Hoitotieteen maisteri: integroiva hoitotyön johtajuus (verkossa)

Suunniteltu BSN-koulutetuille sairaanhoitajille, jotka haluavat parantaa johtamistaitojaan, Mercyhurst University uusi Integrative Nursing Leadership MSN -ohjelma on yksilöllisesti keskittynyt, kätevä online-ohjelma, joka auttaa sinua edistämään ammatillista kehitystä.

Sairaanhoitajat kohtaavat huomattavan stressin työpaikalla, ja sairaanhoitajan palovammat ovat lähes ennätyksellisen korkeita. MSN-ohjelman integroiva hoitotyön johtajuus (inLEAD) keskittyy näihin ongelmiin suoraan, valmistelemalla tulevia hoitotyön ohjaajia ja ylläpitäjiä edistämään potilaiden, perheiden ja yhteisöjen sekä hoitajien parantumista ja hyvinvointia. Integroiva terveys sisältää potilaiden sitoutumisen terveyteen tietoisina ja valtuutetuina kumppaneina, mikä johtaa parempiin terveydellisiin tuloksiin. Painotetaan joustavuutta, potilasturvallisuutta ja integroivaa terveyttä, tämä MSN-ohjelma valmistaa hoitajajohtajia soveltamaan terveys- ja hyvinvointistrategioita potilaan väestöryhmien ja heidän johtamiensa terveydenhuollon tiimin jäsenten kanssa.

Saatavana 100 prosenttia verkossa, tämä innovatiivinen MSN-ohjelma yhdistää sinut Mercyhurstin omistettuun, ammattitaitoiseen tiedekuntaan ja runsaasti opetusvälineitä. Maisteritason sairaanhoitajien kysyntä kasvaa, ja tämä ohjelma valmistelee sinua hoitamaan hoitotyön johtajuutta. Lisäksi ohjelman valmistuneet ovat hyvin valmiita istumaan ja ansaitsemaan terveydenhuollon parannuslaitoksen sertifioidun ammattilaisen potilasturvallisuuden (CPPS) valtakirjaan.

Kurssivaatimukset

MSN-ohjelma edellyttää 32 opintopisteen suorittamista. Kaikki kurssit voidaan suorittaa verkossa.

 • NURS 500 Hoitotyön teoreettiset ja filosofiset perusteet (3 op)
 • NURS 508 joustavuuden edistäminen (3 op)
 • OL 502 Johtajuus
 • NURS 504 integroidut tutkimusmenetelmät (3 op)
 • NURS 573 Laatu, turvallisuus
 • NURS 600 Terveydenhuollon muuntaminen: tietojärjestelmät ja teknologia (3 op)
 • NURS 611 Terveydenhuollon rahoitus
 • NURS 506 Sairaanhoitaja tutkijana: näyttöön perustuva käytäntö (3 op)
 • NURS 604 Terveydenhuollon politiikan analyysi
 • NURS 677 Integrative Nursing Capstone (4 op)

Hakemusvaatimukset

Integraalisen hoitotyön johtamisen MSN: n hakijoilla on oltava:

 • Sairaanhoitajan (BSN) tutkinto (on annettava)
 • RN-lisenssi (mikä tahansa tila)
 • Valmis Mercyhurst-sovellus, joka on saatavilla ilmaiseksi
 • Kaikki viralliset asiakirjat akkreditoiduilta korkeakouluilta
 • Yksi esimiehen tai tiedekunnan jäsenen suositus

Kustannukset ja rahoitustuki

Integroivan hoitotyön johtamisen opetus MSN: lle asetetaan 650 dollaria per luotto, yhteensä 20 800 dollaria 32-luotto-ohjelmalle sekä matalat etäopiskelu- ja rekisteröintimaksut. Kun otat huomioon työnantajan etuudet ja korvaukset, apurahat, apurahat ja muut taloudellisen avun lähteet, monet opiskelijat voivat suorittaa tämän ohjelman vain vähän tai ei-tasaisesti.

Monet työnantajat, sairaalat ja terveydenhuollon tarjoajat mukaan lukien, tarjoavat opetuksen korvausta sairaanhoitajille, jotka haluavat edistää koulutusta. Mercyhurst tarjoaa opintosuoritusten lykkäämistä opiskelijoille.

Taloudellinen tuki on käytettävissä niille, jotka täyttävät vaatimukset. Pääsymme ja taloudellisen avun neuvonantajat työskentelevät kanssanne FAFSA: n rekisteröimiseksi ja auttavat sinua käyttämään kaikkia liittovaltion, valtion ja institutionaalisia tukia.

Tukeva verkko-oppiminen

Sairaanhoitajilla on paljon aikaa heidän ajastaan, ja kun pidät perhe- ja muita henkilökohtaisia velvoitteita, se voi tuntua siltä, että kouluille ei ole paljon aikaa. Siksi meidän integroiva hoitotyön johtamisemme MSN tarjotaan täysin verkossa, ja se on varattu omistetun kokopäiväisen tiedekunnan ja kokeneen etäopiskelukuntamme avulla, jotta voit seurata sinua aikataulussa, joka toimii sinulle.

