Ota yhteyttä jo tänään aloittaa uran Dental Avustavat!

Ura hammaslääketieteen avustava tarjoaa monia uran vaihtoehtoja. Sen lisäksi avustaa hammaslääkäri aikana erilaisia ​​menettelyjä, muut laajennettu tehtävät osoitetaan Florida hammashoitaja kuten altistamalla ja käsittely röntgenkuvat, fabricating väliaikaista kruunua, ja ottaen vaikutelmia opiskeluun malleissa. Tehtävät hammashoitaja ovat kaikkein laaja ja monipuolinen Hammashoidon toimistossa. Hammaslääkärin avustaja tarjoaa monia tehtäviä, jotka edellyttävät sekä ihmissuhde ja teknisiä taitoja.

Jatko HCC: n hammashoidon avustava ohjelma on valmis ottamaan Dental Avustavat National Board (DanB) ja kulkiessaan, jatko tekee turvasuositustallennustilaa Certified Hammashoitaja (CDA) CDA tilitietojen edellyttää 12 tunnin jatkuvan koulutuksen joka vuosi. Becoming Certified Hammashoitaja vakuuttaa yleisölle, että hammashoitaja on valmistella auttaa pätevästi tarjonnassa hammashoitoa. HCC-ohjelma on 12 kuukautta.

Kysyntä hammaslääkärin avustajia Hillsborough County alue on erittäin korkea. Ura vaihtoehdot ovat sekä koko-ja osa-aika kantoja. Hammaslääkärin ovat mielenkiintoisia, miellyttävä, ihmiset suuntautunut ympäristöt, joissa työhön.

Hillsborough Community College Dental Assisting Program akkreditoitu opetuskohteena American Dental Association, on sitoutunut tarjoamaan saatavilla, laadukkaita, kohtuuhintaisia ​​koulutuksen ylivoimainen, innovatiivinen oppimisympäristö opiskelijoille. Annamme koulutusta tarpeen hoitajille toimimaan kaikissa hammaslääketieteessä. Ohjelmassa otetaan johtava rooli kouluttaa hoitajille, jotka lisäävät kasvua ja taloudellista kehitystä Tampa Bayn alueella ja Floridan osavaltiossa.

HCC Dental Avustavat Ohjelma tunnistaa komission Dental Akkreditointi ja opettaa kaikki Floridan Laajennettu toiminnot.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 11 muuta ohjelmaa kohteelta Hillsborough Community College »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
5,000 USD
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä