Innovatiivisen Terveydentekniikan Master (Leuven)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Uuden teknologian kehittäminen on jo pitkään ollut avaintekijä nykyaikaisen terveydenhuollon kehityksessä. Teknologiat, jotka antavat lääkäreille, terapeuteille ja muille hoidon tarjoajille paremman mahdollisuuden tunnistaa oireet, suorittaa diagnooseja, suorittaa leikkauksia, parantaa sairauksia, ohjelmoida hoitoa ja seurata potilaan etenemistä.

Nykyään on olemassa globaali teollisuus, joka kehittää uusia tekniikoita edistääkseen nykyaikaista terveydenhuoltoa. Innovatiivisen terveysteknologian edistyneen maisterin tavoitteena on myötävaikuttaa tähän kehitykseen tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuus erikoistua tähän monipuoliseen ja monipuoliseen osa-alueeseen, jossa he oppivat suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan käytännöllisiä ja käytännöllisiä teknisiä ratkaisuja terveydenhuollon alalla.

Ohjelmassa keskitytään erityisesti erilaisten tekniikoiden ja menetelmien integrointiin käyttökelpoisiin järjestelmiin. Viimeisimmät suuntaukset puettavissa olevissa antureissa, bioelektroniikassa, tekoälyssä, robotiikassa ja terveydenhuollon sovelluksissa yhdistetään inspiroimaan opiskelijoita luomaan ja toteuttamaan uusia integroituja ratkaisuja, joita potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat testata ja käyttää.

Ohjelmoida

Innovatiivisen terveystekniikan syventävä maisteriohjelma on yhden vuoden ohjelma, joka vastaa 60 op.

Se koostuu kahdeksasta kurssista koostuvista yksiköistä:

  • Yksi kurssi ihmiskehosta
  • Neljä kurssia, jotka keskittyvät tekniikan tekniikkaan
  • Yksi yrittäjyydestä
  • Yksi ryhmäpohjainen projekti
  • Diplomityö yhdistettynä harjoitteluun

Urakehitys

Viimeaikaiset terveydenhuollon tieteelliset ja teknologiset edistykset ovat luoneet lukuisia uusia tehtäviä, toimintoja ja työmahdollisuuksia lääketieteellisissä teknologiayrityksissä, terveydenhuollon instituuteissa, sairaaloissa ja tutkimuskeskuksissa. Niihin kuuluvat muun muassa potilaan henkilöllisyyden hallinta, terveydenhuollon liikkuvuus ja yritystiedot, soveltava lääketieteellinen tutkimus, prototyyppien ja asennusten suunnittelu ja testaus sekä lääketieteellisten välineiden kokoonpano jne.

Terveydenhuollon teknologian arvioinnin (HTA) alalla asiantuntijoiden kysyntä on lisääntynyt antamaan päätöksentekijöille todisteisiin perustuvaa tietoa terveydenhuollon tekniikan käyttöön liittyvistä lääketieteellisistä, taloudellisista, organisatorisista, sosiaalisista ja eettisistä kysymyksistä.

Apurahat

Ryhmä T - Akatemia, yksityinen organisaatio, joka on sidoksissa KU Leuven , tarjoaa eräitä apurahoja, jotka kattavat: lukukausimaksut, matka-, asumis- ja elinkulut Leuvenissa.

Apurahoja myönnetään kansainvälisten kumppaniyliopistojen nuorille kirkkaalle henkilöstölle, jonka tavoitteena on kehittää kohtuuhintaisia terveysteknologioita heikommassa asemassa olevilla alueilla.

Pääsyvaatimukset

Innovatiivisen terveystekniikan syventävä maisteriohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet (bio) tekniikan tai vastaavan maisteriohjelman. Sisäänpääsy perustuu valintamenettelyyn, joka sisältää haastattelun.

Hakijoiden on toimitettava hakemus, joka sisältää ansioluettelon, akateemiset saavutukset, motivaatiokirjeen ja todistuksen englannin taitosta. Kansainvälisten opiskelijoiden tulee ensin hakea ohjelmaan KU Leuven kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Lue lisää

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille