Harjoituksen harjoittaja ja urheilufysiologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ihmisen suorituskyvyn rajaaminen

Miten ihmiskeho reagoi liikuntaan? Mitkä ovat ihmisen suorituskyvyn rajat? Kuinka harjoittelun koulutus vaikuttaa krooniseen sairauteen, elämänlaatuun ja urheilutulokseen?

Nämä ovat joitain kysymyksiä, joita harjoituksen ja urheilufysiologian tutkimus tutkii. Liikuntafysiologia on fyysisen aktiivisuuden akuutin ja kroonisen sopeutumisen tutkiminen. Vaikka harjoituksen fysiologian tutkimus voi kertoa meille, miten liikunta voi parantaa fysiologista toimintaa yleisesti; sen alaryhmä, urheilufysiologia, auttaa ymmärtämään ja parantamaan urheilullista suorituskykyä nimenomaan.

Opetussuunnitelma

Vahva tieteellinen opetussuunnitelma sisältää edistyneitä harjoituksia fysiologiassa, harjoittelun testauksessa ja lääkemääräyksissä sekä tutkimusmenetelmissä. Useat yhdistetyn teorian ja laboratoriokäytännölliset luokat tarjoavat mahdollisuuden harjoitella ja hallita ammattitaitoaan. Vanhimmasta huippukokemuksestaan ​​opiskelija voi valita harjoittelupaikan tai tutkimushankkeen. Harjoittelupaikka antaa opiskelijoille mahdollisuuden edelleen hioa taitojaan käytännön ympäristössä, kun taas tutkimusprojektissa opiskelijat voivat harjoitella kenttä- ja laboratoriotutkimustietoutta. Molemmat mahdollisuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ja esitellä kykyjään.

Valmistuneet valmistautuvat uraan kliinisissä / tutkimusasetelmissa, vahvuudessa ja ilmastoinnissa sekä terveys / kuntoalalla. Opiskelijat valmistautuvat myös jatko-opintoihin ja / tai ammattiohjelmiin. Päällikkö valmistelee opiskelijoita haastamaan valitut sertifiointitutkimukset, kuten American College of Sports Medicinein Certified Exercise Physiologist (EP-C) ja National Strength and Conditioning Associationin Certified Strength and Conditioning Specialist (CSCS).

TULOKSET

Tämän suuren liikunta- ja urheilufysiologian opiskelijoilla on tarvittavat tiedot, taidot ja kyvyt:

 1. Osoittaa aineenvaihduntaprosesseihin liittyvien yleisten fysiologisten periaatteiden tuntemusta; tuki- ja liikuntaelimistö; sydän- ja verisuonijärjestelmä; aerobinen ja anaerobinen ohjelmasuunnittelu.
 2. Osoittaa patofysiologian ja liikuntaan liittyvien riskitekijöiden tuntemusta.
 3. Osoita kyky hallita ja tulkita terveystarkastuksia, kuntoa ja kliinistä harjoittelua.
 4. Osoittaa kyky hallita ja tulkita sähkökardiografiaa ja muita fysiologisiin prosesseihin liittyviä diagnostisia menetelmiä.
 5. Kuvaile ja ymmärrä potilaiden hoitoon ja lääkkeisiin liittyviä asioita.
 6. Suunnittele ja seuraa harjoitteluohjeita ja kunto-ohjelmointia.
 7. Arvioida ja arvioida ravitsemuksellista saantia ja osoittaa kyky suunnitella painonhallintaohjelmia.
 8. Osoittaa turvallisuuden, vamman ennaltaehkäisyn ja laboratoriotoimintaan liittyvien hätätilanteiden tuntemusta ja yleistä harjoittelua.
 9. Demonstraate sydän- ja verisuonisfysiologian, keuhkojen fysiologian, metabolisen prosessin ja siihen liittyvän patofysiologian ja taudin riskitekijöiden tuntemus.
 10. Osoittaa ortopedisten / tuki- ja liikuntaelinten ongelmat, mukaan lukien patofysiologia ja vahinkoa aiheuttavat riskitekijät.
 11. Osoittaa pätevyyttä suorittaa laboratoriotekniikoita ja analysoida myöhemmin ihmisen suorituskyvyn laboratoriossa yleisesti käytettäviä tietoja.
 12. Demonstraati tietämystä ja näytä kykyä toteuttaa tutkimusprosessi yhteistyössä ympäristöön.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 g ... Lue lisää

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 graduate students. Näytä vähemmän