Farmasian tohtori (Pharm.D.)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yksi harvoista 0 + 6 -apteekkio-ohjelmista valtiossa, Findlay's Pharmacy College valmistaa sinut osaavaksi, varmaksi ammattilaiseksi. Saat kokemusta maaseudun ja kaupunkien yhteisöohjelmista, kampuksella sijaitsevasta etäterveyskeskuksestamme ja tutkimalla monenlaista uraa viimeisen vuoden aikana. Pienet luokkakoot ja asiantuntevat professorit tekevät Findlaystä kokemuksen toisin kuin mikään muu.

Akateeminen kokemus

The University of Findlay käytännöt, kokemukset ja tieteen luomalla perusteellisen tietopohjan apteekki-opiskelijoillemme menestyäkseen alalla. Opiskelijamme oppivat moduulipohjaisilla kursseillamme, laajan kokemuksen alalta ja tekemällä tutkimusta tiedekunnan kanssa.

Monissa apteekkiohjelmissa opetetaan normaalista fysiologiasta ja sairausprosesseista, lääkehoidosta ja siitä, miten apteekki on mukana erillisillä kursseilla. Findlay opettaa näitä aiheita integroidusti, yksi sairaustila kerrallaan, mikä antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden nähdä suurempi kuva potilaskeskeisessä hoidossa.

Käytännön kokemusta oppiminen

Telehealth Center

Hanki laaja kokemus lääketieteellisten termien kommunikoinnista monille potilaille.

Uran etsintä

Löydä, mitä voit tehdä Pharm.D: llä. asteen.

Ensimmäinen potilaani

Työskentele yhdessä yksi mentorin kanssa kokeaksesi potilaan avustamista ensimmäistä kertaa.

APPE-keskittimen kierto

Kuudes vuosi on kyse kokemuskoulutuksesta edistyneisiin apteekkikäytäntöihin (APPE). Kiertämällä esimerkiksi yleislääketieteessä, edistyneessä yhteisöapteekissa, geriatriassa ja kardiologiassa, Findlayn kokemuksellinen ohjelma on vertaansa vailla.

Esitetyt valinnaiset kurssit

Parkinsonin tauti

Findlay-professori Charles Mosler on johtava asiantuntija Parkinsonin taudin tutkimuksessa. Hänen kurssinsa sukeltavat edelleen ajankohtaisimpaan tutkimukseen taudista ja innovatiivisista käytännöistä työskennellessään potilaiden kanssa.

Terveydenhuolto

Tietyllä terveydenhoitoalalla työskentelystä kiinnostuneet opiskelijat osaavat hyödyntää Findlay's Health Professions Collegea ja osallistua kursseille esimerkiksi gerontologian, terveystieteiden, ydinlääketieteen ja lääkäriassistentin aloilla. Valittavat tunnit tällä alueella voivat vaikuttaa kaksinkertaiseen Pharm.D-asteeseen. ja terveystieteiden maisteri.

Monimuotoisuus palvelun kautta

Tämä kurssi tarjoaa kokemuksia luokkahuoneessa ja kentällä, jolla opiskelijat pyrkivät saavuttamaan suuremman kulttuurisen osaamisen ja hankkimaan siksi paremman käsityksen ihmisen tilasta. Se käsittelee klassistista taistelua, rotua ja valtaa sekä kulttuuriesteitä paitsi farmasian palveluissa myös elämässä.

liiketoiminta

Apteekin yritystoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat voivat hyödyntää Findlay's College of Businessia ja suorittaa kurssin kirjanpidosta, taloudesta, liiketaloudesta, rahoituksesta ja markkinoinnista. Valittavat tunnit tällä alueella voivat vaikuttaa kaksinkertaiseen Pharm.D-asteeseen. ja MBA.

Tutkimusmahdollisuudet

Findlayn farmasiaopisto organisoi tutkimusta monilla aloilla. Opiskelijat kykenevät liittymään tiedekuntaan tutkimustoiminnassaan ja voivat suorittaa oman tutkimustyönsä tiedekunnan tuella ja akateemisten laboratorioiden resursseilla.

Syöpätutkimus

Useat Findlay-professorit työskentelevät yhdessä tutkiakseen erilaisten orgaanisten ja laboratoriossa luotujen yhdisteiden syövän vastaisia ominaisuuksia elävissä syöpäsoluissa.

Parkinsonin tauti

Professori Charles Moslerin asiantuntemus on Parkinsonin taudin diagnosoinnissa ja hoidossa.

Monte Carlo -simulointi

Professori Susan Lewis käyttää Monte Carlo -simulaatioita tutkimuksessaan munuaissairauksista.

Apteekkikäytäntö

Tietoihin perustuva päätöksenteko on ratkaisevan tärkeää farmasian harjoittamisessa. Tiedekuntamme on voimakkaasti mukana lääkkeiden käytön parhaiden käytäntöjen tutkimisessa.

Tutkimus on vaadittava osa Findlay-opetussuunnitelmaa, tyypillisesti suoritettuna opiskelijan neljäntenä tai viidentenä vuonna. Opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia tutkimukseen ja nauttivat farmasian tiedepuolesta, on tarjolla ensimmäisestä vuodesta alkaen mahdollisuuksia työskennellä laboratoriossa professorin kanssa omissa tutkimusprojekteissaan.

Kansainväliset tunnustukset

Kansainvälisenä lukion vanhempana tai siirtäjänä sinun on noudatettava määräaikoja, joita voidaan harkita Pharm.D -sivustollemme. Ohjelmoida.

Kansainvälisiin siirto-opiskelijoihin yliopisto-politiikan mukaan enintään 62 op-tuntia voidaan siirtää 2-vuotisesta korkeakoulusta. Lisäksi Findlay ei myönnä 300 tai 400 suoritettua luottoa. Joko joko englanninkielisen testin vieraana kielenä (TOEFL) Internet-pohjainen testi (iBT), kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä (IELTS) tai Pearsonin englannin kielen testi (akateeminen) on apteekkikoulun pääsyvaatimus kaikille kansainvälisille hakijoille ja vihreän kortin haltijoille. joiden äidinkieli ei ole englanti ja jotka eivät ole valmistuneet englanninkielisestä yliopistosta Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Uudesta-Seelannista, Irlannista, Australiasta tai Kanadasta.

Vähimmäisvaatimukset

  • Kokonaispistemäärä 90 Internet-pohjaisen testin englannin vieraana kielenä testissä (TOBL) tai vähintään kokonaispistemäärä 7,0 kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmässä (IELTS), vähintään pistemäärä 7,0 jokaisella IELTS-alatestit tai vähintään Pearson-testin englanninkielinen (akateeminen) pistemäärä 65. Jos TEOFL- tai IELTS-pisteesi eivät täytä näitä vaatimuksia, harkitse rekisteröintiä Findlayn Intensiiviseen englannin kielen ohjelmaan (IELP). Ohjelma on suunniteltu parantamaan englanninkielen taitojasi, ja se voi antaa sinulle ehdollisen hyväksynnän valitsemallesi ohjelmalle ilmoittautumalla The University of Findlay .
  • Rahoitustuen vakuutus

Hakuprosessi

Hyväksy The University of Findlay

Sinun on täytettävä kansainvälinen opiskelijahakemus perustutkintoa varten. Sinun on työskenneltävä kansainvälisen pääsytoimiston kanssa saadaksesi hyväksynnän The University of Findlay ennen 5. tammikuuta.

Lähetä apteekkihakemuksesi

Hyväksyttyäsi The University of Findlay koskeva tiedosto tarkistetaan. Jos täytät apteekin vähimmäispätevyyden, sinulle lähetetään College of Pharmacy -hakemus.

Haastattelu apteekkien edustajan kanssa

Noin 200 valitulle opiskelijalle tarjotaan kutsu haastatteluun. Henkilökohtainen haastattelu on pakollinen kaikille opiskelijoille, jotka haluavat, että hakemustaan harkitaan edelleen. Mahdollisuus haastatteluun perustuu valmiiksi valmistettuun apteekkihakemukseen, UF-sovellukseen, kopioihin ja testitulossi. Lukio-ikäisten haastatteluajat on tarkoitus asettaa tammikuulle ja helmikuun alkupuolelle. Haastattelupäivänä sinua pyydetään kirjoittamaan lyhyt essee ja haastattelemaan yksi kerrallaan farmasian yliopiston tiedekunnan jäsenen tai järjestelmänvalvojan kanssa. Jokainen haastattelu on noin 30 minuuttia pitkä ja se on tärkeä osa maahantulopäätöstä. Esseen kirjoitusmateriaalit toimitetaan. Ainoa tarvitsemasi tuoda esine on valtion myöntämä valokuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lue lisää

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Näytä vähemmän