Lue virallinen kuvaus

Ensiluokkaisten tutkijoiden kehittäminen

Integroitu lääkealan lääketiede on tieteellinen tieteenala, joka liittyy huumausaineyritysten löytämiseen, kehittämiseen, muotoiluun, toimittamiseen, farmakologiseen ja toksikologiseen arviointiin, rekisteröintiin ja tieteelliseen seurantaan kansanterveyden hyväksi.

Filosofian tohtoriohjelma (Ph.D.)

Ph.D. tutkinnon integroidussa lääketieteellisessä lääketieteessä NEOMEDissa tarvitaan yhteensä 90 opintotuntia. Kaikki ohjelman jatko-opiskelijat ovat velvollisia suorittamaan 45 tuntia didaktista tutkimusta (16 tuntia opetussuunnitelmaa ja 29 tuntia valittavia, jotka tukevat tutkimusaluetta), 30 tuntia tutkimusta ja 15 tuntia väitöskirjatyötä, joka päättyy kirjalliseen väitöskirjaan ja väitöskirjan puolustaminen.

MD / Ph.D.

Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa kaksoistutkintoaan, ottavat siirtymiset lääketieteelliseen lääketieteen kurssiin suoran pääsyn edellyttämän opetussuunnitelman sijasta. Siirtymät farmaseuttiseen lääketieteen kurssiin siirtyvät ammatillisen opiskelijan välillä ensisijaisesti didaktisesta oppimisympäristöstä sellaiseen, joka on ongelmanratkaisu opettajakoulun jäsenten opetuksella. 16 viikon lukukaudessa on kaksi, kaksi tuntia kestävää istuntoa viikossa. Kurssi korostaa aiheita, kuten huumeiden löytämistä ja kehittämistä sekä lääkkeiden antamista ja huumeiden tehokkuutta, jota seuraa kahden viikon integrointi ja arviointi.

Uralla

Ph.D. tutkinto integroidussa lääketieteellisessä lääketieteessä (IPM) on yhteensä 90 lukukauden tuntia, jotka koostuvat 45 tuntia didaktisista kursseista ja 45 tuntia tutkimusta / väitöskirjaa.

kurssi

Luotto tunnit

Siirtymät farmaseuttiseen lääketieteeseen *

5

Farmaseuttisen lääketieteen seminaari *

1

Tilastot / Biostatistics *

3-5

Vastuullinen tutkimus *

2

Huumeiden ja kehon vuorovaikutuksen periaatteet

6

Farmaseuttinen laboratorio

5

Lääketieteellinen farmakologia

4

Cellular Signaling

3

Apteekkihenkilöstö

3

Molekyylit soluihin

4

Brain Mind ja Behavior

5

Ihmisen kehitys ja rakenne

6

Lääketieteen fysiologiset perusteet

4

Potilaiden hoito MD-Ph.D.

1

Tutkimuksen kirjoittaminen

2

tutkimus

30

Tutkielma (vain MS-opiskelijat)

10

Väitöskirjatutkimus (vain Ph.D.-opiskelijat)

15

*Vaaditaan

IPM-opetussuunnitelma on suunniteltu joustamaan yksittäisiä opiskelijoita. Opiskelijan tutkimustavoitteisiin räätälöity opinto-ohjelma kehitetään opiskelijan neuvonantajana, joka toimii ohjelman johtajan kanssa. Opiskelijat voivat myös suorittaa Kent State Universityn, Akronin yliopiston, Cleveland State Universityn ja Youngstown State Universityn tarjoamia jatko-opintoja.

Dual Degree -opiskelijat

Edellyttäen, että kaksoistutkinto-opiskelijat ovat hyvässä asemassa, he voivat siirtää lukukauden luottotuntia valmistuneesta MD: stä tai Pharm.D: sta. tutkinto-opetussuunnitelma. Tällainen lukukauden luottotuntien siirto hyväksytään jatko-opintojen kollegion dekaanilla opiskelijan pyynnöstä ottamisprosessin aikana MD-Ph.D. tai Pharm.D.-Ph.D. tutkinto-ohjelma.

Kaksi tutkinto-opiskelijaa vaaditaan myös suorittamaan jatko- ja ammattikomponenttinsa erityisesti suunniteltujen kliinisten taitojen kursseilla, joita heidän koti-ammattikorkeakoulu tarjoaa (joko lääketieteen kollegio tai apteekkikoulu). Eräs esimerkki tällaisesta kurssista on lääketieteellisessä korkeakoulussa nykyisin tarjolla oleva "Potilaiden hoito MD-Ph.D." -Kurssille.

Yhteydet

Kelly Shrock

330,325,6784 | kshrock@neomed.edu

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Viimeksi päivitetty May 5, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä