Hoitotyön koulutusohjelma (aikuiset)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Aikuisten hoitotyö on dynaaminen, palkitseva ja erittäin ammattitaitoinen hoitotyö ja myötätuntoinen ura. Kehität erilaisia ​​taitoja, jotka vaihtelevat terveyskoulutuksen tarjoamisesta yksilöille monenlaisista taustoista monimutkaisen hoidon antamiseen useille akuuteille tai pitkäaikaisille oireille.

Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää sairaanhoitajia, jotka kykenevät tarjoamaan ihmisläheistä, turvallista ja tehokasta hoitoa, työskentelemään muiden ammattien ja virastojen kanssa muuttuvassa ja monimutkaisessa terveydenhuollon ympäristössä.

Koet erilaisia ​​kliinisiä harjoittelujaksoja ja oppii käyttämään erilaisia ​​tekniikoita ja lähestymistapoja. Teet kliinistä harjoittelua 50%: lla kurssista, yhteisössä ja sairaalassa sekä riippumattomasta ja vapaaehtoisesta alan kokemuksesta.

Sijoittelun aikana opiskelijat osallistuvat hoitotyöhön, mukaan lukien hoito useille potilaille, jotka liittyvät heidän valitsemaansa hoitotyön Pathway .

GCU: n oppimisympäristö tarjoaa innovatiivisia, joustavia ja tehokkaita mahdollisuuksia kehittää ymmärrystä ja hoitotyön taitoja käyttämällä menetelmiä, kuten online- ja face-to-face-opetuksen yhdistelmä sekä huipputason ammattilaistason simulointisarja.

Sinun urasi

Suoritetun ohjelman suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneet voivat hakea rekisteröintiä sairaanhoitajana hoitokodissa ja kätilöneuvostossa (NMC). Valmistuneet ovat valmiita hakeutumaan monenlaisiin tehtäviin NHS: ssä, työskentelemään läheisessä yhteistyössä potilaiden, asiakkaiden, palveluntuottajien ja hoitajien kanssa sekä johtaa johtajuutta ja tutkimusta.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Arvot ja oikeuksiin perustuvat hoitokäytännöt, terveydentilan parantaminen, nykyaikaisen terveydenhuollon toimittaminen, näyttöä näyttöön perustuvasta käytännöstä.

2. vuosi

Aikuisten hoitotyön ennakoivat ja vaihtoehtoiset lähestymistavat, ammatillisen hoitotyön käytännön kehittäminen (aikuiset).

3. vuosi

Aikuisten hoitotyö kykenee vahvistamaan, mahdollistamaan ja parantamaan hen- kilökeskeistä hoitoa, lujittamaan ammattitaitoa hoitotyössä (aikuiset).

Sisäänpääsyvaatimukset

BSc Vuosi 2

HNC-hoito ja hallinnollinen harjoittelu B: n luokiteltujen yksiköiden kanssa, onnistunut 600 kliinisen tunnin suorittaminen, mutta neuvoi saavuttamaan mahdollisimman lähellä 620 kliinistä tuntia (nimetty kliininen alue). Hakijoiden on hankittava vähintään 90% läsnäolo Collegessa ja vähintään 90% osallistumisesta Practice Placementiin. Sovellukset, joihin haastattelu ja paikat tulevat, ja yliopiston kumppani kannattaa sitä.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: tä kokonaisuudessaan 7,0 kustakin elementistä tai vastaavasta.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Lisävaatimukset

Hakijoiden odotetaan saavan näyttöä arvioidusta tutkimuksesta viiden viime vuoden aikana. Valitut hakijat kutsutaan osallistumaan hakupäiviin osana hakuprosessia.

BSc Vuosi 1

SQA korkeampi

BBC mukaan lukien englanti plus Nat 5 matematiikka C: ssä

Taso

BC plus GCSE Englanti kieli ja matematiikka C / 4: ssä

ILC korkeampi

H3 H3 H3 mukaan lukien englanti plus tavallinen tasomathat B1: ssä

IB-tutkintotodistus

24 pistettä

College

SWAP West - pääsyn hoitotyöhön kumppanikouluista. HNC: itä monissa aiheissa otetaan huomioon. Hakijoilla on oltava lukutaito ja laskenta kansallisella tasolla 5.

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

MMP plus GCSE-matematiikka ja englanti C / 4: ssä

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Professional akkreditointi

Suoritetun ohjelman suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneet voivat hakea rekisteröintiä sairaanhoitajana hoitokodissa ja kätilöneuvostossa (NMC).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän