Global Health, MS

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kuvaus

Master of Science in Global Health on 36-luotto tunti jatko-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ydinosaamista, tutkimusta ja käytännön taitoja, jotka ovat välttämättömiä näyttöön perustuvan maailmanlaajuisen terveyden edistämiseksi. Tämä ohjelma korostaa sosiaalisten ja käyttäytymiseen vaikuttavien tekijöiden integrointia käytäntöihin ja näyttöön perustuviin strategioihin ohjelmien ja toimintatapojen kehittämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa globaalissa ympäristössä. Sovelletut kompetenssit hankitaan asiaankuuluvissa kursseissa, mikä päättyy kansainväliseen harjoitustyöhön.

Kandidaatin tutkinto akkreditoitua korkeakoulusta tai yliopistosta, jolla on valmistunut GPA 3.2. Opiskelijoita laajakaistaista peruskoulutuksen ja työkokemuksen kentistä harkitaan otettavaksi. GRE-pisteitä ja henkilökohtaista lausuntoa tarvitaan ottamista varten. Vähintään TOEFL pisteet 100 vaaditaan ottamista.

Opiskelijaksi

Kandidaatin tutkinto akkreditoitua korkeakoulusta tai yliopistosta, jolla on valmistunut GPA 3.2. Opiskelijoita laajakaistaista peruskoulutuksen ja työkokemuksen kentistä harkitaan otettavaksi. GRE-pisteitä ja henkilökohtaista lausuntoa tarvitaan ottamista varten. Vähintään TOEFL pisteet 100 vaaditaan ottamista.

Osa-aikainen tutkimus

Osa-aikainen tutkimus on hyväksyttävä; Suoritusaste on kuitenkin riippuvainen tarjolla olevista kurssitarjoista ja ilmoitettujen kurssien lukumääristä. Valmistumisajan päättymisaika on 7 vuotta.

Taloudellinen tuki

Rajoitettu osastotietokanta on saatavana jatko-opiskelijoiden apurahojen ja apurahojen muodossa maisteriohjelmiin ja tohtoriohjelmiin osallistuville opiskelijoille. Rahoitustuki määräytyy ansioiden perusteella.

Lisätietoa jatkoavustuksista löytyy osoitteesta https://graduateadmissions.syr.edu/funding/

Siirtohyvitys

Kansanterveysohjelma hyväksyy enintään 9 opintopistettä kursseille, joissa (1) saavutettu palkkaluokka on vähintään B ja (2) kurssi arvioidaan vastaavan ohjelmaan vaadittavaa kurssia, johon se korvaa .

aste

MS, 36 op

Opiskelija oppimistulokset

Tämän tutkinnon oppimistulokset keskittyvät sosiaalisten ja käyttäytymiseen vaikuttavien tekijöiden integrointiin sekä käytäntöihin ja näyttöön perustuviin strategioihin ohjelmien ja toimintatapojen kehittämiseksi, toteuttamiseksi ja arvioimiseksi globaaleissa ympäristöissä. Muita oppimistuloksia keskitytään tutkimukseen ja tilastotietoihin.

Ohjelmaan päästyään opiskelijat voivat:

1. Sovella teorioita, käsitteitä ja malleja sosiaalisista ja käyttäytymistavoista, kun ne liittyvät globaaliin terveyteen

2. Käytä asiaankuuluvia tietoja, tietolähteitä ja näyttöön perustuvia lähestymistapoja, joilla tiedotetaan käytännöstä maailmanlaajuisessa terveydessä

3. Suunnittele, toteuta ja arvioi globaaleja terveysohjelmia

4. Yhteistyö yhteisön jäsenten ja muiden sidosryhmien kanssa maailmanlaajuisen terveyden edistämiseksi

5. Demonstraate osaamista ja taitoja, joita tarvitaan tutkimusta varten globaalin terveyden alalla

6. Käytä epidemiologiassa käytettäviä menetelmiä ja analyyttisiä lähestymistapoja

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Di ... Lue lisää

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Dietetics, Social Work, and Sport Management in an environment of cross-disciplinary teaching, research, practice, and service. Näytä vähemmän