Read the Official Description

Gerontologinen sertifikaatti

Texas Tech Universityn online-gerontologinen sertifikaatti on mahdollista Great Plains Interactive Distance Education Alliancen (GPIDEA) kautta. Useita yliopistoja on tullut yhteen tarjoamaan online post-baccalaureate -ohjelmia niille opiskelijoille, joiden perheet tai ura ovat estäneet heitä suorittamaan kampus-tutkinnon. Konsortiosopimuksessa opiskelijat voivat ottaa useamman oppilaitoksen tarjoamia kursseja normaalin opetuksen suorittamiseksi ohjelman suorittamiseksi.

Ohjelman yleiskuvaus

 • 21 luotto tuntia
 • Vaikka opiskelijat voivat ottaa kursseja useilta laitoksilta, tutkinnon myöntävä laitos on vastuussa opiskelijoiden asettamisesta harjoituksiin ja harjoitteluohjelmiin.
 • Opintojakso on valmis verkossa
 • Opiskelijoiden ei tarvitse ilmoittautua tiettyyn määrään kursseja joka lukukausi, joten valmiusaika vaihtelee yksilöllisesti.

Hakuprosessi

Vaikka hakemuksen jättämisen määräaikaa ei ole, potentiaalisia opiskelijoita kannustetaan esittämään kaikki hakemusmateriaalit vähintään kolme kuukautta ennen ennustettua alkukirjautumista. Tämän ohjelman hakemukset arvioidaan jatkuvasti.

1. Hae Texas Tech yliopiston Graduate School.

 • Suorita Graduate Admissions Application.
  • 60 euron aloitusmaksu tai 50 dollaria jokaiselta myöhemmältä hakemukselta (mukaan lukien muutokset maahantulopäivämäärään, lisäys / muutosohjelmapyyntöjä tai takaisinottopyyntöjä).
  • Opiskelijat, jotka suunnittelevat maisterintutkinnon suorittamista, on lähetettävä Graduate Records Exam (GRE) -pistemäärät Graduate Schoolille. Tuloksissa on oltava alle viisi vuotta hakemuksen jättöhetkellä.
  • Kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava myös englanninkielisen testin vieraana kielen (TOEFL) pisteet Graduate Schoolille. Hakemusten jättämisen aikana pisteiden on oltava alle kaksi vuotta.

2. Ota yhteyttä Graduate Advisor -ohjelmaan selvittääksesi lisäosaston materiaaleja, joita laitos voi vaatia.

3. Tarkastele lukukausimaksuja koskevat ohjeet.

 • Yleinen opetusmaksu määrää Great Plainsin IDEA-hallituksen. Kaikkien kurssien yhteishinta on 415 dollaria luottotunnilta. Valtioissa ja ulkomailla suoritettavia lukumäärää ei sovelleta.

4. hakea taloudellista tukea ja / tai apurahoja.

 • Rahoitustuki jakautuu kokopäiväisen ilmoittautumisen ja useiden muiden tukikelpoisuusvaatimusten perusteella. Syksy- ja kevätlukukausiin ilmoittautuneet 12-luokkajaksot määrittävät lukuvuoden merkintäastasi ja taloudellinen tuki maksetaan vastaavasti.

5. Tarkista sisäänkirjautumistilanne. Texas Tech University ilmoittaa sinut tunnustustasi päivittämällä Raiderlinkin Sovellukset-välilehden.

Ohjelman vaatimukset

Kurssit tarjotaan verkossa useiden laitosten kautta. Opiskelijat työskentelevät jatko-opiskelijoiden kanssa määrittäessään yksilöllisen opinto-ohjelman. Seuraavassa on yleiskuva vaadittavista kursseista.

21 luotto-todistus ohjelma koostuu viidestä vaaditusta 3-luotto kursseja. Loput kuusi opintopistettä voidaan ottaa muista ydinkursseista tai gerontologian valinnasta. Todistusohjelmaan voidaan sisällyttää enintään kolme opintokokonaisuutta. Jokainen kurssi tarjotaan vähintään joka toinen vuosi kysynnän mukaan.

Program taught in:
Englanti
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 4 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 25, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
21 tuntia
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä