ja tekniikat
 • Kemian tieteet ja tekniikat
 • Lääketiede ja tekniikat
 • Fysikaaliset tieteet ja tekniikat

Kansainvälisten opiskelijoiden maahanpääsyä arvioi EY transkription ja opetussuunnitelman kautta, mahdollisesti integroituna verkkohaastatteluun.

Ennakkoilmoituksen hyväksyminen

SIPhaB-komitea arvioi jokaisen hakijan tekstityksen ja opetussuunnitelman.

Valikoiva arviointikoe

Hyväksytty hakija osallistuu pakolliseen valikoivaan arviointiin.

Arvioinnin jälkeen

Kun hakija on läpäissyt valikoivan arvioinnin, hän saa University of Siena virallisen hyväksymiskirjeen University of Siena joka tarvitaan tarvittaessa VISA-hakemukseen.

HAE NYT!

Università di Siena valokuva-arkisto / Shutterstock

HAE NYT!

Akateeminen kalenteri

University of Siena ovat ottaneet käyttöön lukukauden järjestelmän.

Lukuvuosi on jaettu kahteen osaan: lokakuusta tammikuuhun ja maaliskuusta toukokuuhun. Jokaisen toimikauden lopussa on määräajoin tutkittava.

Jokaisella osastolla on kuitenkin oma akateeminen kalenteri, joka löytyy osastojen verkkosivuilta ("Didattica" -osiossa): http://www.unisi.it/strutture/dipartimenti

Ohjeellinen kalenteri 2020-2021

Syksy (1. lukukausi)

 • Luentojakso: 1. lokakuuta 2020 - 18. tammikuuta 2021
 • Tutkimusjakso: 21. tammikuuta - 1. maaliskuuta 2021

Kevätlukukausi (2. lukukausi)

 • Luentojakso: 4. maaliskuuta - 14. kesäkuuta 2021
 • Tutkimusjakso: 17. kesäkuuta - 31. heinäkuuta 2021

HAE NYT!

Lukukausimaksut

Maksun määrien määrittäminen

University of Siena tarjoamista jokaisesta opiskelijalle, joka ilmoittautuu tutkintokursseille, maisterin tutkintokursseille tai yhden syklin maisterin tutkintokursseille, määritetään seuraavien osatekijöiden perusteella:

 • Luokka, johon tutkintokurssi kuuluu;
 • Opiskelijan lähisukulaisen taloudellinen asema, joka ilmaistaan ilmoittautumisvuotta välittömästi edeltävän vuoden vastaavalla taloudellisella tilanneindikaattorilla (ISEE);
 • Ilmoittautumisvuosi;
 • Ansaitut yliopistotutkinnot (ECTS) 12 kuukauden aikana ennen 10. elokuuta.

Opintokurssi kuuluu johonkin seuraavista kolmesta luokasta:

 • Humanistiset ja sosiaaliset opinnot (Yhdysvallat)
 • Tekninen-tieteellinen (TS)
 • EU: n säännelty terveydenhuolto (EU)

Huomautus: Jos opiskelijat, jotka ovat EU: n ulkopuolisten maiden kansalaisia ​​ja jotka eivät ole Italian asukkaita, ja opiskelijoille, joille ISEE-laskentaa ei sovelleta heidän lähiomaisuuteen, voidaan soveltaa alkuperämaasta riippuvaa mukautuskerrointa.

University of Siena tarjoaa käyttöön lukukausimaksun laskusivun: https://www.maprin.unisi.it/tasse19_20/index_eng.php

Università di Siena valokuva-arkisto / Shutterstock

Vahva kansainvälinen operaatio

Kahdeksan vuosisadan historiansa University of Siena on tuottanut laajan valikoiman tutkimuksia monilta kulttuurin aloilta.

Vuosien mittaan University of Siena kansainvälistymisstrategiaansa tavoitteenaan vahvistaa kansainvälisiä akateemisia suhteitaan ja houkutella opiskelijoita ja tutkijoita eri puolilta maailmaa.

Tämä historiallinen instituutti on 2000-luvun alkupuolella pystynyt vastaamaan oppimisen, tiedon ja tutkimuksen globalisoitumiseen liittyviin haasteisiin lukuisilla kansainvälisillä yhteistyöillä.

Uudet kansainväliset yhteistyösopimukset ja hankkeet, jotka tehdään vuosittain, lisäämällä tutkintojen ja kurssien lukumäärää englanniksi, pitäen hyvää sijoittelua kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa; nämä ovat joitain University of Siena vahvuuksista.

Tervetuloa Sienaan

University of Siena on yksi vanhimmista yliopistoista Euroopassa, joka on perustettu vuonna 1240.

Sen historia on kehittynyt Toscanan kulttuuriperinteiden rinnalla keskiajalta nykyaikaan.

Siena sijaitsee Toscanan sydämessä keskellä maisemaa, jolla on hellävaraisesti rinteitä. Kolmelle jyrkälle kukkulolle rakennettu ja muinaisten muurien ympäröimä se on ainutlaatuinen kaupunki, jossa opiskelijat voivat viettää kannattavan opiskelujakson, joka on täynnä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen rikastukseen.

HAE NYT!

Viimeksi päivitetty May 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times.

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times. Näytä vähemmän