Immunologian tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tutkimusohjelma tutkii immuunivasteiden mekanismeja solu- ja molekyylitasolla normaaleissa ja patologisissa olosuhteissa.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tasavallan tiedeakatemian molekyyligeneettisen instituutin ja Mikrobiologian instituutin kanssa.


Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvaus

  • Asianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.
  • Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessä
  • Väitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessä
  • Tentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.

Sisäänpääsytutkimukset toteutetaan haastatteluna Ph.D. Opinnäytetyö, jossa osoitetaan hakijan tohtorintutkinto-ohjelman tekniset taidot ja kyky työskennellä erikoistuneen ulkomaisen kirjallisuuden kanssa. Asiantuntijakomitea arvioi hankkeen.


Pääsyn ehdot

Tohtorikoulutukseen pääsyn edellytyksenä on maisteriohjelman onnistunut suorittaminen.

Vahvistusmenetelmä


Suositeltava kirjallisuus, näytekysymykset

Lukemat ovat yksittäisten potentiaalisten valvojien suosittelemia ja perustuvat mahdollisen väitöskirjan ammattikysymyksiin ja valittuun tieteenalaan. Erityisesti monografiat ja arvostetut IF-lehdet. Ehdotettua kirjallisuutta ja resursseja voidaan tarkastella tiettyjen valvojien profiileissa.

Lisätietoja Tsekin tasavallan tiedeakatemian verkkosivuilta: http://dspb.avcr.cz


ura Pathway

Immunologia on tieteenala, joka liittyy immuunijärjestelmän ja immuunireaktioita säätelevien mekanismien tutkimukseen. Tutkija, joka on suorittanut tohtorin. immunologian ohjelma on saanut laajaa teoreettista ja käytännön tietoa immunologiasta ja solu- ja molekyylibiologiasta. Heidän koulutuksensa sisältää monitieteistä koulutusta, joka ulottuu biologiasta biokemiaan ja kliinisesti tärkeisiin immuunijärjestelmän sairauksiin. Valmistuneet pystyvät itsenäiseen tutkimustyöhön ja ovat hallinneet laajan valikoiman menetelmiä geenien ilmentymisen, proteomiikan, kudosviljelyn ja näytteiden ja biologisten materiaalien analysoinnin aloilla. He löytävät helposti tehtäviä akateemisissa ja yrityslaboratorioissa perustutkimuksessa ja kliinisissä laitoksissa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Students choose the Second Faculty for its exceptional research and teaching excellence, because of a proud tradition of friendship and unity among lecturers, students and administrative staff, and th ... Lue lisää

Students choose the Second Faculty for its exceptional research and teaching excellence, because of a proud tradition of friendship and unity among lecturers, students and administrative staff, and the unique student experience that we offer. Näytä vähemmän