Integroiva neurotieteen MScR

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tutkimusprofiili

Integroituvan neurotieteen tutkimuksen maisteri on yhden vuoden kokopäiväinen tutkimusohjelma, joka kattaa kaikki modernin neurotieteen tasot, mikä tekee siitä ihanteellisen ohjelman valmistelemaan teitä tohtoriksi.

Meillä on molekyyli-, solu-, järjestelmät, regeneratiivinen, kognitiivinen, kliininen ja laskennallinen neurotiede. Voit myös valita erikoisalasi heti alusta alkaen, jolloin voit muokata oppimista etujen ja uran tavoitteiden ympärille.

Ohjelmarakenne

Aloitat opetetulla komponentilla ensimmäisten 12 viikon aikana ja osallistut ”teemaviikkoihin”, jotka toimivat samanaikaisesti valinnaisten kurssien kanssa.

Valinnaiset kurssit suoritetaan ensimmäisen 12 viikon aikana kahdella puolipäivällä viikossa. Nämä antavat sinulle syvemmän kuvan tietyn kiinnostuksen kohteen käsitteistä ja menetelmistä.

Tutkimuksessasi voit valita käytettävissä olevat projektit tai ottaa yhteyttä Edinburghin Neurotieteen yhteisön yli 120 ryhmään kuuluviin tutkijoihin kehittääksesi oman projektin, joka voi vaihdella psykologiasta nanotieteeseen.

Voit päättää tehdä kaksi peräkkäistä hanketta saadaksesi vahvan yleiskuvan tutkimusalueista tai tehdä pidemmän projektin saadaksesi syvällisemmän laboratoriokokemuksen yhdestä alalta.

Esimerkkejä toteutetuista hankkeista ovat:

 • Axonin alkuosuuden plastisuus hiirimallissa herkällä X-oireyhtymällä (Peter Kind)
 • Kognitiiviset ja motoriset toiminnot neurodegeneratiivisissa sairauksissa (Thomas Bak)
 • Amyloidi-beeta- ja tau-yhteisvaikutukset kognitiivisen heikentymisen aiheuttamisessa uudessa Alzheimerin tauti -mallissa (Tara Spiers-Jones)
 • Ensisijaisten piikkien merkitys kantasolujen kehityksessä aivokuoren kehittymisen aikana (Thomas Theil)

Vuosi 1

Pakolliset kurssit

Sinun on suoritettava nämä kurssit

 • Neurokuvakuva tutkimus tutkinnon suorittaneille neurotieteilijöille NEME11040 10 opintopistettä
 • Katsaus Neuroscience NEBM11011 10 op
 • Tehokkaat esitykset LISC11051 0 ov
 • Tieteen LISC11053 kirjoittaminen 0 op
 • Hankkeen suunnittelu ja etiikka tieteellisessä tutkimuksessa LISC11052 0 op
 • Neuroscience Research -tietojen esittäminen NEBM11005 20 op
 • Tutkimusehdotus (neurotiede) NEBM11007 20 op
 • Tutkimuskoulutus (neurotiede) NEBM11016 20 op
 • Maisterin väitöskirja (neurotiede) on suoritettava 50 prosentilla ja suoritettava kentässä 5 (Sem 2) ja yli NEBM11002 80 opintopistettä

Kurssin vaihtoehdot

Valitse tarkalleen 20 opintopistettä seuraavista kursseista

Valinnaisen kurssin saatavuus riippuu opiskelijoiden lukumäärästä. Vaikka yritetäänkin osoittaa opiskelijat haluamilleen valinnaisille opintojaksoille, joissa kysyntä on suurta, emme voi taata sitä. Opiskelijoiden tulee tarkistaa kurssin yksityiskohdat aikataulutietojen ja sijainnin suhteen, koska kursseja opetetaan useilla eri puolilla yliopistoa.

Valitut kurssit on suoritettava lukukauden 1 aikana

 • Neuraalipiirit NEBM11012 20 op
 • Neurodegeneraatio ja regeneraatio NEBM11013 20 op
 • Neurokehityshäiriöt NEBM11014 20 op
 • Kehitysneurobiologian NEBM11015 20 opintopistettä
 • CMVM Tieteellinen akateeminen kirjoittaminen TPGR11004 0 op

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan teitä tutkijanurassa. Yli 90% MSc: n opiskelijoista integroivan neurotieteen tutkimuksessa on positiivisia seuraavia kohteita, kuten tohtorin, tutkimuksen tai kliinisen uran.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneen kuningaskunnan 2: 1 -mestarikorkeakoulututkinto, tai sen kansainvälinen vastaava, biotieteissä (myös neurotieteessä) tai lääketieteellisessä, hammaslääketieteellisessä tai eläinlääketieteellisessä tutkinnossa.

