Isotooppilääketiede ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kiitos mielenkiinnostasi Hillsborough yhteisön College Nuclear Medicine Technology Program.

Nuclear Medicine on lääketieteellisen kuvantamisen erikoisuus, joka käyttää radioaktiivisia aineita apuna diagnoosin, lavastus, ja hoito sairauksia, kuten syöpää, sydänsairauksia ja huonosti kilpirauhasen sairaus. Nuclear Medicine ainutlaatuisesti tietoja sekä toiminta ja rakenne lähes kaikki suuret elinjärjestelmään kehossa.

Tekniikan valmistaa ja pistää radiofarmaseuttiset aineet, asema potilaiden kuvantamiseen menettelyjä ja valmistautumaan diagnostisia tietoja lääkäreille. Nuclear Medicine teknologistit voi myös suorittaa hybridi ja kehittyneitä molekyylikuvantaminen kuten SPECT-CT ja PET-CT. On lähes 100 isotooppilääketieteen kuvantamistoimenpiteissä saatavilla tänään arviolta 17-20 miljoonaa isotooppilääketieteen kuvantamisessa ja hoitomenetelmien suoritetaan vuosittain Yhdysvalloissa.

HCC: n NMT ohjelma on tarjolla Dale Mabry Campus kanssa kliinistä kokemusta useilla paikkakunnilla ympäri suurempi Tampa Bayn alueella. Tämä ohjelma on täysin akkreditoitu ja vaatii koko ajan kaksi vuotta sitoutumista. Sarjat ja kliininen harjoittelupaikkoja tarjotaan ainoastaan ​​päivisin. Ohjelma koostuu yhteensä 75 luotto tuntia. Onnistunut valmistuneet ovat oikeutettuja sekä isotooppitutkimukset sertifiointikokeista: Tällä NMTCB ja ARRT-Nuclear Medicine.

Uudentyyppiset 20 opiskelijoiden tulee ohjelman kunkin syyslukukauden (elokuu); hakuaika päättyy päivämäärä on 15 helmikuu vuoden jotka aiot syöttää. Koska ohjelma on rajoitettu pääsy ohjelman, opiskelija valintaprosessi perustuu ensisijaisesti hakijan laskettu GPA sijoitusta vaaditut edellytys kursseja, ja toissijaisesti, jonka yleinen GPA sijoitusta. Kahdenkymmenen hakijat saavat ensimmäisen mahdollisuuden hyväksyä kotipaikka on ohjelmaan, jos jokin niistä laskevan niiden paikkaa, vaihtoehtoinen (paremmuusjärjestykseen GPA) tarjotaan käytettävissä istuin, tämä prosessi jatkuu, kunnes kaikki kaksikymmentä ovat täynnä.

On suositeltavaa, että tapaatte HCC Student Advisor tai Neuvotteleva arvioida kaikki aiemmat college tietenkin työtä määrittää siirrettävyys osaksi ohjelmaa.

HUOMAUTUS: Lisätietoja tärkeä NMT-ohjelman ja sisäänpääsy tietoa vierailla Health Science kotisivu ja klikkaa Health Science Department Handbook.

Nuclear Medicine Technology Program HCC on akkreditoitu yhteinen Review komitean opetusohjelmia Nuclear Medicine Technology.

Viimeksi päivitetty Huhti 2016

Oppilaitoksesta

Hillsborough Community College delivers teaching and learning opportunities that empower students to achieve their educational goals and become contributing members of the local community and a global ... Lue lisää

Hillsborough Community College delivers teaching and learning opportunities that empower students to achieve their educational goals and become contributing members of the local community and a global society. Näytä vähemmän