Hoitotyön kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Hoitotyön ohjelma, joka johtaa hoitotyön (BSN) tutkintoon, on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden yksilöllisiä tarpeita. Yksi ohjelmaoptio on käytettävissä rekisteröidyille sairaanhoitajille, jotka haluavat ansaita BSN-tutkinnon ja on online-ohjelma. Opiskelijoille, joilla on korkeatasoinen akateeminen kyky, on tarjolla kunniaohjelma.

Ammatillista sairaanhoitajaa pidetään yhä enemmän terveydenhuoltojärjestelmän ytimenä, ja se toimii myös terveydenhuollon kuluttajien tukijana. Siksi Wright State -ohjelma valmistaa itseohjautuneita tutkinnon suorittaneita, jotka voivat toimia yleistekijöinä useissa asetuksissa ja tehdä yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveydenhuollon koordinoimiseksi ja parantamiseksi.

Wrightin osavaltion hoitotyön ohjelma on komission hyväksymä Collegiate Nursing Education -opisto ja hyväksynyt Ohio Board of Nursing.

Hoitotyön ja terveydenhuollon tiedekunta pidättää itsellään oikeuden tarkistaa hoitotyön vaatimuksia tai järjestystä milloin tahansa tarpeen mukaan, jotta opiskelijat voivat valmistautua uusiin ja uusiin rooleihin hoitotyössä. Kurssivaatimuksia tai järjestysaikatauluja voidaan myös muuttaa.

Opiskelijat voivat joutua tulemaan kampukselle suuntautumiseen, neuvontaan tai muihin velvoitteisiin.

Miksi valita hoitotyön?

Wrightin osavaltion RN-BSN Online Completion -ohjelma on suunniteltu kiireisiin työhoitajiin aivan kuten sinä.

 • TARKISTA BSN omaan tahtiin, verkossa, milloin tahansa päivällä tai yöllä
 • Tutustu tiedekunnan omaan menestykseen omistettuun yksilölliseen huomiota
 • STAND OUT BSN: llä, joka rakentaa ylimääräisiä hoitotyön osaamista ja taitoja.

Alueen tunnetuimman ja luotettavimman hoitotyön opettajan tarjoama Wright State -ohjelma:

 • opettaa todellinen tiedekunta, joka todella tuntee sinut ja hoitotyön kokemuksenne.
 • tarjoaa erinomaisen online-toimituksen ja teknisen tuen, jonka avulla voit viettää aikaa oppimiseen eikä teknologiaan.
 • on täysin yhdenmukainen AACN BSN Essentialsin kanssa ja QSENin periaatteista
 • tarjoaa erinomaista arvoa ja kilpailukykyistä opetusta.
 • voidaan suorittaa vain 15 kuukaudessa.
 • vaatii 30 luottotuntia.
"Parhaat RN-ohjelmat Ohissa," rekisteröitynursing.org, 2017

Wright State University –Miami Valley College of Nursing ja Health sijoittui parhaiden RN-ohjelmien joukkoon OhioNoring.orgin kautta. 17 korkeakoulujen ja yliopistojen joukossa ja korkeampi kuin Case Western, Kent State ja Akronin yliopisto. Sijoitukset perustuivat kansallisen neuvoston lisenssiselvityksen suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden prosenttiosuuteen, jonka tarkoituksena oli selvittää, ovatko he valmiita harjoittelemaan lähtötason sairaanhoitajina.

Lähde: Wright State Newsroom

Ohjelman tulokset

Ohjelman tulokset

BSN GRADUATE WILL:

 1. Täytä tutkinnon suorittamista koskevat vaatimukset, jotka kattavat taiteen, tieteen ja hoitotyön ammatillisen hoitotyön perusteella. (Essential I)
 2. Käytä organisaation ja järjestelmien johtamistaitoja asiakkaiden turvallisuuden ja laadukkaan asiakaspalvelun kannalta. (Olennainen II)
 3. Yhdistää ajankohtaiset olennaiset todisteet ammatilliseen hoitotyön käytäntöön. (Essential III)
 4. Toteutetaan terveydenhuollon tietotekniikkaa asiakaspalvelun hallinnassa. (Essential IV)
 5. Analysoi terveydenhuollon tarjoamiseen liittyviä lainsäädäntö- ja sääntelyprosesseja. (Essential V)
 6. Käytä tehokasta ihmissuhteiden ja ammattienvälistä viestintää ja yhteistyötä asiakkaiden terveystulosten parantamiseksi. (Essential VI)
 7. Toteutetaan terveyden edistämistä ja tautien ehkäisyä koskevia toimia yksilön ja yhteisön tasolla väestön terveyden parantamiseksi. (Essential VII)
 8. Näyttää ammattitaidon ja altruismin, autonomian, ihmisarvon, koskemattomuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden perusarvot. (Essential VIII)
 9. Harjoittele ylioppilastutkinnon hoitajan yleistason tasolla asiakkaiden kanssa koko elinkaaren ajan ja erilaisissa asetuksissa; ottaen huomioon hoidon tarjoamiseen tarvittavat vaihtelut, monimutkaisuus ja resurssit. (Essential IX)

Premier Health Partners ja Wright State University -tutkimusapu

Wright State University ja Premier Health Partners ovat liittyneet yhteen pyrkiessään edistämään hoitotyöntekijöiden koulutusta. Ohjelma on tarkoitettu etuoikeutetuille Premier Health -hoitotyöntekijöille, jotka ovat menestyksekkäästi läpäisseet esittelyaikansa. Apuraha on lisäetu Premier Health -henkilöstölle, joka on hyväksytty organisaation tehostetulle opintotukiohjelmalle.

Wright State University tarjoaa Premier Health -hoitajille lisäapurahaa RN-BSN Completion -ohjelman luokkien maksamiseen.

Apurahaohjelman tavoitteena on auttaa korvaamaan Premier Healthin työntekijät, jotka harjoittavat hoitotyötä Wrightin osavaltiossa tai jotka ottavat hyväksytyn edellytyksen yliopiston RN-BSN Completion -ohjelmaan. Apuraha koskee vain opintokustannuksia, ja sitä sovelletaan sen jälkeen, kun työntekijä käyttää Premier Healthin tehostettua opintotukiohjelmaa kalenterivuodelle.

Jos haluat selvittää sinusta, voit saada Premier Healthin tehostetun opetustuen, ota yhteyttä oman sairaalasi henkilöstöosastoon.

Jos olet oikeutettu Premier Healthin tehostettuun lukukausitukeen, ota yhteyttä jompaankumpaan neuvonantajamme saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme!

Viimeksi päivitetty May 2019

Oppilaitoksesta

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Lue lisää

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Näytä vähemmän