Englannin kielivaatimukset

Sinun on osoitettava englannin kielen taitotaso, joka antaa sinulle mahdollisuuden menestyä opinnoissasi kansallisuudesta tai asuinmaasta riippumatta.

Hyväksymme seuraavat englanninkieliset tutkinnot määritellyissä palkkaluokissa:

 • IELTS Academic: yhteensä 6,5 (vähintään 6,0 jokaisessa moduulissa)
 • TOEFL-iBT: yhteensä 92 (vähintään 20 jokaisessa moduulissa)
 • PTE Academic: yhteensä 61 (vähintään 56 jokaisessa "Kommunikatiiviset taidot" -osiossa; "Aktivoivia taitoja" ei oteta huomioon)
 • CAE ja CPE: yhteensä 176 (vähintään 169 jokaisessa moduulissa)
 • Kolminaisuus ISE: ISE II, jolla on erottelut kaikissa neljässä osassa

Englanninkielisen tutkintotodistuksenne on oltava enintään kolme ja puoli vuotta vanha opiskelustasi hakevan ohjelman alkamispäivästä alkaen, ellet käytä IELTS-, TOEFL-, PTE Academic- tai Trinity ISE -sopimusta. Tällöin sen on oltava enintään kaksi vuotta vanha.

Englanniksi opetetut ja arvioidut tutkinnot

Hyväksymme myös perus- tai jatkotutkinnon, joka on opetettu ja arvioitu englanniksi enemmistön englanninkielisessä maassa, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan viisumit ja maahanmuutto määrittelevät:

Hyväksymme myös tutkinnon, joka on opetettu ja arvioitu yliopistossa yliopistosta, joka on hyväksyttyjen yliopistojen luettelossa muissa kuin englanninkielisissä maissa.

Jos et ole enemmistön englanninkielisen maan kansalainen, tutkintosi on oltava enintään kolme ja puoli vuotta vanha opinto-ohjelman alussa.

Akateemisen teknologian hyväksyntäjärjestelmä

Jos et ole EU: n, ETA: n tai Sveitsin kansalainen, saatat tarvita akateemisen teknologian hyväksyntäjärjestelmän hyväksyntätodistuksen tämän ohjelman tutkimiseksi.

Palkkiot ja kustannukset

Opetusmaksu: Sydän- ja verisuonibiologia (MSc tutkimuksen perusteella)

Akateeminen istunto Home / EU Overseas / Kansainvälinen Online etäopiskelu Ohjelman lisäkustannukset
2019/0 £ 8300 £ 26600 £ 3000

Vuosittainen lukukausimaksu

Yli vuoden pituisten ja osa-aikaisten opinto-ohjelmien opiskelijoiden tulee olla tietoisia siitä, että vuosittaiset lukukausimaksut voidaan tarkistaa ja jotka ovat tyypillisesti noin 5% vuodessa. Tämä vuosittainen lisäys olisi otettava huomioon, kun haet ohjelmaa.

Apurahat ja rahoitus

Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen jatko-opintolainoja

Jos asut Isossa-Britanniassa, saatat pystyä hakemaan jatko-lainaa yhdeltä Ison-Britannian hallitukselta. Tukikelpoisen taloudellisen tuen tyyppi ja määrä riippuu ohjelmasta, opintosi kestosta ja asuinpaikasta. (Osa-aikaisesti jaksottaisesti opiskellut ohjelmat eivät ole tukikelpoisia.)

Miten hakea

Sinun on lähetettävä hakemukseen kaksi viittausta.

Kun täytät online-hakemuslomakkeen, sinun ei tarvitse täyttää tutkimusehdotusta. Valitset ensimmäisen tutkimusprojektisi ohjelman alussa. (Huomaa kaikki automaattisesti luodut sähköpostiviestit, jotka pyytävät sinulta näitä tietoja hakemusprosessin aikana.)

Sinut haastatellaan virallisesti (henkilökohtaisesti, videoneuvotteluilla tai Skypen kautta).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Näytä vähemmän