Insinöörioppi kandidaatintutkimuksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Hengityselinten ala on monipuolinen kenttä, jossa on monia mahdollisuuksia. Yhdysvaltain työministeriö kertoo, että hengityselinten työllistymismahdollisuudet kasvavat keskimäärin ja jatkavat sitä. Hengitysterapeutit arvioivat ja hoitavat henkilöitä, joilla on hengitys ja muut kardiopulmonaaliset vaivat, jotka vaihtelevat kohtalaisesta hengenvaaralliseen. Hengitysterapeutit työskentelevät läheisessä yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tarjoamaan laajan valikoiman potilaiden diagnostiikkaa ja hoitoa.

Mansfield University Respiratory Therapy -ohjelma on kokopäiväinen, nelivuotinen, Bachelor of Science (BSc) -tutkinto-ohjelma. Se on yhteistyökumppaniohjelma Mansfield University terveystieteiden osaston ja Guthrie Robert Packerin sairaalan kanssa. Opiskelijat viettävät kaksi ensimmäistä vuotta kampuksella Mansfield, PA täydentää ohjelman valmiiksi ja yleissivistäviä kursseja. Opiskelijat viettävät toiset kaksi vuotta sekä yhden kesän harjoittavat kliinisiä kursseja ja käytännön kokemuksia Robert Packerin sairaalassa Sayresssä, missä he suorittavat luokkahuoneen ja kliinisen kokemuksen. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus vaihtaa useita muita kliinisiä yhteistyökumppaneita, jotka saavat arvokkaita käytännön kliinisiä kokemuksia.

Opiskelija päättää opintojakson lopussa BS: n hengityshoito ja hänellä on välittömästi mahdollisuus osallistua Therapist Multiple Choice -tutkimukseen (TMC) ja kliinisen simulointikokeeseen (CSE) saadakseen rekisteröidyn hengitystiesoterapian (RRT) tunnistetiedot.

työllisyys

Mansfield University Respiratory Care -ohjelmassa on 100% työpaikka; ei ole koskaan saanut jatko-osaa tästä ohjelmasta, koska hän ei ole onnistunut saamaan työssäkäyntiä valmistumisensa jälkeen. Usein heillä on useita tarjouksia, joista valita.

Todentava tentit

Hengityshoidon harjoittajille on kaksi tenttiä. Ensimmäinen on TMC-tentti, jolla on alhainen ja korkea leikkauspiste. Alhaisen pistemäärän saavuttaminen ansaitsee CRT-tunnisteen ja valtion lisenssin. Korkean leikkauspisteen saavuttaminen mahdollistaa tutkinnon suorittavan kliinisen simulointitestin (CSE). TMC: n ylittäminen korkean pistemäärän mukaan ja CSE ansaitsee suorittaneen RRT-tunnisteen.

Aiemmista kolmesta vuodesta ohjelmassamme on ollut 100 prosentin läpäisyaste sekä TMC-kokeen että CSE-kokeen osalta. Valmistuneitamme suorittavat jatkuvasti molempien tenttien kansallisen passin yläpuolella.

Mansfield University -hengitysohjelmaan on myönnetty arvostettu RRT Credentialing -palkinto neljä kertaa (2013, 2014, 2017 ja 2018).

Mansfield University Respiratory Therapist -ohjelma on kansallisesti akkreditoitu:

Hengityselinten akkreditointia käsittelevä komissio.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Lue lisää

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Näytä vähemmän