Voit hyötyä:

 • Opastettu oppiminen. Kurssit suunnitellaan huolellisesti peräkkäin aikaisempiin käsitteisiin ja varmistetaan, että edistytte ja pysytte radalla ohjelmamateriaalin hallitsemiseksi.
 • Luokkahuoneen sitoutuminen. Verkkokokemuksesi sisältää mahdollisuuksia vuorovaikutukseen luokkatovereiden ja professorien kanssa reaaliajassa sovellettujen projektien, katsausistuntojen ja esitysten kautta.
 • Opiskelijan resurssit. Olet täysi Mercyhurst-opiskelija, jolla on sama pääsy yliopiston mukavuuksiin, kirjastojärjestelmään, kirjoittamiskeskukseen, urapalveluihin, terveyskeskukseen jne. Kampuksen opiskelijana.

Tärkeintä on, että ohjelman opiskelijat ja professorit hyötyvät läheiseltä yhteisöltä ja avioeron tunteelta osastollamme. Opiskelijana ohjelmaan kannattaa kokea kokopäiväinen Mercyhurst-professori, joka opastaa ja ohjaa sinua koko ohjelman ajan. Tutustumme sinuun yksilönä - vahvuutesi ja haasteesi sekä henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet - kun työskentelemme yhdessä hyödyntäessäsi aikaa Mercyhurstissa.

Hoitaminen Mercy Traditionissa

Mercyhurst University on olemassa suuri määrä määrätietoisia, eteenpäin ajattelevia naisia: Mercy Sisters of Mercy. Tunnistamalla naisten korkeatasoisen korkeakoulutuksen tarvetta 1900-luvun alussa, sisaret johtivat Mercyhurstin perustamiseen yli 90 vuotta sitten. Jo ennen tätä heidän epäitsekästä omistautumistaan muille ilmeni heidän työtään köyhille, koulutukselle ja hoitotyölle - jopa palveluksessa sairaanhoitajina sisällissodassa.

Yli 90 vuotta myöhemmin näiden merkittävien naisten uraauurtavat ajatukset elävät kampuksillamme olevissa uraauurtavissa ideoissa ja hyvissä töissä. Hoitotyön ohjelmistojemme avulla pyrimme elämään Mercy-ydinarvoja, joita myötätuntoa, palvelua, kunnioitusta ja rehellisyyttä - niin sisarukset ovat niin ihmeellisiä, että ne ovat välttämättömiä hoitotyön aloilla.

MSN-ohjelmaan kuuluvat nämä Mercy-ihanteet, joissa keskitytään ainutlaatuiseen integroivaan hoitoon. Pyrimme kouluttamaan älyllisesti luovia, armollisia, myötätuntoisia, mielenkiintoisia ja joustavia hoitajajohtajia, joiden suhteeseen perustuva käytäntö perustuu todisteisiin, joissa keskitytään hoitajien terveyteen ja hyvinvointiin.

Tutkinnon suorittamissuunnitelma

32-luottoinen integroiva hoitotyön johtamisen MSN-opetussuunnitelma on suunniteltu toimivia ammattilaisia ajatellen. Kaikkia kursseja tarjotaan verkossa, ja saat yhden kurssin kahdeksan viikon Mini-puoliskon aikana, eikä koskaan ota enempää kuin yhden kurssin kerrallaan - ja ansaitset MSN: n kahdessa vuodessa!

Vuosi 1

Syyslukukausi

 • Mini 1: NURS 500 Teoreettiset ja filosofiset hoidon perusteet (3 op)
 • Mini 2: NURS 504 integroidut tutkimusmenetelmät (3 op)

Kevätlukukausi

 • Mini 3: NURS 506 sairaanhoitaja tutkijana: näyttöön perustuva käytäntö (3 op)
 • Mini 4: NURS 508 joustavuuden edistäminen (3 op)

Kesäkurssi

 • Mini 5: NURS 573 Laatu, turvallisuus
2. vuosi

Syyslukukausi

 • Mini 1: NURS 600 Terveydenhuollon muuntaminen: tietojärjestelmät ja teknologia (3 op)
 • Mini 2: NURS 611 Health Care Finance

Kevätlukukausi

 • Mini 3: OL 502 Leadership
 • Mini 4: NURS 604: n terveyspolitiikan analyysi

Kesäkurssi

 • Mini 6: NURS 677 Integroiva hoitotyönkivi (4 op)
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Mercyhurst University »

Viimeksi päivitetty June 10, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Elo 21, 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
20,800 USD
Yhteensä 3200 dollaria 32-luotto-ohjelmalle.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 21, 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 21, 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä