Hoitotyön kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Erotus tekee eron

Colby-Sawyer on yksi valtion tunnetuimmista, huipputason perusopetuksen hoitotyön ohjelmista. Jos olet huolissasi muiden terveydestä ja hyvinvoinnista, on intohimoista matematiikasta ja tiedosta, nauti työstä osana tiimiä ja on joustava ja itsenäinen, Colby-Sawyer immersiva hoitotyöohjelma on oikea paikka sinulle.

Colby-Sawyer hoitotyön pääaineessa yhdistyvät kliininen työtä maailmanluokan Dartmouth-Hitchcockin terveyskeskuksessa, jossa on käytännön opetusta kampuksen luokkahuoneissa ja laboratorioissa sekä yksilöllisiä ja ryhmätutkimuksia. Se on kattava ohjelma, joka tasapainottaa hoitotyön koulutusta kiinnostuksillasi aihealueilla eri taiteen ja tieteen alalla. Se, missä kehität läheisiä suhteita asiantuntijatieteisiin pienissä luokissa, on enemmän kuin vain numero.

Ja Colby-Sawyer hoitotyöntekijänä rohkaistaan ​​olemaan johtaja paitsi luokkahuoneessa myös kampuksen ulkopuolella - mene eteenpäin ja liity mukaan urheiluseuraan, klubiin tai organisaatioon ja nauti kaikista elinvoimainen, läheisessä yhteisössä hyödyistä. .

Kun opiskelet Colby-Sawyer hoitoa, saat paitsi vain tarvittavat käytännön taidot, tietosi ja kokemukset parhaan hoidon laadun takaamiseksi. Valmistumisestasi on myös hyvin monipuolinen kokemus, jonka avulla voit yhdistää monilla tasoilla kollegoiden kanssa , potilaat ja heidän perheensä.

Asiantuntijat hyväksyvät

Kolmen vuoden ajan Colby-Sawyer hoitotyön ohjelma on tunnustettu valtion, kansallisten akkreditointielinten laadusta, rehellisyydestä ja korkeista standardeista.

Colby-Sawyer sairaanhoitajan tutkintoon johtava koulutusohjelma on akkreditoinut komissio Collegiate Nursing Education. Muita akkreditointeja ovat American Association of Nursing ja New Hampshire Board of Nursing.

Nykyaikaiset oppimisympäristöt

Hands-on-koulutus alkaa Colby-Sawyer hoitotyön luokkahuoneissa ja laboratorioissa, joissa käytät tietosi simuloidussa, huippuluokan sairaalassa ja avohoitokeskuksessa.

Hoitotyön opiskelijat

Valmistaudu huolehtimaan korkealaatuisesta hoidosta jonkin New Hampshirin tunnetuimmista, huipputason sairaanhoito- ja terveysalan oppilaitoksista. Colby-Sawyer tarjoaa kolme poikkeuksellista hoitokoulutusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteet erilaisissa terveydenhuollon palveluissa.

hakemus

Opiskele ultramodernissa luokkahuoneissa ja laboratorioissa ja harjoittele maailmanluokan tiloissa Dartmouth Hitchcock Medical Centerin lääketieteen opiskelijoiden rinnalla.

Sovelluksen tarkistuslista
  • Täydellinen Colby-Sawyer ensimmäisen vuoden hakemus tai yhteinen hakemus
  • Virallinen lukion transkripti
  • Hoitotyö essee ja yleinen pääsy essee
  • SAT, ACT tai TEAS * (Test of Essential Academic Skills). Colby-Sawyer tarjoaa TEAS-kampuksen testauskeskuksen.

* mieluumminAkateeminen tarkistuslista

  • Vähimmäiskorvausprosentti 3,3 korkeakouluvalmennustyössä
  • Englannin kieli: neljä vuotta
  • College prep math: kolme vuotta, mukaan lukien algebra I
  • Laboratorioon perustuva tieteellinen laboratorio: kolme vuotta
  • Opiskelijan sosiaaliset opinnot tai historia: kolme vuotta
Ulkoinen tutkintaluettelo

Rekrytointitoimisto kannustaa sinua sisällyttämään osallistumisesi opiskelijahallintoon, yleisurheiluun, kerhoihin ja järjestöihin, vapaaehtoistyöhön ja työhön sekä kaikkiin muihin toimintoihin, jotka auttoivat lukion kokemuksen muokkaamiseen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Lue lisää

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Näytä vähemmän