Hoitotyön koulutusohjelma (mielenterveys)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Edistämällä yksilön vahvuuksia, henkistä hyvinvointia ja itsenäisyyttä, mielenterveyshoitajat tukevat ihmisiä, joiden mielestä on vaikea selviytyä elämästään mielenterveysongelmien vuoksi.

Ohjelma keskittyy mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten käytettävissä olevaan tukeen ja hoitoon. Opiskelijat harjoittelevat oppimiskokemusta 50 prosentilla kurssista NHS Greater Glasgow'n ja Clyden NHS: n alueella. Näihin kuuluvat NHS-yhteisö ja sairaalan sijoittelut sekä riippumaton ja vapaaehtoinen alan kokemus.

Harjoittelun aikana opiskelijat osallistuvat mielenterveyden hoitotyöhön, mukaan luettuna arviointi ja hoidon antaminen useille potilaille, jotka liittyvät heidän valitsemaansa hoitotyön Pathway . On olemassa mahdollisuuksia kansainvälisiin harjoitteluihin tai kokemuksiin ohjelman eri kohdissa.

Sinun urasi

Suoritetun ohjelman suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneet voivat hakea rekisteröintiä sairaanhoitajana hoitokodissa ja kätilöneuvostossa (NMC). Ohjelma valmistaa oppilaita tulostamaan tehokkaasti, hyödyntäen keskittyneitä mielenterveyskuntoutujia, jotka pystyvät työskentelemään erilaisissa asetelmissa.

Näihin kuuluvat sairaalat, päivähoitopalvelut, kotikodit, huumeriippuvuudet, syömishäiriöpalvelut, rikostekniset palvelut, palvelut ikääntyneille aikuisille, joilla on mielenterveysongelmia, mukaan lukien dementia ja lapsen ja nuorten mielenterveyspalvelut (CAMH). Myös yksityisen sektorin mielenterveyspalveluissa on mahdollisuuksia.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Arvot ja oikeuksien hoitotyön käytännöt, Terveyden parantaminen, Nykyajan terveydenhuollon toimitus, Johdatus näyttöön perustuvaan käytäntöön.

2. vuosi

Yhteistyöryhmien työskentely. Mielenterveyden elpymisen kokemusten ymmärtäminen, inhimilliset reaktiot stressiin ja haavoittuvuuteen.

3. vuosi

Todisteiden pohjalta käytetyn käytännön soveltaminen. Psykososiaaliset interventiot mielenterveydessä, taitojen parantaminen mielenterveyden hoitotyössä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBC mukaan lukien englanti ja mieluiten tiede ja Nat 5 matematiikka C: ssä

Taso

BCC sisältää mieluiten tieteenalan ja GCSE: n englannin kielen ja matematiikan C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 sisältäen englannin ja mieluiten tiedetieteen, plus B1: n normaalitasoiset matemat

IB-tutkintotodistus

24 pistettä mukaan lukien tieteen

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

DMM: hen liittyvä tiedekunta, biologinen / biolääketieteellinen tiedekunta tai terveydenhuolto. Myös GCSE-matematiikka ja englanti C / 4 vaaditaan.

College

SWAP West Pääsy Honoursin hoitoon kumppanikouluissa. HNC-hoitoa ja hallinnollista käytäntöä tutkitaan tiedeyhteisön HNC: n ja A: n luokitellulla yksiköllä. Hakijoilla on oltava laskennallinen ja lukutaito, jotka vastaavat kansallista 5-tasoa.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n 7,0 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Lisävaatimukset

Hakijoiden odotetaan saavan näyttöä arvioidusta tutkimuksesta viiden viime vuoden aikana. Valitut hakijat kutsutaan osallistumaan hakupäiviin osana hakuprosessia.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Suoritetun ohjelman suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneet voivat hakea rekisteröintiä sairaanhoitajana hoitokodissa ja kätilöneuvostossa (NMC).

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän